הודעה (מאוד) לא פופולארית

Adar Morag

New member
הודעה (מאוד) לא פופולארית

אני בעד הוויליאמסיות ותמיד אהיה בעדן. למה? כי אני אוהב את הטניס שלהם. אני לא מפחד משליטה שלהם? לא. כאן זה לא מכבי תל אביב כדורסל, לא תהיה שליטה מוחלטת שלהן, הן לא יתחלקו בתארים, ואם הן יזכו ביותר תארים מיתר הטניסאיות סימן שמגיע להן. הן עושות את זה ביושר (בניגוד למכבי תל אביב "שלנו"). שיהיה בהצלחה לוויליאמסיות.

hillly377

New member
תהיה גא במי שאתה!

ואני אשנא אותך לעד! ססססססססתתתתתתתתתתתתתתתתתתתםםםםםםםםםםםם! אין ספק שאתה אחד מני רבים! המון אנשים אוהבים את הויליאמסיות ובצדק, הן מציגות טניס מעולה, אבל זה אף פעם לא ישנה את הדעה שלי עליהן, וברשימת המשאלות שלי בטניס תמיד במקום השני תהיה המשאלה שהן יפסידו, כמובן אחרי המשאלה הראשונה שקפריאטי תנצח! אני כזאת מגעילה! אני יודעת שזה מגעיל לרצות שמישהו יפסיד, אוף! למה אני כזאת? טוב מה לעשות? אף אחד לא מושלם...

chany

New member
אני לא אוהבת ששתי האחיות

מגיעות לגמר טורניר גרנד סלאם,זה לא מעניין ,עדיף היה אחת מהם עם משהי אחרת,כשהן מגיעות לגמר,אני לא אוהבת להיסתכל,ואין לי שום דבר חלילה נגדן,וזה כבר נהפך להרגל כל טורניר שתיהן בגמר,

Adar Morag

New member
גמר ווימבלדון שינה את הנקודה הזאת

אצל רבים. סופסוף משחק מענין בין שתיהן.

chany

New member
זה כבר לא זה אין עוד

את שימחת הניצחון של אחת מהאחיות שהיתה בגמר ומנצחת,כשאחת מנצחתת היא עושה פנים של מיצטערת בישביל השניה.כל עוד שתי האחיות משחקות ביניהן,אין מה ליראות.

למעלה