הודעה מהנהלת הפורום

routine

New member
הודעה מהנהלת הפורום

יש אישור לפרסם מספרי מדינות של כולם כולל כולם נא לנצל את האישור בחוכמה ולא להגיע למצבי הכפשות הדדיות תודה ושבוע טוב

../images/Emo45.gif

אני רק מחדד ואומר בהמשך לדברים למעלה. ברגע שמישהו רק יכפיש וישתמש בלשון בוטה ומגנה על גבי הפורום אני חוסם מבלי לתת הסברים !!! כל החסומים שיחסמו - לא להגיע אליי לשם קבלת הסבר !!!! מקווה שהבהרתי את זה... אגב תכירו את רוטין,בקרוב כחול חדש בצוות.

saaror

New member
חחחחחחחחחחחח

זה באמת נראה ככה בארי משנה ת'חוקים של עצמו.

n0 id3a

New member
ברוך הבא רוטין!

בארי! גבר! איזה בלאגן הולך להיות...

meetAmeet

New member
WTF?!?!

מדינות חופשי!

meetAmeet

New member
מצחיק שמי שהוציא אותנו מהשגרה...

הוא דווקא משתמש בשם שגרה...

למה לעשות שטויות!!

עכשיו פתחת את הפתח להכפשות וקללות!!! ברגע שמישהו יראה שמספר המדינה שלו מפורסם פה, הוא יתחיל לקלל ולהכפיש את כולם... רעיון דבילי ולא יעיל הדבר הזה!!! ברגע שפתחת את הדלת הזאת יצרת תקדים מסוכן!

onm

New member
אתה לא רציני!

מה אתה חוזר שוב להפוך את הפורום למזבלה? למה לתת לרשום מספרים?! אי אפשר להמשיך את הפורום כמו שהיה? גם ככה המצב בקנטים. התאכזבתי... בברכה, נח.

נתוש ז

New member
זה אומר שמעכשיו...

צריך להתחנף לעוד אדם בשביל אדום =\ בארי...אם כבר יש כחול חדש,אולי שיהיה אדום חדש בדרך? :) בבקשה?!

taiz elad

New member
פאקקק זה נעוץ...אני לא מאמין...

זה תרגיל אולי??חח מה זה? אממ זה לא פיר האמת חברים וערן היקר... עכשיו יראו לכולם את המדינות עם פרינטים... בעצם על מה אני מדבר?אני ניטרליי יאללה מלחמההה יאללה פרינטים וכמה שיותררר ישששש כמה שיותר פגועים הרוגים ופצועים...יאללה

למעלה