הודעה מטעם אפל בנוגע לסאגת האיטיות

Fellowship

New member
מכיוון שלא הגיוני שמישהו שמחזיק אייפון 5 ירצה להמשיך להחזיקו

אליבא דה אפל, זה דורש שדרוג, לפחות לאייפון X באלף דולר, מחיר התחלתי (שערורייתי)

Fellowship

New member
הודעה מטעם אפל בנוגע לסאגת האיטיות

https://www.apple.com/iphone-battery-and-performance/

כופרת באשמה של האטה מכוונת לטובת רכישת של מכשיר חדש,
מורידה את מחירי הסוללות החלופיות (לאייפון 6 ומעלה) ל 29$,
בגירסה הקרובה תספק כלי המנתח ומספק פרטים בנוגע לסוללה,
טוענת שהחלפת סוללה ישנה בחדשה, במכשיר שהואט, פותרת את הבעיה.

לדעתי ראוי והולם (במיוחד אם המשפט האחרון בפסקה הנ"ל נכון),
יש מי שיראה בכך מענה לתביעות שיצאו לדרך (במיוחד הורדת מחירי הסוללות).

אגב, תכננתי לרכוש אייפד חדש, לרגע שקלתי לרכוש סמסונג, החזקתי אותו ביד ואת הסוף אפשר לנחש

אז מה היה לנו שמה... חברה סליזית, אחת

מחבורת הרשע יחד עם פייסבוק וגוגל, ידעה מזמן שהחלפת הבטריות הישנות (בעלות יחסית נמוכה) יכולה היתה לפתור את הבעיה, אבל העדיפה להאט את כל הבטריות, ותוך כדי גם לגרום לסאקרים שלה (הקרויים גם לקוחותיה) לחשוב שהבעיה היא ב-CPU, כדי שהם ישדרגו בעלות ניכרת למכשירים חדשים יותר (ורווחים גבוהים לאפל כמובן).
&nbsp
כל מיני מקדמי תאוריות קונסיפרציה ברדיט טענו שזה מה שהם עושים, אבל מעט מאוד אנשים, שלא לאמר ה-MSM הקשיבו להם, עד שמישהו עם קצת יותר משקל מקצועי ערך בדיקה רצינית יותר והתברר שתאוריות "הקונספירציה" היו למעשה נכונות.
&nbsp
אפל ניסו לסגור את העניין בשחצנות מדהימה עם הודעה והסבר בלבד, אבל היות ורק מעט אנשים קנו את הבולשיט שלהם, הם החליטו להיכנס לקרייסיס מוד מלא יותר ולהציע פיתרון שלא מודה באשמה אבל יאפשר ל"מאמינים" להמשיך בסיפור האהבה/התמכרות איתם ולטעון שזה "ראוי והולם".

Fellowship

New member
יש רק בעיה אחת עם התאוריה הזו שציינת

שזו עדיין תאוריה בלבד, גם אם כותבים "היו למעשה נכונות"

אגב, "חבורת הרשע" שציינת עשו מהפכות ושינוי את העולם, לטובה.

Boston Guy

New member
רשע כן, רשע לא - הבטריה עלתה 29$ גם בשבוע שעבר

בדיוק עשיתי סקר שוק בשבוע שעבר כדי להבין כמה יעלה לי לחדש את הטלפונים של הילדים, ובטריה אורגינאלית של אפל ל 6, שש פלוס, 6S וכיוצ"ב עלתה בין 22$ ל 29$.
כלומר, ה"הנחה" שאפל עושה ללקוחותיה כרגע היא של 0%.

אבל לך תסביר את זה ל"חסיד שוטה", שמודה לחברה שמחרבנת לו על הראש על כך שהיא מחממת לו את הקרקפת בימי כפור אלה.

איי ל

New member
מנהל
תתחדש!

אגב, בעוד חצי שנה כשהכיסוי עין שזה עתה רכשת יהפוך לתחתית לכוס קפה, נסה את הסמסונג.

Fellowship

New member
תודה, יש לנו בבית אייפד משנת 2012

עדיין עובד ומתפקד טוב מאוד לגילו, זה אחד היתרונות הגדולים של אפל,
הם פשוט מייצרים מוצרים שעובדים, עובדים היטב ולאורך זמן (שנים).
אני מעדיף לשלם קצת יותר ולקבל מוצר מצויין שיחזיק לי שנים.
(גם העיצוב שלהם נקי, פונקציונאלי ומרשים, אבל זה כבר עניין של טעם אישי)

אין כאן שום סנטימנטים או הערצה, אלו מילים שלדעתי לא אמורות להתחבר לחברה עסקית,
בינתיים לא ראיתי מוצרים טובים יותר (אם כי פיקסל 2 וגלקסי S8 גם טובים),
לכן אני רוכש את מה שנראה לי טוב ומשתלם.
אם מחר יצא מוצר טוב יותר, לא אהסס לעבור צד

גם אין לי בעיה שאפל תתאדה, את המהפכות שלהם בעולם הם עשו וכעת הם מחדשים הרבה פחות,
סה"כ ענק עסקי שמדפיס כסף, כל עוד הוא ממשיך לייצר מוצרים טובים מהמתחרים, לדעתי,
אני אקנה ממנו, אבל בכך זה מסתכם, לא פחות ולא יותר.

KallaGLP

New member
לא יודעת. אצלנו אחת הבנות היא היחידה עם אייפון

וכמות הפעמים שהוא התקלקל ונאלצנו להחליף היא עצומה. אפילו לטיול הנוכחי היא נאלצה לצאת בלי טלפון ו"גונבת" לי כל הזמן את הסמסונג שלי כי המכשיר שלה לפתע נתקע והפסיק לעבוד. אפילו החבר שעובד באפל, שבדיוק ביקר אצלנו וניסה לפתור את הבעיה, לא הצליח ונאלצנו לבקש להחליף את המכשיר בפעם המאה (וכמובן גם לא שלחו את החדש בזמן בניגוד להבטחות, אך זה כבר עניין אחר).
אגב, בעקבות הקלקול הזה שמענו מהחבר סיפורים על איך האייפונים החדשים כל הזמן מתקלקלים.

KallaGLP

New member
כבר כתבתי שיש לנו חבר קרוב שעובד באפל?

אז הוא יודע בדיוק מאיפה משתין הדג ואותו לא תשכנע.

meir12121

New member
יש Feature אחד שרק בגללו אני מעדיף אייפד על טאבלט אנדרויד

השימוש העיקרי שלי באייפד זה לקרוא מאמרים וטקסטים באינטרנט. בדפדפן של האייפד יש אפשרות להציג רק את הטקסט שבאתר אינטרנט, בכתב שחור ברור על רקע לבן, ללא כל מה שמסביב, וגם לבחור את גודל הפונטים, כך הקריאה הרבה יותר נוחה ובשבילי זה עושה את כל ההבדל.
באנדרויד אין את התכונה הזו וגם לא תהיה כי גוגל חי על הפרסומות והוא בחיים לא יאפשר להציג דף אינטרנט ללא פרסומות גוגל.

adi_2000

New member
אתה יכול לנסות את Pocket באנדרואיד

או את הדפדפן מובייל של פיירפוקס. מתאר לעצמי שלא רלוונטי לך עכשיו כי יש לך אייפד, אבל אתה שוקל טאבלט אנדרואיד, אשמח להוסיף כאן קישורים לאפליקציות שעושות את מה שתיארת.

debby12

New member
מנהל
אני רק אמשיך להמליץ על כתבות בהארץ

שאגב, המנוי אליו שווה בעיני כל דולר, וזאת למרות שדיעותיו הפוליטיות אינן זהות לשלי (חלק ניכר מהכתבות הן כה-שמאלניות שהן בעד פירוק מדינת ישראל לאלתר לטובת מדינת פלסטין, ובינתיים משתלחות בכל דבר שקשור במדינת ישראל). אבל הוא שווה בעיני כי יש בו כתבות איכותיות על כל מיני דמויות היסטוריות וענייני תרבות שאני לומדת מהם המון ובכיף

על כל פנים- ממליצה על הכתבה "משתינים עליכם בקשת, ואתם חושבים שאייפון X זה גשם". https://www.haaretz.co.il/captain/gadget/.premium-1.4837163

מכיון שמטעמי זכויות יוצרים אני לא מרגישה נוח להדביק פה את כולה - הנה ציטוט של חלק קטן לצרכי דיון ("שימוש הוגן" במונחי זכויות יוצרים):

"
של השוק הגדול כאן הוא לא ביצרניות עצמן, אלא בצרכנים. הדברים שנאמרו עד כה הם כאלו שכולנו יודעים בצורה כזאת או אחרת, אבל אין מתאם בין הסיבות שגורמות לנו לרצות להחליף את הסמארטפון שברשותנו לבחירה בסמארטפון החדש. כך יוצא שצרכנים שהתייאשו מהאייפון הישן שלהם שלא זז, ירוצו לקנות את האייפון החדש למרות שאפל מאשרת שהיא מבצעת האטה מכוונת במכשירים ששיווקה שנה קודם לכן. כך יוצא שמי שהפיל את הגלקסי S7 שלו והרים אותו מהרצפה סדוק לחלוטין, לא יחשוב פעמיים ויקנה אחריו גלקסי S8 ששטח הזכוכית שלו רק גדל.
הסוללה של המכשיר שלי מחזיקה מעמד בקושי לחצי יום אחרי שנה של שימוש? הגיע הזמן לשדרג, והפעם, מכשיר עם בינה מלאכותית במצלמה, כי חייבים, לא משנה מה המחיר. ואגב, זוכרים שהיו ימים שבהם יכולתם לקנות סוללה, לפתוח את המכסה האחורי ופשוט להחליף?"

למעלה