הודעה מנהלתית קצרה

terroir

New member
הודעה מנהלתית קצרה

עקב חילוקי דעות עם הנהלת הפורומים בתפוז, החלטתי להפסיק את פעילותי בפורום. הודעה על כך נמסרה להנהלת הפורומים. מאוד נעמו לי הדיונים עמכם, ועל כך תודתי. אני מאחל הצלחה לבוקה-גרני ולכל המשתתפים.

judi1

New member
...חבל שכך.. ../images/Emo7.gif

ותודה על כל מה שלמדתי כאן בהנחייתך.

גסטרו

New member
חבל. האם אתה צריך היות מנהל

כדי לקחת חלק בדיונים ? האם לא תוכל לבקר בזמנך הפנוי מפעם לפעם ?

אני מצרה על כך שהנהלת הפורומים של

תפוז לא משכילה לשמור ולשמר אנשים רציניים ומקצועיים מסוגו של terroir. הידע ובעיקר הייחס, שהשכיל לתת trroir, לקהילה קטנה ואיכותית, שהתפתחה בתקופת זמן כל כך קצרה, מעידים על איכויותיו. אני מקווה שעל אף פרידתו מאיתנו, נוכל להמשיך להנות ממנו כאן או במקום אחר. שבוע טוב

B r u l e

New member
מפתיע אותי

שהשכלת לגלות את מגמת ההנהלה של הפורומים רק כעת- הם מעדיפים המונים מאשר שמירה על איכות. בפורומים כמו מוזיקה קלאסית ופורומים בעלי נושאי תרבות כבדים ורציניים אחרים, הם העניקו את שרביט ההלהלה לילדים בני 14 שלומדים במגמת מוזיקה בתיכון- זה מעיד על היחס שלהם לטעם ותרבות.

נ י נ י4

New member
חבל מאוד....../images/Emo7.gif

מקווה שזה לא אומר שייהרס הסגנון של הפורום, שהוא כל כך נכון, בעיני. אולי תחשוב שוב?....

מצער מאד

פורום זה בולט ברמת ועומק הדיונים שבו, מן הסתם בזכותך ובזכות בוקה גארני. תודתי נתונה לשניכם על ניהול הפורום במסירות ובקפדנות. מאד אצטער אם תיעדר מהפורום. אני מקווה שתוסיף להשתתף בו, לפחות כחבר. ושוב תודה.

bouquet garni

New member
הודעה קצרה

אנחנו עדיין מאמינים, למרות הכל, שיש מקום לפורום שמתעסק רק בעיניי גורמה ומחנך, כבר מהשלבים הראשונים לידע, הבנה, והקפדה בכל התחומים הקשורים לגסטרונומיה. צר לי שהנהלת הפורומים בתפוז לא השכילה להבין את תרומתו של terroir להגשמת החזון של יצירת פורום גורמה וחבל שחילוקי דיעות אישיים מהווים מכשול בעבודתו של הפורום. אנחנו מאד מקווים שקבוצת האנשים שהתגבשה כאן תחת הרעיון של בישול גורמה, בין אם זה אנשים פעילים ובין אם כאלה שרק לומדים תמשיך בפעילות תחת התנאים הקפדניים של הפורום.

kaya11

New member
צר לי לשמוע

תרמת רבות לפורום מעל ומעבר ויחד עם בוקה גרני יצרתם פורום איכותי אחראי ואמין. מקווה להמשיך לראות אותך פה גם אם לא כמנהל. מיכל

החובבת

New member
צר לי מאוד! אף שפעמים דבריך

היו קשים - הצדק היה תמיד אתך. נקוה שהפורום ידע לשמור על רמתו, ולדבריך הברורים בעניני רמה ואיכות יהיו ממשיכים מתוך חברי הפורום. לא נסכים להורדת הרמה לקלוב דיאטטי ושאלות "במקום"

למעלה