הודעה מאביבה

הודעה מאביבה../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif

בוקר טוב לכולם אביבה מבקשת למסור שהמחשב שלה לא תקין ושהיא תתקן ותחזור לפה הכי מהר שאפשר ויום טוב ממנה וגם ממני

האהבה 100

New member
אביבה,סופסופ יש לך תשובה לשאלה !

"כיצד אני מכינה שמש מעננים" ! אני בטוחה שזה היה הרבה הרבה חיובי,למשל אצלי,אם היה מתקלקל לי המחשב. במקרים שכאלו,אני תמיד מנסה לחפש מוצא טוב יותר מזה שהיה,ודווקא בגלל שהמוצא הראשוני לא קיים זמנית. אני מנצלת את העיתוי לעשות משהו מרענן..... והעננים מתרחקים לי תוך כדי..... מקווה לראות אותך במהרה. תודה.

Deerest

New member
האם אפשר בלי תקלה

לרענן את המערכות? לפחות את אותו הרענון שהתקלה גורמת לו. למה רק תקלה גורמת לנו להבין ולהתרענן? האם זה רק עניין של תחזוקה? של הגוף, של האוטו, של מערכות יחסים, של הבית. הרי גרם מניעה שווה קילו רפואה, לא?

לא, הלוואי שהיה אפשר

אפשר לדעת מה למנוע רק אחרי התקלה, וגם זה כמעט תמיד כבר לא רלוונטי מכיוון ששום דבר לא נשאר כמו שהיה לפני רגע. מניעה היא סוג של ניתוק ממשהו שאמור להתרחש.היא מותחת אל החבל ומעצימה את ה"פיצוץ"...

האהבה 100

New member
בוקר טוב לך איש.

למה למנוע בכלל? הרי יותר קל להסתכל מן הפנים אל החוץ,ולחיות את החיים בלי לחפש "בעיות". "כשתהיה בעייה נסתדר". ואולי זה ההבדל בין משל ההבדל בין חכמים לפיקחים..... אני מעדיפה להיות פיקחית.....

spectacular

New member
שלום האהבה 100../images/Emo39.gif

יש גם פתגם שאומר- חכם לא נכנס למקום שטפש רוצה לצאת ממנו. יש גם- סוף מעשה במחשבה תחילה. ובאמת בדרך כלל קל יותר למנוע כעיה מאשר לטפל בה. מה ההבדל בין חכם לפיקח? בוקר טוב לך ויום נהדר.

האהבה 100

New member
למשפט הזה התכוונתי......

אני מעדיפה להיות "פיקחית". זה רק עזר לי בחיים.....עם כל התקלות..... דרך התקלות,רק השתכללתי בחיים..... לא אוהבת ללכת עם כל העדר,ממש בתלם.... זה מקורי....אינטליגנטי.....ומוביל להעצמה אישית..... תודה.

את יכולה לספר מה זה

"לא ללכת בתלם" לדעתך? מה כוונתך כשאת אומרת מקורי? מה זה מקורי? מה הופך משהו למקורי, להבדיל מהרבה דברים אחרים שאינם מקוריים? האם מקורי קשור לאינטליגנטי? מה זה קשור להעצמה אישית? הבהרה, * השאלות נשאלות כדי לאפשר דרכים כמה שיותר רבות לחשיבה * כולם מוזמנים יום נעים

האהבה 100

New member
מה שלומך אביבה ?

אני מוצאת שלהיות מקורי בתגובות שלי למה שקורה סביבי,עושה לי טוב. מקורי מיוחס אצלי דווקא לאמיתי. כל מה שיוצא ממני ממש מבפנים,ולא מכיון שאני מחקה בהתנהגות שלי מישהו או משהו אחר-כל זה נחשב אצלי למקורי.משהו שבא רק ממני,בלי לחץ סביבתי. מקורי לא קשור לאינטליגנטי,איך הגעת לשאלה הזו ?....?... העצמה אישית-התכוונתי להרגשה של עוצמה והתעצמות. כשהפעולות שלי ננקטות בדרך "לא מקורית",אני חשה העצמה,מכיון שאני בטוחה בצדקת הדרך שלי. בכל מיני מצבים בחיים שלי,שלא עולים לי עכשיו בזכרון. עם הזמן אני מבטיחה לדבר עליהם. תודה.

אני מרגישה מצוין, תודה לך

איך הגעתי לשאלה הזאת? הגעתי דרך התשובה לך: "זה מקורי....אינטליגנטי.....ומוביל להעצמה אישית....." לכן גם שאלתי מה הקשר... לא חשוב, נמשיך. יכולה לספר/לתאר מה זו התחושה שאת מדברת עליה שהיא התעצמות? איך זה קשור לצדקת הדרך שלך? ערב טוב לך

האהבה 100

New member
אביבה ! תראי איזה יופי !

כשאת כתבת "אינטליגנטי",לא הבנתי מדוע את שואלת..... ואת שאלת בצדק כמובן......אבל.. אבל כשאני כתבתי את המושג הזה,"אינטליגנטי",התכוונתי לכך שזה חכם להיות פיקח,מלשון משתלם להיות.... איך הדקויות משחקות תפקיד עד כדי אני לא יודעת מה... ודרך אגב אביבה,זה כן חשוב לדעתי,ועשית לי טוב ששאלת אותי. לא הייתי מעונינת להשאיר אותך בסימן שאלה כל כך תמוה... צדקת הדרך מתקשרת אצלי להתעצמות,כי אני עומדת על שלי בדרך כלל,עד כמה שזה אפשרי,וזה גורם לי לתחושת עצמה,וריגוש. לא קרה לך שחשת עצמה,גם דרך פידבקים של הסביבה,כאשר היית 100 אחוז את,ולא רק 80 ? את צודקת,אני חשה שאת קולטת אותי,ואת התחושות שאני מנסה לבטא כאן... ערב טוב.

spectacular

New member
חכם ופיקח,

עדיין לא הסברת לי מה לפי דעתך ההבדל בין חכם לפיקח. בוקר טוב .

האהבה 100

New member
טל ערב טוב לך

מקווה שהכל בסדר איתך כמו תמיד. אני מתכוונת לכך,שפיקח הוא אדם שלוקח סיכונים,ולא "עובד לפי הספר". פיקח הוא אדם שנותן חופש ודמיון לרצונות שלו,בלי הרבה מעצורים. לא במובן השלילי של המילה.. "החכם",הןא אדם שקול יותר בדרך כלל,ובדרך הוא לדעתי מחמיץ.... זה הכל. להתראות לך בינתיים.

מניעה ???

האם אין פירושה של "מניעה" ויתור על החוויה? על הניסיון? על העונג? על הכאב? ובמילה אחת - על החיים ?

ויתור

ויתור, בעיני, הוא במידה רבה מניעת החוייה. אולי לפעמים הויתור חוייה בפני עצמה אך בעיקר אובדן של החוויה. השם - אינו מיקרי. אני תמיד רוצה יותר. בעיקר מעצמי. ובנוגע לפורום זה - האם ההעצמה היא "הגשמה עצמית", "הצלחה" וכיו"ב או שמא "השלמה עם הקיים" ???

קבלי לחיצת יד חמה

גם אני תמיד רוצה יותר לאוו דווקא מעצמי וגם אוהבת לוותר לא רק לעצמי אם חוויה לא מתקיימת זה אובדן? ההעצמה היא מה שתבחרי שהיא תהיה. היא יכולה להיות הצלחה, הגשמה וגם השלמה. מה היית רוצה שיקרה לך בפורום?

האהבה 100

New member
רוצה יותר שלום.

לדעתי השאלה היא מה קורה למי שמוותר על החוויה..... אני מאד נהנית כשאני בוחרת לוותר... אני מאחלת לך המון כיף כאן איתנו. ערב טוב.

האהבה 100

New member
ועוד דבר "קטן"

אני נהנית מאד גם כשאני בוחרת לא לוותר. מצאתי נושא חדש כנראה. המילה היא : בחירה . אביבה ? אולי נפתח שרשור ? ערב טוב.

למעלה