הודעה מניר בהייד פארק בקשר לחולצות

Skicker

New member
הודעה מניר בהייד פארק בקשר לחולצות

אז כמו שאתם כבר יודעים (או שבעצם מאיפה לכם לדעת): הגיע אליי משלוח גדול של החולצות של אינפקציה. יש מכל הסוגים,סמול לארג' ומדיום (אני אישית מעדיף סמול ומדיום) ויש גם גופיות,קטנות לבנות ויותר גדולות לבנים רוקרים מגניבולים. בכל מקרה,החל מסוף השבוע הזה,יהיה אפשר לרכוש חולצה ב: "תומר" בסנטר,"מטאל שופ" וב"קצת אחרת" וכמובן גם בהופעות הבאות שלנו. מכיוון שהחנויות הללו גובות עמלה,אפשר ורצוי גם לקנות אותם ממני במחיר מוזל שהוא 50 ש"ח. כדי לקנות ממני אישית: 1.צרו איתי קשר בתיבה האישית שלי כאן בהייד פארק 2.אנא ציינו את כמות החולצות שאותן אתם מעוניינים לרכוש+את המידה ואם אתם מעוניינים בגופיה או בחולצה 3.השאירו מספר טל' להתקשרות ואני יצור איתכם קשר כדי לקבוע יום ושעת המפגש. 4.מקום המפגש יהיה ליד הדולפינריום בת"א והוא יתקיים באור יום. 5.אולי זה קצת מוזר שסולן הלהקה מוכר חולצות לקהל, גם אני התלבטתי אם לעשות זאת או לא,אבל מסתבר שזאת הדרך הכי צודקת גם לכם וגם לנו.המחיר של החולצה נישאר סביר והכסף מגיע ישירות אל האמנים,בלי כל מיני מתווכים באמצע. ולמי שמתבייש,עדיין אפשר לקנות גם בחנויות שציינתי,אבל זה יהיה קצת יותר יקר.כמה יותר יקר? זה אני כבר לא יודע,כל חנות והמדיניות שלה. שלכם, ניר.

horse girl1

New member
השורה הזאת נשמעת טיפה לא טוב../images/Emo79.gif

"מקום המפגש יהיה ליד הדולפינריום בת"א והוא יתקיים באור יום" יענו עם זה בלילה יקר לנו משהו? לא יודעת לי זה העלה אסיוציאציות מוזרות(וגם כהכ הן מושפעות מכל מיני אנשים).. ורגע עם המחיר המוזל זה 50 ש"ח כמה זה יעלה נגיד בתומר?

זה פשוט מאוד למעשה

הוא מפחד שתאנסו אותו .זה הכל. אם מישו מפחד להיפגש עם ניר הוא יכול לקנות ממני. יענו אני אעשה את הרכישה בשבילו.

AvtipuS

New member
ומי אמר שלא יאנסו אותך? או להיפך?

חח שמע...

אני לא אגיב לזה. אבל בוא נגיד ש... טוב לא משנה. נדבר כבר בפרטי מתישהו

../images/Emo54.gifכל זה...

כדי שיבואו כל הבנות הקטנות האלה לקנות את החולצה כי ניר טרטר מוכר אותה והוא יחתום לה על החולצה
אפילו היהודים לא עושים את זה

שמע אין מה לעשות

יש לו בבית חתיכת סטוק. שתי חבילות, סליחה שלוש, מלאות בחולצות. יענו זה אחלה גימיק, פגישה עם מר ניר טרטר, פגישה אישית, בנעימים של הים, לקנות ממנו אישית, אחלה גימיק. למרות שאני הייתי נגד העניין אבל ההחלטה נחרצת.

תשובה

אני חושבת שאולי כדאי שתשאלו את עצמכם למה זה כ"כ מפריע לכם/ן?... תגיעו לתשובה ואז תבינו שהבעיה אינה אצלי. חוצמזה שלא הזכרתי פה איזושהי היכרות איתו.

ועוד משהו

לא אמרתי שאני מכירה אותו בהודעה. אמרתי שאני הייתי ועודני נגד העניין, אולי פשוט קראתי את ההודעה ואמרתי לעצמי: "בואנה זה חרא רעיון! !"? אולי זה שקרה? קיצר אני לא מרגישה צורך להצטער בפני אף אחד פה.

heaven is here

New member
עוד הודעה אחת

וכל מה שנכתב- נמחק. אז יש לה קשר עם ניר בסדר אז אף אחד לא אוהב שהיא אומרת את זה המון פעמים בסדר מתישהו היא תבין ותפסיק. יום נאה לכולם

למעלה