הודעה מנהלית ../images/Emo4.gif
שלום לכולם
אני נמצא כאן מהיום הראשון של הפורום, אך כמו ששמתם לב - די ממעט בכתיבה. עמוק בפנים חשבתי שהמצב ישתנה, אך התבדיתי. עקב נסיבות אישיות החלטתי לעזוב את ניהול הפורום, ולהשאיר את המושכות בידיה הנאמנות של מיטל המקסימה שעושה כאן ימים כלילות והרימה כאן פורום לתפארת. אני בטוח שהיא תדע לנווט את הפורום בים ההודעות הסוער והגועש. עם יד על הלב, ובתור אחד שעבר כבר כמה מלחמות מינים בגילי המופלג, אני אהיה כנה איתכם ואגיד לכם שכמה שהמלחמה הזו מהנה, השלום המתוק שמגיע לאחר מכן טוב פי עשרת מונים. לכן, גם אם אתם נלחמים, הלחמו בכפפות של משי. תמיד אפשר להפוך כפפות משי לכותונת משי, ואני אתן לדמיון הפרוע שלכם לעשות את השאר. כולכם אנשים מצויינים וכיף לקרוא את ההודעות שלכם. אתם יודעים לשמור על הגבולות למרות המלחמה הברורה בין המינים, ויודעים להתבטא ולהוכיח את צידקתכם, אפילו אם הצד השני חושב אחרת (ומשום מה, כאן הוא תמיד חושב אחרת). אני עוזב, אבל אולי בעתיד אחזור. כרגע אני מרגיש עמוק בפנים שזו החלטה שגויה להיות כאן, כאשר אינני תורם לכם בעצם דבר. אני מאחל לכל אחד ואחת ממכם שימצא את הסכם השלום האישי שלו בסופו של דבר עם המין השני (או עם המין שלו עצמו, אני מאוד ליברלי). אולי כיום זה נראה לכם קצת קשה, קצת מרוחק. המחשבה ש MR.RIGHT לעולם לא יופיע, או שכל הבנות עם האף למעלה - ובכן - זה לא נכון. כל רכבת מגיעה לבסוף לתחנה שלה, אלא אם כן היא נמצאת באיראן, אבל זה כבר סיפור אחר לגמרי. ואסיים בפתגם של אריסטו, שאמר אנחנו עושים מלחמה, כדי שנוכל לחיות בשלום שלכם
זיו.
שלום לכולם