הודעה מיוחדת מהימנה מאתר מצדה

davidaltman

New member
הודעה מיוחדת מהימנה מאתר מצדה

בין 14-15 לאוגוסט מתראים במצדה בערב ניפגש במוזה ב2200 ונעלה דשנים למופע חצות +יש לכם חשק יהלים או לא?

urielson

New member
שלום וברוכים הנמצאים

לכל האנשים היקרים בפורום, שמי אוריאל ואני מבקר פה מידי פעם עד עכשיו ההיתי צופה בלבד ויש מצב שגם אשאר כזה.. (אין לי הרבה מה לחדש לכם) רשמתי לעצמי את תאריך מצדה אולי הפעם אוכל להגשים לעצמי משאלה עתיקה זו ולראות גם את ההופעה במצדה. מאחל לכולכם שבוע טוב אוריאל

SHANILIROY

New member
ברוך הבא לפורום ../images/Emo24.gif

יותר מנשמח אם תישאר פעיל ,תמיד כיף להכיר חברים חדשים ואם אתה בא למצדה ,אל תשכח לבוא ולהגיד שלום

urielson

New member
שני

מבטיח להוסיף דברי חוכמה אם יהיו לי כאילו, ואם אגיע למצדה אשמח לעשות זאת במסגרת הקבוצה המגובשת שכאן בהנחה שתקבלו אותי בעולם האמיתי באותה שמחה שקבלת אותי בעולם הוירטואלי....

glitter8

New member
ואפילו יותר...../images/Emo13.gif ברוך הבא

ה"חדשים" פה יעידו שאנחנו מקבלים יפה אנשים חדשים למשפחה...
ספר לנו קצת על עצמך, ואתה מוזמן לשאול אותנו על עצמנו... אני ענבל, מירושלים..מעריצה של דייויד מגיל 9..

urielson

New member
לבקשתך ענבל

ההיתי בן 14 כשהאלבום האישה שאיתי יצא. הקלטת שרכשתי אז נשחקה מרוב פעמים שהקשבתי לה. לפני מספר שנים חברה טובה הפתיעה אותי בכרטיסים למופע אינטימי של דיויד בנאות קדומים. היו מעט אנשים והיתה אוירה מחשמלת ישבנו תחת כיפת השמיים ודיויד לבד עם הגיטרה וזה היה נשמע מדהים בסוף ההופעה הוא עמד ביציאה מהמתחם ומכר דיסקים כשהוא מקדיש כל דיסק ושאל כל מי שהוא לא הכיר מאיפה הוא ועוד אח"כ ההיתי בעוד הופעות פחות אינטימיות. מקשיב רבות למוסיקה שלו. ועקבתי מהרגע הראשון אחרי הפרויקט החדש כולל השתתפות כבר בדקות הראשונות שהפרויקט הורץ. מחכה בקוצר רוח לקבל לינק להורדת השירים החדשים ולאלבום החדש שישלח אלי. שנמשיך להנות כולנו אוריאל

למעלה