***הודעה ממני בקשר למפגש***

Karina85

New member
***הודעה ממני בקשר למפגש***

היי לכולן, משום מה חלקכן טוענות שיש אצלי תמונות שלא לכולם יש, אני אישית לא מבינה על מה אתם מדברים (חוץ מהתמונות שצילמתי בעצמי הא הא הא) אבל! אם מישהי מעוניינת אני יכולה בכיף לצרוב לה דיסק עם כל התמונות שיש לי... לכן כל המעוניינת להגיב לי או לשלוח מסר... ואל תרגישו לא בנוח, קניתי את הדיסקים בשק"ם וכל דיסק עולה פחות מ- 1 ש"ח
! ואם אתן רוצות גם את קטע הוידאו וחצי שצילמתי אז תציינו את זה מווואאאההה

L e e e e e

New member
התקלה

את זה יש לך? אם כן, אז תסבירי בבקשה מה רפאל עושה לו בדיוק באוזן... וכאן תסבירי בבקשה WTF הוא לובש...

Karina85

New member
חחח האמת

שאני לא ממש זוכרת את כל התמונות שיש לי! את הראשונה נראה לי שכן, את השניה בטוח לא... מה רפאל עושה לו באוזן? מה שרוב בנות הפורום היו רוצות... חחח הוא סתם לוחש לו משו כנראה
ומה הוא לובש??? המממ זה תצטרכי לשאול אותו...

kapit5

New member
../images/Emo140.gifלי אפשרלאמץ אותך לפורום ?

איפוא היית עד היום??? איזה תמונות מדהימות.כניראה למישהו היה מאאאאווד קר. מתה על נבחור-עושה מה בראש שלו ולא מעניין אותו מה יגידו או מה יחשבו. למען האמת כל זה היה נכון לפני הבלאגן.......

דורית41

New member
כפיתוש-צודקת

ליייי-מה דעתך לגבי הגעה למפגש השבוע.?את לגמרי בראש של הבנות בפורום-טוב שמצאנו אותך ולהיפך.

NiTz13

New member
לעזאזל, זה קרוקס. XD

אוי ג'קו מזה חייב סטייליסט צמוד לנעליים. XDD אבל חוצמזה, הוא מתלבש מאגניב. 3>

דורית41

New member
זה כיסוי לרכב../images/Emo73.gif או לספה.....

ואני לא יודעת מה רפאל עושה לו,אבל ג'קו נראה המום
ו"מאוד נהנה".......
ליייי מאיפה כל התמונות האלה.....את "מקורבת להנהלה"?

אפרתי 29

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כיסוי לרכב או לספה... חחח.. דורית שתהיי בריאה הרגת אותי
אבל באמת, מזה ?!?!

shongold

New member
וואי איזה צחוקים ..חלוק מגבת..נראה

לי..מכנסי הליצן האדומים - ולסיום הכי אלגנטי כבר..הקרוקס הכתומים!!! גדול! למשהו היה קר פה בטירוף..או דאגה מפני התקררות...באמצע הקיץ...לאחר רחצה???? בקיצור הבדיחה כאן על חשבונך ג'קו..! יפה לך תאמין הכי יפה - לך על זה!!!

אפרתי 29

New member
במבט ראשון זה נראה כמו חלוק,

אבל כשמסתכלים טוב רואים שזה לא בד מגבת, אולי הוא סתם התעטף בסדין ענקי כי היו מקפיאים אותם שם עם המזגן...

rootteem1

New member
אוףףףףףףףףף

טוב יש סיכוי שאני לא באה... כי דניאל לא באה תמותי! ואני חייבת לבוא עם מישהי שאני מכירה...... קקושששששששששששששששששששששששששששששש

דורית41

New member
רותם!!!

אין מצב שאת לא באה!!!תתקשרי אלי-כתבתי לך את מס' הטלפון במסר הקודם.

שונית 7

New member
דוריתוש קיבלתי את המסר שלך.תודה

חמודה.אני אהיה איתך בקשר בכל מקרה

למעלה