הודעה מנהלתית

מעיןבר

New member
הודעה מנהלתית

בראש הפורום התווסף לנו קישור למאמר חדש ובו הנחיות מפורטות לגבי כללי הכתיבה בפורום, זאת בהמשך להודעות השרשור האימתניות שהיו פה. אנא הציצו במאמר וגם ידעו את החברות החדשות (למרות שהן יקבלו אליו קישור במכתב שאנחנו שולחות לכל מצטרפת). שיהיה לנו יום טוב

אפרת12

New member
ותגובה מנהלתית לסוף השבוע הפרוע

ההנהלה לא נעדרה מפה בסוף השבוע. ההנהלה החליטה קצת להרפות את הרסן עקב השבוע הקשה שעבר עלינו מאספקטים שונים, כולל שרשור ידוע לשמצה בפורום אחר. אבל שרשור ילדים זה כאן לא מיועד לשבירת כללי הפורום, והוא לא אמור לתפוס את חלק הארי של הפורום, אלא רק להוות שסתום כלשהו למקרים שבהן אנחנו זקוקות לעצות או חייבות באופן בלתי נשלט לספר משהו על האושר הקטן. זה לא אמור להיות שרשור שוויץ. תמונות עדין מקומן בגלריות, ואני שמחה להודיע (אני נכנסת המון לגלריות - זה לא שאני לא נהנית לראות תמונות של ילדים...) שכמות התמונות שם הולכת וגדלה ויש בהחלט מה לראות. ותזכורת למי ששכחה - פורום נשים לאחר לידה הוא לא הורים לתינוקות-הדור הבא. ותשובה להצעה שהועלתה - לא, בינתיים לא נראה לי להעלות תמונות בימי ההולדת של הילדים. אני מעדיפה להעלות תמונות שלנו באירועים חגיגיים. ועוד לגבי תמונות של הילדים - מידי פעם אנחנו עושות מבצעים. אני חושבת שעדיף לחכות להזדמנויות האלו, מאשר להתנהג כמו תלמידים (או סטודנטים) שהמורה שלהם הבריזה. ועוד וידוי קטן - הילדים מה-זה מקסימים
(כן, ראיתי כל תמונה ותמונה).

אפרת12

New member
ובכדי להסיר חשש/חשד ללשון הרע../images/Emo3.gif

פורום הורים לתינוקות הוא פורום אהוב ונהדר, ואין השתתפות בפורום אחד סותרת השתתפות בפורום אחר. ההיפך הוא הנכון.

כה לחי להנהלה,

ובכ"ז קצת כיף לשבור את החוקים (אבל רק פעם בהרבה הרבה הרבה הרבה זמן, טוב?!)

אמברון

New member
../images/Emo45.gif צודקת במיליון אחוזים

אולי אני קצת יוצאת דופן, אבל הפורום הזה הוא פינה חמה ומיוחדת, שמוקדש לנו, האימהות, ורק לנו. בזה קסמו ובזה ייחודו. הרי כולנו (או לפחות רובנו) פוקדות פורומים "הוריים" אחרים ומשוויצים בזאטוטים שם. למה גם כאן? התמונות בגלריות נפלאות. הזאטוטים שלנו יפהפיים. אבל אותי אתן מעניינות הרבה יותר. אוהבת את הפורום הזה כמו שהוא. לא רוצה לנסות לשנות בו דבר.

אז גם אני מודיעה על שובי...|אבטיח|

אתמול היה המועד ב' בפיסיקה - כולן בבקשה להחזיק אצבעות, כבר גיליתי שעשיתי המון שטויות
... כמובן ובהתאם לחוקי מרפי, מעין היתה חולה והתעוררה כל שעה בשבוע האחרון. ולא דיי בכך, אז שני ההורימים נסעו לסופשבוע ארוך, כך שיומיים לא יכלתי ללמוד בכלל, ובשישי שבת הבעל היה עם מעין ואיפשר לי ללמוד מעט. מה הפסדתי???

אדר שלי

New member
מחזיקה לך אצבעות מתילדה../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

לציון טוב בפיסיקה. באמת חשנו בחסרונך, אז טוב שחזרת!

isidora

New member
../images/Emo41.gifמנצל"שת../images/Emo41.gif !I'm Back

(מה יותר מתאים משרשור לשרשור בנושא שרשורים?) אחרי כמעט שלושה שבועות בלי גישה התחברנו שוב לאינטרנט המהיר ואני יכולה להניח את מאיה לכמה דקות מול הבייבי מוצרט (לא חשבתי שאני אראה לה קלטות אבל הילדה מרותקת
) ולחזור לעדכן ולהתעדכן. עברנו דירה (ליקנעם), התקרבנו להורים שלי (תענוג), חגגנו 4 חודשי אמהות (מי היה מאמין
), התחלנו לחפש מסגרת לגיל חצי שנה
(בקיבוצי הסביבה), והיום יומנישואין שלישי שלנו
איך שהזמן טס
מה איתכן בננות? הכל בסדר אצלכן?

בלינקה

New member
בואו ניפגש!

אני אוספת את שחר מהגן ב-12:30. בא לך? וברוכה השווה

nubi

New member
../images/Emo46.gifלא יפה

אתן תמיד נפגשות ביום שאני עובדת אחה"צ. וכבר דברנו על משהו אתמול, לא?

בלינקה

New member
אל תכעסי... ../images/Emo10.gif

א. לא ניפגשנו. ב. לא דיברתן איתי אתמול
ג. ביום שלגביו קבעתן אני בבי"מ אחה"צ
אוף.

גלשני

New member
חמודה - בענייני מסגרת לקטנה

את מוזמנת לדבר איתי (בתור אחת שבדקה את כל קיבוצי האיזור עד שהחליטה...)

למעלה