הודעה מנהלית

yaely2

New member
מנהל
הודעה מנהלית

יקיריי

כדי לשמור על סדר השרשורים והגיונם, אנא אל תשתרשרו להודעה שפותחת שרשור חדש. היצמדו תמיד לשרשור שהתחיל בבוקר.

אנחנו בפורום הזה פותחים את היום בשעה 5:30, אם בא לכם לכתוב לפני השעה הזו, אנא כתבו זאת בשרשור של התאריך של היום הקודם.
ממש מתנצלת בפניי אלה שלא ידעו

יעלי מ
ת הפורום

הדסהש1

New member
עוד מעט אלך לאכול כי חיייבת לנוח אנו בערב ביבי סיטר

לעלמה ויןנתן ואריאל..מקווה שירדמו מהר כי יש להם רק טלויזיה אחת
והילדים לא נותנים לראות אפילו חדשות...מאחלת לכולם המשך יום טוב.שכולנו נהייה בריאים...

שי1951

Member
שבת שלום, ושבת טובה
לכל חברות וחברי הפורום

מאחל לכולם הרבה בריאות
טובה והמשך סוף שבוע נעים ושקט.

ובנוסף מצרף לכם חיוכון לשיפור מצב הרוח
(בקובץ
POWERPOINT המצורף להודעה זו.)

שי1951

Member
חביף

קודם כל יופי שאתה מרגיש טוב (וחפשי) בפורום
כפי שכתבת אתמול:
"
אנשים בני גילי לא אוהבים לדבר על "מחלות" ולכן גם לא מקבלים מהם ייעוץ רב,
למעט אודות המחלה המסוימת. אני מרגיש כאן עם החום וההכלה של כל העמיתות נהדר....
"

דבר שני אתה לא צריך להתנצל
על כך שכתבת
בסוף השירשור של אתמול (בשעה: 04:56)

כי לפי מה שכתבה יעלי הבוקר (בהודעה המינהלית) שירשור ליום חדש מתחיל בשעה 05:30 בבוקר.

מאחל לך הרבה בריאות
ורק טוב, והרבה שמחות ובשורות טובות

מינהר

New member
ציפי, קראתי מה שכתבת אתמול.

אני מאחלת לך ולאורי בריאות, בריאות ועוד בריאות. את כותבת כל כך יפה, שאפילו שזה על דברים לא משמחים בכלל אני קוראת בעניין. [ואין כלל בעיות הגהה].

מינהר

New member
לי יש סיפור על יצרן המדרסים שלי.

מדרסים הוא יודע לעשות, ובדרך כלל אין בעיה. הוא נמצא בגני יהודה-סביון, כך שזה קרוב לי הביתה ונוח מאוד.
אבל הוא מוכר גם נעליים. אז קניתי אצלו נעלי ברוקס [ספורט] עם מידת רוחב נוספת. 2 E. זו פעם שלישית שאני קונה את הברוקס האלה. המחיר 600 שח. מסתבר שהנעליים הנוכחיות לוחצות לי. כנראה פגם ביצור, כי זו אותה מידה, 39.
מה האדון מנסה לשכנע אותי? שאמשיך ללכת וזה יסתדר.
נזכרתי בחנויות הנעליים בנעורי שמכרו לי נעליים שהיו צרות עלי, כי אז לא הכרתי נעליים עם מידת רוחב נוספת. ותמיד אמרו- תלבשי וזה יתרחב על הרגל. ובינתיים גרמו לי נזק רציני לכף הרגל, בגללו אני צריכה היום מדרסים.
אז כתבתי מייל מפורט לאדון מן המדרסים, כי היום סגור, ואתמול לא היה לו זמן לענות לי בטלפון.
וביום א אני מתיצבת אצלו, נותנת לו את הנעליים, ומבקשת שיחזיר אותן ליבואן. או יתן לי זוג אחר בגודל נורמלי.
שמתי טיפות לפני רבע שעה, וכאב העינים קצת שכך, אז יכולתי לכתוב לכם.
אגב, איפה חברתנו מבאר שבע?

מינהר

New member
חביף, קראתי את מה שכתבת על הרופא המומחה.

נזכרתי ששמתי לב, שרופאות נשים הן יותר טובות. פחות אגו. מוכנות להתיעץ ולשאול, לומר שהן לא יודעות ולשלוח למומחה. יסלחו לי הגברים, אך ככלל אצבע זה נכון.

שי1951

Member
ציפי

הרבה בריאות
לאורי וגם לך, מקווה שתעברו בקלות וכמה שיותר מהר.
תחזיקי מעמד (כמה שאני מכיר אותך, בסופו של דבר את חזקה
).

אני מצטרף לדעתה של מינהר (על הכתיבה שלך):
ואני מצטט אותה בשורות הבאות:
אני מאחלת לך ולאורי בריאות, בריאות ועוד בריאות. את כותבת כל כך יפה, שאפילו שזה על דברים לא משמחים בכלל אני קוראת בעניין. [ואין כלל בעיות הגהה].

חביף

New member
זו רופאה, שגם בלי בושה קראה למכנסים שלי

תחתונים.
"אני לא אוהבת תחתונים", היא אמרה?
אמרתי - מה?!
לא זו סתם בדיחה פרטית שלי.
כבר אז הייתי צריך להבין.

הדסהש1

New member
לצערי הרב אני מבקרת בשנה האחרונה יותר מידי אצל רופאים

חוץ מהרופאה שלי בקופת חולים כולם גברים..רק בבית החולים היו כמה רופאות
שהיו מאוד אנושיות...שמתי לב שלפרופסורים אסור לנו לשאול הרבה שאלות.גם בגלל שיש מיקרים שיש בחדר מתמחים וזה מה שקרה השבוע..מרוב בלבלול לא שאלתי אותו מה שהייתי חייבת לשאול..הרופאה שלי עשתה את עבודתה נאמנה והסבירה לי הכל...
אני ביום ראשון עושה סיטי חזה..בבית חולים לא הסבירו לי מדוע.שאלתי את הקרדיאולוג שהייתי אצלו ביום רביעי והוא אמר לי שהיה ממצא חשוד..מדוע לא אומרים זאת לחולה? אני צריכה להיות מודאגת עד שיגיעו התוצאות????מקוה לטוב...
סליחה שאני שופכת את מה שיש לי בלב.אולי זאת הסיבה שאנני ישנה טוב בלילה
מחששות...

yaely2

New member
מנהל
שבת שלום

המון המון בריאות לכולנו ולאהובינו.

בזמן האחרון אני שוב מתעייפת מהר. אפילו שאני ישנה בצהריים, מגיע הערב אין לי כוח לפתוח את העיניים. יש לי עכשיו בעיה אורולוגית שאני די מתעסקת בה ומבלה די הרבה במרפאה של האורולוגים עד שאין לי כוח וזיכרון לטפל בעייפות הקשה הזאת.
ציפי, מקווה שאורי יחלים מהר מהנפילה, יחלים פיזית ומוראלית. אני נפלתי לפני חודש ברחוב, האף שלי התגרד כמו שמקלפים גזר, אישה הרימה אותי וישבתי איזה חצי שעה בצד על אבן והאף לא הפסיק לדמם. גם הברכיים תרמו את חלקם לחגיגה.
קרה לי ממש נס והאף העלה גלדים שנפלו מעצמם מאוחר יותר ותוך שלושה שבועות האף חזר להיות בריא לחלוטין וביום שלישי האחרון אפילו הופעתי במועדון הסטנדפיסטים.

שי תודה לך על החומר שהבאת, מקווה לראות אותך פה יותר, כול כניסה שלך מביאה שמחה.

חביף, אין צורך להתנצל, אתה לא ידעת, להיפך הזכרת לי להסביר את הדברים.

הדסה, מאחלת לך המון הצלחה ושימצאו סו סוף את מקור הבעיות.

יעלי

לילה טוב

עכשיו רק שמתי לב שלא נכנסתי היום לפורום, הבוקר התרוצצתי ברגל בין שני סניפים של קופ"ח, באחד היה לי תור למעקב אצל רופא העיניים ומשם הלכתי לסניף
שלנו, כדי לקחת טופס 17 ליום ראשון, כמובן שגם הלכתי לקופיקס, שזה קרוב לקופ"ח וקניתי כמה עוגות, בקושי הגעתי הביתה, כולי
שטופת זיעה, את אורי השארתי עם המטפל, היום הוא היה על תקן של בייבי-
סיטר, כי אסור לאורי עדיין להתרחץ וגם אסור לו להתהלך הרבה, אז לא היה צורך בטיפול שלו,זה היה למשך שעתיים וחצי ואני נגמרתי,
עוד היתה לי כוונה יותר מאוחר ללכת לפרימדונה להשלמת קניות, אבל למזלי,
הגיעו שחר וטוהר הבת הגדולה שלו ועשו לי את הקניה, הם ממש הצילו אותי,
תודה לכל המתייחסים והמתייחסות למה שקורה עם אורי, המצב בכלל לא
פשוט והנפילה היתה ממש מיותרת, יש לו ביד מתחת למרפק יותר משפשוף,
זה ממש פצע מדממם רחב ואני כמובן חובשת לו את זה, המטפל רצה להחליף
לו את החבישה והוא לא הסכים, עוד מעט ציפקה תבוא והיא תעשה את זה,
היום בזכות העזרה של שחר, הצלחתי לחטוף שנ"צ טובה, אבל עכשיו אני כבר
שוב עייפה והולכת לישון.
ליל מנוחה ושבת טובה

למעלה