הודעה מעדי!!

TauraMan

New member
הודעה מעדי!!../images/Emo20.gif

עדי המסכנה יש לה וירוס...(במחשב...
) והיא לא יכולה להגיע למחשב כי הוירוס מתרבה.. והיא אוהבת את כולנו(את רובנו...) והיא מוסרת כל הכבוד לכל המשתתפים בתחרות!

TauraMan

New member
אמממם.. זאוס../images/Emo20.gif

כן מזל שזה במחשב. היא התקשרה אלי ואני ככה אוי מסכנה.. תריגיש טוב.. והיא התפלאה אני מרגישה מצוין! ואני לא הבנתי שזה במחשב.. חחח דפוקה שכמותי!

טוי בוי

New member
יש לה וירוס במחשב../images/Emo60.gif

כי יש כאן משהו שמציף בווירוסים כל הזמן גם לי יש מזל שאבא שלי מבין ממש טוב במחשבים!!!!!!!!!!!!

היי אנשושים!!!../images/Emo24.gif

אנשי האהובים! מה שלומכם? אני בבית הצפר כרגע...
אין מה לעשות...
איין לי מחשב, נאלץ לאתחל אותו....
אני אוהבת את כולכם (רובכם- חי חי חי).... תודה דורון מותק שלי!
אגב: את הוירוס קיבלתי מהאי מייל... לא מהפורום.

נה נה נה אתם בבצפר....

חח. כאילו אצלי יותר טוף.. אני בבית אבל אני חולה... אין לי חום גבוה אבל אני מרגישה כמו סוליה של מגף..

S H I L G I

New member
פיצייי!!!../images/Emo29.gif

חכמה שכמותך, כששלחת לי את ההודעת SMS להודיע לסתיו על הוירוס שלך בדיוק הייתי בשוונג ששי הדיעה משהו לסתיו, אז הייתי בטוחה שזאת הודעה משי!!! פעם הבאה תכתבי שזאת את..! ובכל זאת, ברוכה השווה

טוי בוי

New member
חחח אני לא למדת היום../images/Emo60.gif

שעה רשאונה של מגמות דיברנו על מסיבת סיום שעה שניה של מגמות המורה היתה אמורה לשמור על תלמידים במבחן מגן אז אני ואור יצאנון מבצפר והלכנו לטיל.... שעה שניה שלישית של אנגלית היתה לנו מורה מחליפה וגם למואץ כי המורים לא באו אז עשינו לה ת'מותת עד שהיא התיעשה ווויתרה אז לא למדנו... שעה חמישיטת הודיעו לנו שיש בשעה שישית מועצות פדוגוגיות אז אנחנו משוחררים... ואז גילינו שהמורה לתנך לא בבצפר אז הלכנו הביתה... היה 12 וחצי אז אני הלכתי לנועה שאור היתה אצלה כבר מ-10 וחצי...חחחח הבריזו משיעור חוופשי... יערה החלמה מהירה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pega

New member
../images/Emo123.gif

אני חייבת להפגש איתך. איסי/מסרים.

למעלה