הודעה מפורום דרך הלוחמים

לילךLilach

New member
המלצה מחיות מחמד - 16 ../images/Emo107.gif

כלב רצחני תקף את הכלב שלי - מה לעשות? שירשור חשוב ביותר: מה לעשות כאשר כלב אלים במיוחד תקף אדם או חיה אחרת? הבעיה חמורה במיוחד כשזה הכלב של השכנים - האם צריך להתלונן עליו או לשתוק? הדילמה של משתתפי פורום חיות מחמד היתה: האם לרחם על הכלב המסכן שבודאי יוכנס להסגר ולא אשם בכלום,כי האשם האמיתי זה בעליו האכזר ,או שחומרת המקרה מחייבת תלונה למקורות המוסמכים: וטרינר עירוני,משטרה וכו (וזאת לאחר שמוצו כל ההליכים ל"גישור" -כלומר שיחות עם בעל הכלב האלים).
 
מכתב מרגש ובכלל תופעה ייחודית

בפורום חדש מכתב שלא נשלח . לא ראיתי ברשת עוד תופעת מכתבים שכזו . מכתבים מדהימים מועלים לשם . כל אחד מרתק . מכתב אחד מתוך הרבה שהעבירו בי צמרמורת.
 

לילךLilach

New member
השירשור הנבחר להיום-חיות מחמד 16

האם לסרס את הכלב או לתת לו להגשים פנטזיות? קיימת פה דילמה רצינית: מצד אחד ,יש הסבורים שכלב בדומה לבני אדם ,נהנה פסיכולוגית מכל העסק ומגיע לו להנות מכך , ויש כמובן את אלה שרוצים לעשות כסף מהולדת גורים שימכרו בכסף מלא , מנגד ישנה טענה ,שכלב שונה מבני אדם ואין לו צרכים כמו לבני אדם ,שהוא פועל אך ורק בעיקבות היצר שלו ושלא יסבול אם יסורס (איזה מילה ,למה בני אדם משליכים סירוס חיות על עצמם???) וישנם המון סיבות טובות בעד. האם צריך לתת לכלב להגשים את הפנטזיות שלו ולקיים סטוצים עם כלבות ,כדי להוליד גורים שימכרו בכסף מלא? או שצריך לסרס אותו ולמנוע בכך את חוסר המנוחה שלו ,בריחות תכופות והולדת המוני גורים ,שימנעו מגורים וכלבים נטושים שאנשים זנחו ומשוועים לבתים חמים ,מציאת בית מאמץ (חשוב לדעת: רק אחד מתוך עשרה כלבים וחתולים נטושים ,שחיים ברחובות והיגיעו למכלאות ולעמותות יצליח למצוא בית מאמץ ,כל השאר יורדמו או ימסרו לניסויים בסופו של דבר.).
 
למעלה