הודעה מומלצת לקריאה

milim

New member
סופרים ומשוררים על תחילת דרכם

קישור לכתבה ב"הארץ" אם עוד לא קראתם-מקסים. כמה שנהניתי לקרוא את גבריאלה אביגדור-רותם ואת אגי משעול גם בתור ילדות:)

תודה ואולי פעם../images/Emo39.gif

מלים - נהדר. תודה על הקישור. ואולי פעם, כשנהיה "גדולים", נספר אנחנו איך כל זה התחיל. (ואולי לא נחכה עד אז...)

Random23

New member
פגשתי היום משורר!

באופן מוזר ביותר, במסגרת העבודה - שרחוקה משירה ככל שאפשר.. פגשתי משורר. שם שהכרתי רק מכותרות של שירים ותרגומים. מה שמשעשע היה שראיתי תחילה את שמו המלא - ששונה מעט מהשם בו אני מכיר אותו - ואחרי שיחה של שתי דקות זה פתאום הכה בי... היה תענוג לזהות ולהחמיא. אני מתאר לעצמי שרוב האנשים שעוסקים בשירה בד"כ לא מזוהים בציבור אז זהו, רק רציתי לספר על החוויה הספרותית שלי להיום :)

קסנדרה*

New member
ראנדום זו אכן חוויה מעניינת ../images/Emo13.gif

האם אפשר לדעת במי מדובר ? כמובן שזו אינה סתם סקרנות, אלא התעניינות בדמות ואולי נוכל להתרשם דרכך ולדון בשיר שהדמות כתב/ה. (אבל כמובן שאינך חייב
) קסנדרה

../images/Emo39.gifרוצה לספר לכם משהו מרתק

בעצם עזבו, לא משנה. ... ראנדום יקירי - זה בערך מה שעשית לנו! יאללה תספר. שלך,

Random23

New member
../images/Emo152.gif

טוב, חשבתי על זה ו-וואטס אין איט פור מי??? כלומר, כזה סיפור נחמד, חבל לתת אותו חינם לגמרי.. אולי בנתחים? אולי עם פרסומות? אפשר לומר שאופי המפגש לא היה ספרותי מאוד, והשיחה לא נסבה גם כן על סיפרות, יותר בכיוון התחום שלי מה שמאיר את המפגש בחסיון מה.. ואין שום טעם לספר פרטים משעממים בפורום מה גם שאינני יודע אם האישיות המדוברת מפורסמת מספיק.. כל הסיפור הגדול נובע מכך שהתעסקתי לאחרונה עם דברים שנכתבו/תורגמו בידי אותו אדם, ואז ביום השני שלי במקום עבודה חדש, voila, הוא מופיע לפניי.. אז עמכם הסליחה על מצג השווא, דמי הכניסה יוחזרו במלואם :)

למעלה