הודעה מטעם צוות "המקשוף"

Justin Angel

New member
הודעה מטעם צוות "המקשוף"

מטעם צוות סדרת ספרי "המקשוף" אני צריך להודיע שתי הודעות בפורום הציבורי של תפוז בנושא פאגאניזם ושאמאניזם,וגם עותק דומה בפורום מאגיה וכישוף של חברת תפוז. הודעה #1: בין החודשים יוני-אוקטובר בשנת 2002 ישוחררו 2-4 ספרים מסדרת "המקשוף". הראשון מביניהם יהיה הספר "מקשוף - מאגיה". אני מבקשים שאם יש לכם המלצה לנושא שצריך להיכנס לספר, בבקשה תתלו אותו בThread של ההודעה הזאת כדי שנוכל להבטיח שכולם יהנו מהספר. בנוסף לכך, אם יש לכם העדפות כלשהן בקשר לספרים האחרים שעתידים להתפרסם אנא תלו אותן כעת. הודעה #2: בעתיד הקרוב תפתח חנות באתר "המקשוף". המוצרים שבחנות יפעלו על פי שיטת "הדורות". השיטה עצמה פועלת ככה: דור ראשון: X מוצרים קיימים לרכישה. דור שני: X , Y מוצרים קיימים לרכישה. דור שלישי: X , Y ,Z מוצרים קיימים לרכישה. הסיבות לשיטה הזאת יחסית ברורות והם מסתכמות בהון זמין שאפשר להשקיע במוצרים מיובאים. צריך לציין שבכל דור מוצרים קיים מוצר אחד אשר מחירו גבוה ובהתאם איכותו והוא נקרא "מייצג דור". המוצרים שעתידים להיות בדור ראשון + מחיר משוער: - תליונות פאנטגראם - מחיר משוער: 40-55 ש"ח. - תליונות טרייסיקאל - מחיר משוער: 15-25 ש"ח. - נרות: רייחנים, פרופאן, צבעוניים - מחיר משוער: 1-1.5 ש"ח ליחידה, עם הנחה יפה לכל קנייה מרוכזת של יותר מ5 נרות. - מייצג דור: גלימה (Robe) + טוניקה (Tunic). שתיהם יהיו עושים מקטיפה בצבע: זהב \ ירוק \ אדום \ חום \ שחור \ כחול. על הקצוות הכתיפה יהיו חוטי זהב וכסף. בנוסף לכך יגיע חבל בקוטר ס"מ ובאורך 1-2 מטר בצבע זהב כדי לקשור סביב המותניים ולחבר עליו שקיקים ופאוצ´ים (אשר אינם כלולים נכון לעכשיו עם המוצר). הגלימה באה עם ברדס. ייתכן וכי נצטרך מידות בשביל מוצר זה: או ע"י פגישה אישית מהירה עם זוג נציגי צוות חנות "המקשוף" או שהמידות הנ"ל ישלחו עם ההזמנה. המחיר המשוער: בין 200-300 ש"ח. (הערה ג´סטינית: אנשים, יש לי כבר כזה אחד. זה מקסים! מקסים! שלי! precious!) אם אתם רוצים עוד מוצרים שיופיעו בדור הראשון של החנות, או בדור השני (אשר יגיע לאחר שנמכרו 50% מכל המוצרים שהיו קיימים בדור ראשון) או בהמשך, אנו נשמח לשמוע. למשל: פגיונות , קדרות , גביעים , סכינים טקסיות , ספרים מסוימים (נא לציין נושא או שם ספציפי של ספר) , קריסטלים ואבנים ,תכשיטים כלשהם, וכך הלאה... (לעוד דוגמאות נא לעקוב אחרי הקישור לשתי חנויות אשר מופיעות למטה). אם יש לכם מוצר שאתם בטוח 100% מעוניינים לרכוש ,אנו ציינו מהו המוצר ואנו נחזיר לכם מחיר משוער תוך פחות משבוע. הנה דוגמאות לעוד מוצרים אשר נקבעו שיהיו "מייצגי דור" בעתיד: - מטה (בין 1.50 ל-2.50 מטר) עם חריטות אישיות עליו. - ספר צללים איכותי במיוחד. (הערה ג´סטינית: כמו ב"מכושפות" אבל יפה יותר) - פגיון טקסי. בקשר לשיטות תשלום ומשלוחים. יהיה ניתן לשלם באמצעות: 1) מעטפה אשר נשלחה בדואר (מומלץ בחום בדואר רשום) ומכילה צ´ק או מזומן כולל מספר הזמנה. 2*) למסור מספר כרטיס אשראי דרך הטלפון. 3*) למסור מספר כרטיס אשראי לאתר. 4**) למסור לנציג חנות "המקשוף". * - אנחנו עדיין עובדים על חיוב דרך כרטיסי אשראי. ** - אם וכאשר נמצא אחד והמצב מסוכם מראש. המשלוחים יתבצעו דרך דואר ישראל בדואר רשום (בהתאם להגבלות המחיר של דואר רשום) ,או ימסרו פנים מול פנים ע"י נציג של חנות "המקשוף". לסיכום, הנה מה שאנחנו מבקשים ממכם: 1) נושאים ספציפים שאתם רוצים שיופיע בספר "מקשוף - מאגיה". 2) העדפה לאיזה נושא אתם רוצים שהספר אחרי "מקשוף - מאגיה" יהיה. 3) עוד מוצרים שאתם תהיו מעוניינים לרכוש מחנות "המקשוף". ג´סטין אנג´ל בברכת האלים, שומרי המגדלור ודריאדות חמודות.

ShiVeee

New member
אאאדדדיייררר!!! (דורון תחת שם חדש)

אני - חייב - גלימה(+טוניקה) - כזו !!!!!! חייב!!! אני אהיה הבנאדם הראשון שיקנה את זה *דביל מתחיל לספור את מטבעות ה10 אגרות שלו* יש לי הרבה כאלה ...

kosh

New member
ישת מגניב, נהדר

אני ממש שמח שאתם פותחים את החנות אני כבר מתחלי לחשוב על הגלימה או אולי אני אקח את precious. אני חושב שכדי שתוסיפו צמחים שונים לרשימה כי אני לא מכיר חנות טובה בארץ לצמחים נדירים כך שזה יהיה נחמד. אני מציע אולי תכתבו גם מעיין ספר היסטורי של כישוף ומאגיה המקורות המיתולוגים, על הburning times ואולי להוסיף אל אנשים מפורסמים התחום. kosh we are gray

RainBird

New member
הצעה... אולי גם תייבאו קצת דיסקים של מוסיקה קלטית/מאגית/פאגנית?

Justin Angel

New member
חשבו על זה...

וגם הסבירו לי למה זה לא אפשרי... הבעיה היא שאם אנחנו מביאים דיסקים, אנחנו גם צריכים לשים דוגמה או שתיים לכמה משובחים הם. וכמובן שנצטרך לשים את זה ב"רדיו המקשוף". הבעיה היא שאז רדיו המקשוף פשוט יהפוך לכלי ממסוחר של החנות ,וזה לא טוב מכיוון שאנחנו רוצים לשמור על הפרדה מלאה בין החנות לכל שאר הדברים. בפשטות הבעיה היא ככה: מביאים דיסקים (אנחנו משלמים עליהם) ואז צריך איכשהו לקדם אותם, ואין שום דרך שלא ממסחרת אותנו יותר מדי. אבל ואני מדגיש אבל, אם יש לך דרישות ספציפיות לדיסקים שאתה יודע שתרצה, אז בשמחה נוכל להביא אותם.

MGP

New member
will you mary me?!

אז ככה: אני רוצה ספר צללים, חרבות עם פאנטרגרם וארגזים!!!!!!! כן כן אתה מכיר את הארגזים האלה העם המראה ה"מאגי" יש לי אחד כזה אבל הוא שבור... למזלי הוא עדיין פועל אבל ממש לא יפה עם השבר. פלוס אני ישמח עם יהיה גם את הספר דה בלאק ארטס.

Justin Angel

New member
בשמחה, אין אוגוסט נשמע?

בכל מקרה, בקשר לספר הצללים אני לא יודע הרבה. רק טיפה, עדיין לא סיימו להכין את הראשון. אבל לפי התוכניות זה יוצא מהמם. בקשר לחרבות עם פאנטגראם, זאת בעיה לחרוט על הלהב פאנטגראם, ככה שמילא על הידית. אני לא מוכר שום ארגז מאגי. אם אתה רוצה להזמין ספר ספציפי אז אנחנו מזמינים לך אחד ,ובגלל שרואים שיש ביקוש אז מזמינים עוד כמה בדרך ומוכרים אותם באתר. תגיד מה שם המחבר ושם הספר ואנחנו נזמין.

ShiVeee

New member
שלום ג´סטין

כשהחנות תיפתח... יהיה אתר (אני משער) יש כבר כתובת? (אם הייתי חושב בהגיון הייתי מגיע למסקנה שיהיה לינק לחנות מהאתר של הספר "המקשוף"...) שכח מהשאלה :)

למעלה