הודעה מדנה^^

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

IC4

New member
הודעה מדנה^^

אנשימים...!
המחשב שלי שבק חיים ולכן אני מנצלת את אייסי כדי להפרד ממכם באופן זמני עד שיגיע מישהו לתקן אותו או שהוא יחליט שמתאים לו לפעול טוב אז בינתיים אני אתגעגע אוהבת דנה^^ ____ הודעה מאייסי: נצלנות

IC4

New member
בואי נסתכל על הכוכבים

ונראה כוכב נופל ונבקש משאלה שדנה תחזור למרחבי האינטרנט תמיד אפשר גם לבקש שהכוכב ייפול על המחשב של דנה ואז אמא שלה תצטרך לקנות לה חדש שיעבוד

../images/Emo104.gif ../images/Emo6.gif

אבל אם מישהו אחר יראה את הכוכב? אולי אפילו לפנינו... ד"א- הידעת שכוכב נופל הוא בעצם לא כוכב וגם לא נופל...?

shikma r

New member
זה בסדר אנחנו נחכה לך פה...ומה זה

כוכב נופל אםזה לא כוכב נופל? ביום שבת שעבר היה לילה של כוכבים נופלים...אחד הצרפתיים אמר לנו את זה! חברה שלי ראתה שני כוכבים נופלים!אני לא ראיתי...

../images/Emo104.gif ../images/Emo12.gif

עבדו עליי בעיניים! אמרו לי שהמטר כוכבים בלילה בין ראשון לשני! אווווווווף
אבל גם בשבת לא ראיתי כלום... מוזר... בכל מקרה- מה שנראה לך ככוכב נופל הוא בעצם מטאור! והוא לא נופל! הוא לא מספיק להגיע לארץ שלם אלא מתפוגג מהר אבל כמובן יש יוצאים מן הכלל ואז מה שקורה זה ממש הסיפור מארמגדון!

IC4

New member
לוא דווקא הסיפור מארמגדון

[מה זה "לוא" לעזאזל?] יכול להיות שסתם אבן קטנה נמצאת איפהשהו או אבן קצת יותר גדולה שנוחתת על מישהו על המכונית והורסת אותה טוטאל (יותר כמו הסיפור מקון אייר, אגב גם סרט של המפיק ג´רי ברוקהימר שאחראי על ארמגדון) כוכב נופל זה לא באמת כוכב נופל ?!!?!? עוד מעט תגידי לי שלחתולים אין באמת 9 נשמות!!

../images/Emo104.gif ארמגדון זו סתם דוגמא

בכל אופן, אבן שנוחתת אבל היקף הנזק גדול ממנה בכמה עשרות מטרים! אגב- כותבים לאו ולחתול יש 7 נשמות...

shikma r

New member
בכל אופן,חברה שי ראה והתלהבה

ואני לא ראיתי!!!!!!!!!1
הצרפתי ראה ואי לא ראיתי
איזה מזל נאחס יש לי!!! הסתכלתי על השמיים ולא ראיתי

../images/Emo104.gif כרטיס מועדון?

במילים אחרות- ברוכה הבאה למועדון! ישבתי [URL='/'] שעה ורבע [/URL] וכלום לא קרה!!!

laughter19

New member
WTF?

האם אני היחיד שראה את אותו SHOOTING STAR
? האם המשאלה שלי תתגשם? (האם אני בכלל יודע מה היא באמת?) וארצופינו הקטנטונת - עד כמה שאני הבנתי לחתול יש נשמה אחת
אז מה זה 9? 9 מדורי גהנום? צריך לעשות שרשור SUPERSTITIONS אנשים יסבירו מה המקור של כל דבר ´שטותי´ כמו חתול שחור = מזל רע (בלי הקשר למזל הרע שזה הביא לחבורה במאטריקס) וה WTF שבכותרת הולך לשאלה - איך לעזאזל הצלחת לגרום ל "שעה ורבע" לצאת בכחול?! הם שינו את ההדגשה לכחול? המציאו פקודה חדשה?!?

../images/Emo104.gif ../images/Emo9.gif

אולי אתה היחיד...
הקטע הוא שהמדובר הוא על מטר שלם של כוכבים! שאריות של שביט שהיו אמורות לנוע ברחבי השמיים! מגניב העירבוב שעשית שם אבל תאלץ לנטוש אותו
ואתה מוזמן להתחיל להסביר... נראה לי שכל הקטע הוא שאין לזה הסברים! אין פקודה חדשה, הכל דאווינים

shikma r

New member
אני לא ממש מאמינה בקטע עם הכוכב

אל זה נחמד להאמין... אני שונאת את האמונה של נעל הפוכה זה מזל רע... בולשיט אחד גדול! בקשר לכוכב....אולי זה נכון....

offspringer

New member
אולי בקוד HTML? הוא לא עובד אף פעם

אבל אני אנסה הנה: צריך להיות כתוב פה 123 באדום
<font color="red">123</font>​
מעניין אם זה יצא....

למעלה