הודעה ממש חשובה!

אאאריה

New member
הודעה ממש חשובה!

לכל מי שפה ומעריץ אץ התאומות אולסן: רציתי להגיד לכולכם שגם אני הייתי פעם כמוכם והערצתי אותם אבל במשך הזמן לא יודעת מה קרה אבל זה דעך. בקיצור תעריצו אותם אם אתם רוצים אבל אני לא חושבת שיש סיבה להעריץ אותם ותאמינו לי הם לא מושלמות כל כך כמו שהן נראות לכם יש להם מלא דברים קשים בחיים ואני לא חושבת שצריך להעריץ בן אדם כי זה לא כאילו הוא אלוהים או משהו כזה הוא בסך הכל בן אדם שנולד יפה (במקרה של התאומות מדהיםם) ואוהב לשחק ולהביע את עצמו במשחק.... תארו לכם שהיו מעריצים אותכם כאילו זה משהו לדעתי ממש לא הגיוני! אבל אתם בשלכם אז תהנו לכםםם והתאומות באמת מהממות אבל לא צריך להעריץ אותם בהגזמה! אז בכל זאת שנה טובה לכולם! ותגיבו

.................!!!!!!

תלך מפה!!!! נימאס לי מאנשים כאלו שנכניסם לפורומים ומשכניםע אנשים לא לעריץ, אנחנו בפורום מעירצים אותם לא רק בגלל המראה וז-הו--!!!!!!!!!!!!

olsen fan

New member
זהו...

זה ממש נמאס, שילדים נכנסים ואומרים לנו את מי להעריץ ואת מי לא!!!!
אם אתה רוצה לך תקים פורום שנקרא לא להעריץ את התאומות אולסן או כל סלבריטי אחר!!!!!

יופי שלא!

תסלחו לי בנות אבל אני ממש לא מסכימה איתכן... הוא ממש לא אמר לכן לא להעריץ את התאומות אולסן!!! להיפך, הוא אמר שמצידו תעריצו אותן כמה שבא לכן ופשוט הסביר שפעם הוא העריץ אותן כמונו ובמשך הזמן זה דעך... הכניסה לפורום הזה מותרת לכל בן אדם ולא רק למעריצי התאומות אולסן... וכל עוד הוא לא קילל ולא העליב אף אחד אז אני לא חושבת שיש סיבה להתרגז עליו כמו שהתרגזתן...

אבל...../images/Emo46.gif

זה כןפורום רק לתאומות אולסן זה כמו שאת נגיד לא אוהבת את/ה בריטני ספירס(סתם דוגמא) ואתה נכנס לפורום וכותבפעם הערצתי ועכשיו לא אני לא מבין למה אתם מעריצים אותה היא לא כזאת מושלמת והכל מן איזה דבר כזה להכנס לפורום של מעריצים ולהתחיל לכתוב למה ככה וככה וזה כן פורום רק למעריצי התאומות אני לא קיללתי אני מצעטרת אולי לא הייתי צריכה לכתוב תאוף מפה זה באמת לא היה יפה מצידי אריה -
! אבל זה בגלל שזה ניאמס כבר שאנשים באים לפה ומתיחלם לכתוב למה ככה ולמה ככה זה יצא מכל שליטה וזהו ....
מה לא ככה

Alexis14

New member
צודקת במאה אחוז!

באמת נמאס לי מאנשים שמשכנעים אותנו לא להעריץ ומשמיצים את התאומות, אבל הוא דווקא לא היה כזה. הוא אמר בעצמו שהן מהממות והסביר בצורה יפה מאוד את זה שהוא פשוט לא חושב שצריך להעריץ אותן/כל מישו אחר. זהו. אני מכבדת אותו מאוד שהוא מסביר את זה בצורה כל כך יפה, ואני מקווה שכל ה´לא מעריצים´ ידברו ככה. ובקשר לפורום ´אנטי-אולסן´- אני יודעת שהייתי מפרסמת בו תמונה של התאומות ש´התעללתי´ בה. לא בגלל שאני שונאת אותן (חס וחלילה...) אלא בגלל שאני אוהבת ´לשפץ´ תמונות...lol אה ואם מישו רוצה שאני ´אשפץ´ לו מישו- שרק יגיד...

למעלה