הודעה מנהלתית

הודעה מנהלתית../images/Emo150.gif

אנשים, יש לנו (לי וללירון) תחושה שהפורום הזה נהפך למעין צ'אט קטן.. תרפרפו קצת בעמ' ותראו שכמעט כל שירשור בפורום הזה גולש לשיחות אישיות ואנחנו מבקשות שזה יפסק הפורום הזה הוא לא צ'אט, ולא אייסיקיו, ואנחנו באמת (ובאמת שאין לכם מושג כמה) שמחות שנוצרו כאן קשרים אישיים, ושהפורום הזה מתפתח וגדל מיום ליום אבל בשביל השיחות האישיות שלכם יש איייסיקיו\מסנג'ר\מסרים\פורום אוף טופיק. אנחנו לא אומרות שכל הפורום צריך לעסוק אך ורק בבית הבובות, בהופעות, מידע וכו' וכו' ואנחנו אפילו מעודדות את הקשרים האישיים שנוצרו כאן (ומי כמונו יודעות.. גם אנחנו הכרנו דרך תפוז), אנחנו בסה"כ קהילה ויש כאן מקום להודעות והופרום הזה לא מתקיים בלעדיכם, אבל אנחנו באמת מבקשות שתפסיקו את כל העניינים האישיים האלו על גבי הפורום, זה יוצר בלאגן ואנחנו מוצאות את עצמנו משרשרות הודעות המון, ואנחנו לא שוטרות. אנחנו נורא נהנות לנהל את הפורום, אבל לא צריכות להגיע כל כמה זמן כדי לראות מה קורה פה ולהתחיל לשרשר מה גם שכשאנשים חדשים מגיעים לפורום זה די גורם להם להרגיש בחוץ, זה מבהיל להיכנס ופתאום לראות את כל מה שקורה כאן.. נסו להיכנס לפורומים אחרים ותראו כמה שזה נכון.. אנחנו מבקשות בכל לשון של בקשה שזה יפסק.. אם יש לכם שאלות\ענות\תלונות אנא פתנו אלינו במסרים, באייסיקיו או במסנג'ר, אפילו בטלפון. אנחנו תמיד כאן לכל בקשה שלכם. לירון ושיר.

pishkashit

New member
חיזוק ההודעה../images/Emo150.gif

אני לא רוצה שכל אחד יתחיל לשרשר לכאן
ובזה זה יסתיים או שתגידו שזה נכון ושאנחנו צודקות, זו לא המטרה. המטרה היא ליישם. ובאמת באמת שזה בשבילכם. בשביל כל חבר בפורום שגולש כאן ורוצה לקרוא ולהבין מה כתוב. קיבלתי המון הודעות והמון תגובות מחברי הפורום שלא יכולים לעקוב אחרי ההודעות כאן. אני בכוונה לא פונה אישית לכל אחד מכם ואחת מכן. פשוט תיישמו. במיוחד עכשיו כשאני לא בפורום הרבה ושיר כאן עם כל הבלאגן שנוצר. וזה לא מהתפקיד שלה לשבת מול המחשב ולהעביר הודעות לשרשורי אוף וכו'. תודה. :]

Mosh28

New member
ואני מחזק../images/Emo150.gif

סתם ת'אמת רק רציתי לעשות את הסמיילי הזה של השריף תמיד מממ נשתדל לשמור על זה:)

sabag12

New member
../images/Emo54.gifאני רוצה בובת ברבי, אפיה אפשר

למצוא ? בובת שרית חדד אבל ?
לירון ושיר ואה תעשו אותי
.

sabag12

New member
../images/Emo54.gifלקרוץ לעצמך זה מגניב ../images/Emo6.gif.../images/Emo8.gif.

למעלה