הודעה מצערת בפי

הודעה מצערת בפי ../images/Emo10.gif

וירג'ין רקורדס, הלוא היא חברת התקליטים שמייצגת את 30 תובעת את הלהקה בסכום של כ-30 מיליון דולר על הפרת חוזה. למיטב הבנתי ולפי השמועות שהולכות ברישמי ובאשלון 30 רוצים לעזוב את וירג'ין לטובת חברת תקליטים אחרת. אבל, לפי החוזה שלה עם וירג'ין 30 מחוייבים להפיק בחברה זו 5 דיסקים. וכיוון שהם הוציאו רק 2, והשלישי בדרכו... הם תובעים אותם על הפרת חוזה. זה מסכן הרבה מאוד דברים, לא רק את הפורום הרישמי האתר הרישמי והחנות הרישמית עם כל המרצ'נדייז אלא גם את הוצאת הדיסק החדש שמתוכנן לסוף השנה האזרחית (כלומר דצמבר-ינואר) ובנוסף, לא קיבלנו שום מועמדויות לטקס פרסי אמטיוי ארה"ב (VMA). אני בכל אופק, חושבת שזה הולך להיות קרב משפטי אכזרי ורציני כי לא נראה לי שג'ארד ושאנון הולכים להתפשר ולוותר.. אולי אני טועה

ShAhArnavonXD

New member
אוי.....

אבל לא עדיף להם כבר להישאר? וגם לנו.... כי הם יכולים לחתום לחברה אחרת ואז נאלץ להתחיל מ-0... ((או שאולי הם יחתמו על חברה שיותר מתפשרת...)) טוב..מה שלא ייהיה אני חושבת שעדיף להם להישאר עם וירג'ין.... במידה והם מפסידים במשפט הם מאבדים הרבה...לא כדאי לקחת סיכון. (שמתם לב שהם תובעים את 30 בסך 30 מליון דולר...צירוף מקרים???...
)

אני חושבת שזה מאוד חמור

עדיף להתחיל מ-0 מאשר להשאר עם וירג'ין. וזה נושא מאוד מאוד חמור. 30 הפרו חוזה. מדברים על זה שהם כבר חתמו על חוזה חדש עם חברת תקליטים לפני שהם השלימו 5 דיסקים אצל וירג'ין כפי שחתמו איתם בחוזה. ולכן וירג'ין תובעים אותה. 30 מיליון דולר זה הרבה כסף. ואין להם כסף. זה מה ששאנון אמר לנו. א' כי הם אל קיבלו בכלל כסף על הטור שהיה באירופה בפברואר. שאנון אמור משהו על זה שג'ארד חי שם על תקציב של 20 דולר ביום. וזה מטורף. ב' וירג'ין לא שיתפו פעולה ותמכו בכלל ב-30. אפשר לראות את זה בקליפים האחרונים כשהיו בהם כל מיני פאקין וג'ארד היה צריך לשלם מכספו שלו כדי לתקן אותם. זה משהו שחברת התקליטים אמורה לעשות. לטווח הארוך טוב יותר לנו ולהם שהם יעזבו את 30. להם יהיו מימון, תמיכה והם סופסוף יקבלו כסף על מה שהם עושים. ויהיה להם גם חופש יצירתי, משהו שלא היה להם עם וירג'ין שרצו פשוט להפוך אותם ליותר מסחריים. אם הם נשארים בוירג'ין, אולי הם לא יפסידו 30 מיליון דולר. אבל הם יפסידו יושר אומנותי ואת האמת הפנימית שלהם כאמנים. מההתחלה תמכתי במעבר שלהם לחברת תקליטים אחרת, אפילו אם זה אומר שיהיו דברים שצריך להתחיל מההתחלה

ShAhArnavonXD

New member
העלת פה מספר נקודות...

א'.וירג'ין לא נתנו להם חופש יצירתיות...הם לא יכלו לעשות משהו לפני שהם מפרים חוזה? אמרת בעצמך..אין להם כסף....מאיפה בדיוק הם הולכים להביא אותו?!?!?! ומאיפה הם יכולים להיות כ"כ בטוחים שהחברת הפקות הבאה שלהם תהיה יותר טובה מוירג'ין? ב'. התמיכה הכספית הייתה אמורה להיות על הגב של וירג'ין...וזה שהם לא תמכו,זה סוג של הפרת חוזה...30 היו יכולים לעשות משהו בנידון-הם לא עשו. וחבל..עכשיו הם נידפקו..וחזק..! אל תביני אותי לא נכון...אני לא בעד וירג'ין..אני פשוט חושבת שאם הם היו פועלים אחרת ולא ישר מפרים חוזה,התוצאות היו טובות יותר...והם לא היו צריכים לשלם פאקינג 30 מיליון דולר (שבין כה וכה אין להם...!) כרגע אני חושבת שכדאי להם ללכת לפשרה עם וי'ג'ין....((נגיד להקליט רק עוד את הדיסק השלישי ואז לעבור לחברת תקליטים אחרת..או משהו כזה...))

מאיפה לך לדעת שהם לא עשו משהו בנידון?

מה שהולך מאחורי הקלעים זה לא משהו שאנחנו יודעים. אולי הם דיברו איתם והם לא הסכימו להתפשר? אולי ג'ארד דיבר עם וירג'ין לקבל תמיכה והם לא הסכימו לתת לו אותה ובגלל זה הוא שילם מהכסף שלו? זה שהם לא נותנים להם תמיכה זה לא הפרת חוזה. כל להקה צתריכה לבקש רשות ולבקש אישור על צעדים שהם רוצים לעשות ולכל חברת תקליטים מותר להגיד כן או לא ולהציב תנאים, אחרי הכל, זה עסקים. ואני גם חושבת שאם הם כבר חתמו עם חברת תקליטים אחרת כמו שאומרות השמועות אז כניראה שהם הציעו להם הרבה יותר ממה שוירג'ין הציעו להם, כולל יושר אומנותי אחרת הם לא היו מסתכנים כמו שהם היו מסתכנים. הלהקה גם ראתה את השרשור ברישמי ועל אף שכולם שם הזהירו ופחדו ואמרו שהשרשור הוליך להמחק עם נעצו אותו. אז.. בכל מקרה, אם החברת תקליטים השנייה כל כך רוצה אותם הם בטוח ידעו שעומדת להיות תביעה, ואני בטוחה שהם יעזרו להם עם התשלומים ועורכי הדין. ככה זה. אם הם יגיעו לפשרה מוירג'ין הם רק ילכו והתמסחרו ואז הדבר היחיד שאולי ישאר יוצא דופן זה העולם האומנותי והקליפים שלהם.. והדיסק החדש, הם כאילו לקחו בו צעד אחורה, הוא כל כך שונה מהשניים האחרונים אבל עדיין ברוח הראשון. זה אומר משהו

i am777

New member
כן ,

ראיתי את זה...
אני די בשוק, כי אתם צריכים להבין שזה הולך לעקב את הדיסק. אפילו על בטוח... אין מה לעשות. מעניין למה הם רוצים לעזוב... בכל אופן , שבוע טוב

30secondstostav

New member
כן עדיף....

לדעתי עדיף להתחיל מ-0 למרות שזה מתסכל, מכל הסיבות שאמרת פה =]

adiiiXD

New member
גאד אני לא מאמינה שזה קורה

אין לי מילים , אני מרגישה ממש מגעיל עכשיו ואני מודאגת ועצובה.... הכי כואב לי הפורום הרשמי . ממש אבל

אני הייתי קצת מופתעת מהתביעה

חשבתי שכאליו.. דיי הם מוציאים דיסק ועוברים חברה. לא תיארתי שעכשיו הולך להיות מאבק משפטי.. אני מקווה שזה יסתיים מהר.

../images/Emo124.gif מכתב רישמי מהלהקה על התביעה!

מעריצים וחברים יקרים, למרות השמועות, 30Seconds to mars לא מתפרקת. אנחנו שמחים ובריאים, כאן בלוס אנג'לס ומקליטים את הדיסק החדש. חוץ מהתביעה המגוכחת (הודות לוירג'ין/EMI) , אנחנו חווים חוויה מדהימה, מלאת השראה ומרגשת ביותר שחווינו עד היום. (על זה אספר בהרחבה אחר כך..) חוץ מהסחת הדעת האחרונה, אנחנו אסירי תודה לכל אותם אנשים ברחבי העולם שתמכו בנו בלב שלם . אנחנו מעולם לא חשבנו להפסיק עכשיו. השנים המדהימות שהיו לנו עד עכשיו היו טובות מעבר לכל דמיון וכל חלק וחלק בהצחלתן הוא הודות לכם. תודה לכם מעומק ליבינו! אז, כמו שאולי כבר שמעתם חברת הקליטים הקודמת שלנו תובעת אותנו על סכום המגוכך, לא מציאותי, וטיפשי (אך גם קצת חכם) של כ30 מיליון דולרים. מטורף? כן זה גם מה שאנחנו חשבנו. קצת היסטוריה.. חתמנו על חוזה בחברת התקליטים ל-9 שנים. בעיקרון, לפי חוקי מדינת קליפורניה- היכן שאנו חיים ושם חתמנו על החוזה, אי אפשר לחתום על חוזה שעולה על יותר מ7 שנים. זה חוק שידוע בכל חבקרות התקליטםי במשף שנים. למעשה, הם היו כל כך מודעין לזה שהם ניסו נואשות להחתים על חוזים מחוץ למדינת קליפורניה. חוק זה מגן על אנשים מחוזים ארוכים, נמתחים ולא הוגנים. החוק הזה נתן לנו את הזכות לבדוק ולחפש אפשרויות והזמנויות אחרות. כן אנחנו נתבעים ע"י EMI. אבל ל א בגלל שאנחנו לא יוצרים מוזיקה כי התפרקנו. תובעים אותנו בגלל שלפי 45 ימים פעלנו לפי זכותינו החוקית להפסיק את החוזה הישן והמיושן הזה.לפי החוק חוזה זה הוא בטל ולא תקף. הפסקנו את החוזה מסיבות שאותם לא נפרט כאן (אנחנו מעדפים לא לספר לכם את הפרטים המלוכלכים) אבל בעיקרון נציגינו לא הצליחו להגיע להסכמה עם EMI בנוגע לחוזה הוגן והגיוני. כמה דברים שכדאי שתדעו.. אם אתם חושבים העובדה שלא קיבלנו גרוש ממכירתם של למעלה מ2 מיליון עותקים זה לא הגיוני , אז גם אנחנו. והעובדה שREMI הודיעו לנו שלא רק שהם לא מתכוונים לשלם לנו את הכסף שהם חייבים לנו אלא שלנו בעצם יש חוב כלפיהם בסך של כ1.4 מיליון דולר- היא לא הגיונית עוד יותר. וכאשר הם הודיעו לנו שהרווחים ממכירת הדיסק החדש ישמשו למחיקת החוב התחלנו לתהות מה באמת קורה כאן. האם חברת תקליטים לא אמורה לנצל את הכסף שהורווח ממכירתם של כ2 מיליון עותקים? או לפחות להתשוות איתנו? אנחנו חושבים שכן. מה שפירטנו כאן ודברים אחרים, כמו לשמל הנהלים החדשים בEMI שכללו לפטר את רוב האנשים שהכרנו ואהבנו, הרצון לשלם לשים פרסומים באתר שלנו, העובדה שיש לה 100 מהזכויות על הדיסקים שלנו לנצח.. ובעיקרון כל הדלת המסתובבת של נהלים חדשים שהולכים ובאים בחברה הזאת הפכה את ההחלטה להפסיק את החוזה- למאוד קלה. כתוצאה מההשתלטות הזאת- ופיטורם של יותר מ2000 עובדים- איבדנו הרבה מהאנשים שהיו קרובים ויקרים לליבנו, אנשים אלה היו חשובים ביותר להצלחתה של הלהקה. כמה מהטובים ביותר עדיין שם אבל זאת בכלל לא אותה חברה שהכרנו. אחרי יותר מ5 נהלים שהשתנו ב-9 שנים האחרונות הייתם חושבים שכבר התרגלנו לחוסר העקביות, אבל הקבוצה שלקחה איתנו את המסע של ABL היא קבוצה מיוחד ביותר של אנשים וזהו אבדן כבר בשבלינו שרבים מהם הלכו. (עובדה מהירה: אף אחד מעובדים אלה לא היה בחברה כשחתמנו על החוזה). דרך אגב וירג'ין/EMI לא נדרשה לשחרר את התביעה הזאת לציבור ולבקש כל כך הרבה כסף. למעשה הם לא נדרשו כלל לנקוב בסכום קרוב לזה. לא רצינו לשחרר את זה לציבור אבל חשבנו שהדבר הטוב ביותר הוא לנסות ולתאר את נק' מבטינו, לכם, החברים והמעריצים שלנו, בתקווה שתוכלו להבין אותנו יותר. אנחנו תמיד נעשה כמיטב יכולתינו כדי להמנע מעימותים, אבל לפעמים זה טוב יותר להלחלם על מה שאנו מאמינים בו. אנחנו מקווי םשבעשותינו את מה שנכון לעשות אנחנו נוכל לשנות דברים לטובם בשבילנו ובשביל אחרים. נ.ב. אנחנו תמיד נהיה אסיר תודה לאנשיחם בוירג'ין/EMI שהיו חשובים כל כך להצלחתינו. ואנחנו מקווים, שמעל הכל, נוכל למצוא פתרון בצורה מתורבתת וטובה. יש בהחלט דברים יותר חשובים בעולם לבזבז עליהם את האנרגיה והזמן שלנו. ההמשך יבוא.. ג'ארד לטו 30seconds to mars

AlmogiToMars

New member
../images/Emo168.gif אני אוהבת את הבן אדם הזה..

למרות הכל הוא איכשהו מסתכל על זה בצורה חיובית אבל מה שלא הבנתי אם באמת הם חתמו על 9 שנים של חוזה ועוד בקליפורניה שמותר לחתום עד 7 שנים.. החוזה לא תקף אז הם בעצם לא חייבים שום דבר לוירג'ין רקורדס, אז שאלה ... למה לעזאזל וירג'ין רקורדס פאקינג תובעים אותם ? ועוד על הסכום הענקי הזה?! טיפשים.

כיוון שמבחינת וירג'ין

אם חתומים על 9 שנים זה 9 שנים. ואם הם הסכימו על 5 דיסקים אז זה 5 דיסקים. עסקי המוזקים הם עסקים מרושעים

inbal287

New member
חברות תקליטים זה דבר מרושע../images/Emo4.gif

חבל שדברים הולכים ככה היום. שהכסף יותר חשוב מהמוזיקה ושחברות התקליטים מרשות לעצמן יותר מדי, כולל לקחת הכל מהאמן עצמו. אני מקווה שהם ינצחו, כי אם מה שהם אומרים באמת נכון, אז אין שום סיבה שהם יקיימו את המשך החוזה שלהם. אני גם מקווה שהחוזה הבא שהם יחתמו עליו יהיה יותר יעיל.

המכתב באנגלית

To our Friends and Fans, Despite rumors to the contrary, 30 Seconds to Mars is NOT calling it quits. We are incredibly happy, healthy and very much together here, in Los Angeles, recording our new record. Besides this ridiculously overblown lawsuit (courtesy of Virgin/EMI), we are having one of the most inspiring, wonderful and exciting times that we've experienced to date. (More on that later...) Beyond this distraction, we are so incredibly grateful to all of you around the world that have supported us so passionately. We would never consider stopping this just yet. These past few phenomenal years have been beyond imaginable and we owe every single bit of it to you. Thank you all for that! So, as you may have heard we are being sued by our former record company for the ridiculously oversized, totally unrealistic and pretty silly (but slightly clever) sum of $30,000,000. Insane? Yea that's what we said too. A little history... We had been signed to our record contract for 9 years. Basically, under California law, where we live and signed our deal, one cannot be bound to a contract for more than 7 years. This is widely known by all the record companies and has been for years. In fact, so aware of it are they that they desperately try to make deals outside of California whenever possible. It is a law that protects people from lengthy, unfair, career-spanning contracts. This law also gave us the legal right to explore other possible opportunities. Yes we have been sued by EMI. But NOT for failing to deliver music or for 'quitting'. We have been sued by the corporation quite simply because roughly 45 days ago we exercised our legal right to terminate our old, out of date contract, which, according to the law is null and void. We terminated for a number of reasons, which we won't go into here (we'd rather not air any dirty laundry) but basically our representatives could not get EMI to agree to make a fair and reasonable deal. A few things to note... If you think the fact that we have sold in excess of 2 million records and have never been paid a penny is pretty unbelievable, well, so do we. And the fact that EMI informed us that not only aren't they going to pay us AT ALL but that we are still 1.4 million dollars in debt to them is even crazier. That the next record we make will be used to pay off that old supposed debt just makes you start wondering what is going on. Shouldn't a record company be able to turn a profit from selling that many records? Or, at the very least, break even? We think so. That, and other issues, like the new regime at EMI firing most of the people we know and love, wanting to place advertisements on our website, EMI owning 100 percent of the masters of our record...forever, and basically having a revolving door of regimes at the company made it easy to not want to continue as is. As the result of this takeover - and the firing of over 2000 employees - we have lost many of the people that were near and dear to us at Virgin/EMI and crucial to the success of 30 Seconds to Mars. A few of the great ones are still there, but it is hardly the same company we have known. After more than 5 regime changes in 9 years you'd think we would be used to the inconsistency, but the team that took the journey together for A Beautiful Lie was a very very special group of people and it's a huge loss that so many of them are gone. (Quick fact: There is not a single employee at Virgin records who was working at the company when we signed. ) FYI Virgin/EMI was not required to make this lawsuit public or to list such an egregiously and stupendously large amount of mullah. In fact, they were not required to set any price even close to this. We did not want to take this public, but we felt it best to explain our point of view to you, our friends and fans, in hope that you can better understand our point of view. We would always do our best to avoid a fight, but sometimes it's important to stand up for what you believe in. We hope that by doing what's right we can help to change things for the better, for ourselves and possibly others. P.S. We will always remain grateful to the people at Virgin/EMI who were so integral to our success. And we hope that, above all, we can find a resolution to this in as civil and kind a way as possible. There are certainly more important things out there in the world to spend time and energy on. To be continued... Jared Leto 30 Seconds to Mars

adiiiXD

New member
קראתי את זה הצהריים , ג'ארד ממש הבהיר את הכל

עכשיו אני רגועה יותר , ומקווה שזה ייגמר בקרוב

30stm boo

New member
וואי איזה עצוב..../images/Emo7.gif

רק עכשיו אני קוראת את השרשור הזה ואני ממש בהלם..זה ממש עצוב (ומעצבן) מה שהולך שם... אין לי אפילו מה לכתוב מרוב שאני בהלם!! מה הקטע ,30 כל כך נדפקו מהחברה הזאת זה כבר נמאס!!... אני ממש ממש בשוק!! אבל אני יודעת ש30 לא סתומים והם יודעים מה טוב בשבילם!! ועוד משהו...למה לא קיבלנו שום מעמדות בטקס?!?!? לא פייר
הטקס השנה הוא לא מחולק טוב..הוא מחולק רק על קליפים!! ולא על אומנים!! (למרות שגם על קליפים 30 היו צריכים להיות מועמדים..) לסיכום: יותר מדי דברים עצובים בהודעה אחת...

מכתב רישמי מהלהקה ../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif

אני שמה אותו שובה כי הקודם היה עם פולללללל שגיאות הקלדה
מעריצים וחברים יקרים, למרות השמועות, 30Seconds to mars לא מתפרקת. אנחנו שמחים ובריאים, כאן בלוס אנג'לס ומקליטים את הדיסק החדש. חוץ מהתביעה המגוחכת (הודות לוירג'ין/EMI) , אנחנו חווים חוויה מדהימה, מלאת השראה ומרגשת ביותר שחווינו עד היום. (על זה אספר בהרחבה אחר כך..) חוץ מהסחת הדעת האחרונה, אנחנו אסירי תודה לכל אותם אנשים ברחבי העולם שתמכו בנו בלב שלם . אנחנו מעולם לא חשבנו להפסיק עכשיו. השנים המדהימות שהיו לנו עד עכשיו היו טובות מעבר לכל דמיון וכל חלק וחלק בהצלחתן הוא הודות לכם. תודה לכם מעומק ליבינו! אז, כמו שאולי כבר שמעתם חברת הקליטים הקודמת שלנו תובעת אותנו על סכום המגוחך, לא מציאותי, וטיפשי (אך גם קצת חכם) של כ30 מיליון דולרים. מטורף? כן זה גם מה שאנחנו חשבנו. קצת היסטוריה.. חתמנו על חוזה בחברת התקליטים ל-9 שנים. בעיקרון, לפי חוקי מדינת קליפורניה- היכן שאנו חיים ושם חתמנו על החוזה, אי אפשר לחתום על חוזה שעולה על יותר מ7 שנים. זה חוק שידוע בכל חברות התקליטים במשך שנים. למעשה, הם היו כל כך מודעים לזה שהם ניסו נואשות להחתים על חוזים מחוץ למדינת קליפורניה. חוק זה מגן על אנשים מחוזים ארוכים, נמתחים ולא הוגנים. החוק הזה נתן לנו את הזכות לבדוק ולחפש אפשרויות והזדמנויות אחרות. כן אנחנו נתבעים ע"י EMI. אבל ל א בגלל שאנחנו לא יוצרים מוזיקה כי התפרקנו. תובעים אותנו בגלל שלפני 45 ימים פעלנו לפי זכותנו החוקית להפסיק את החוזה הישן והמיושן הזה.לפי החוק חוזה זה הוא בטל ולא תקף. הפסקנו את החוזה מסיבות שאותם לא נפרט כאן (אנחנו מעדיפים לא לספר לכם את הפרטים המלוכלכים) אבל בעיקרון נציגינו לא הצליחו להגיע להסכמה עם EMI בנוגע לחוזה הוגן והגיוני. כמה דברים שכדאי שתדעו.. אם אתם חושבים שהעובדה שלא קיבלנו גרוש ממכירתם של למעלה מ2 מיליון עותקים זה לא הגיוני , אז גם אנחנו. והעובדה שEMI הודיעו לנו שלא רק שהם לא מתכוונים לשלם לנו את הכסף שהם חייבים לנו אלא שלנו בעצם יש חוב כלפיהם בסך של כ1.4 מיליון דולר- היא לא הגיונית עוד יותר. וכאשר הם הודיעו לנו שהרווחים ממכירת הדיסק החדש ישמשו למחיקת החוב התחלנו לתהות מה באמת קורה כאן. האם חברת תקליטים לא אמורה לנצל את הכסף שהורווח ממכירתם של כ2 מיליון עותקים? או לפחות להשתוות איתנו? אנחנו חושבים שכן. מה שפירטנו כאן ודברים אחרים, כמו למשל הנהלים החדשים בEMI שכללו לפטר את רוב האנשים שהכרנו ואהבנו, הרצון שלהם לשים פרסומים באתר שלנו, העובדה שיש להם 100 אחוזים מהזכויות על הדיסקים שלנו לנצח.. ובעיקרון כל הדלת המסתובבת של נהלים חדשים שהולכים ובאים בחברה הזאת הפכה את ההחלטה להפסיק את החוזה- למאוד קלה. כתוצאה מההשתלטות הזאת- ופיטוריהם של יותר מ2000 עובדים- איבדנו הרבה מהאנשים שהיו קרובים ויקרים לליבנו, אנשים אלה היו חשובים ביותר להצלחתה של הלהקה. כמה מהטובים ביותר עדיין שם אבל זאת בכלל לא אותה חברה שהכרנו. אחרי יותר מ5 נהלים שהשתנו ב-9 שנים האחרונות הייתם חושבים שכבר התרגלנו לחוסר העקביות, אבל הקבוצה שלקחה איתנו את המסע של ABL היא קבוצה מיוחד ביותר של אנשים וזהו אבדן כבד בשבילנו שרבים מהם הלכו. (עובדה מהירה: אף אחד מעובדים אלה לא היה בחברה כשחתמנו על החוזה). דרך אגב וירג'ין/EMI לא נדרשה לשחרר את התביעה הזאת לציבור ולבקש כל כך הרבה כסף. למעשה הם לא נדרשו כלל לנקוב בסכום קרוב לזה. לא רצינו לשחרר את זה לציבור אבל חשבנו שהדבר הטוב ביותר הוא לנסות ולתאר את נק' מבטינו, לכם, החברים והמעריצים שלנו, בתקווה שתוכלו להבין אותנו יותר. אנחנו תמיד נעשה כמיטב יכולתנו כדי להימנע מעימותים, אבל לפעמים זה טוב יותר להלחם על מה שאנו מאמינים בו. אנחנו מקווים שבעשותינו את מה שנכון לעשות אנחנו נוכל לשנות דברים לטובה בשבילנו ובשביל אחרים. נ.ב. אנחנו תמיד נהיה אסיר תודה לאנשים בוירג'ין/EMI שהיו חשובים כל כך להצלחתנו. ואנחנו מקווים, שמעל הכול, נוכל למצוא פתרון בצורה מתורבתת וטובה. יש בהחלט דברים יותר חשובים בעולם לבזבז עליהם את האנרגיה והזמן שלנו. ההמשך יבוא.. ג'ארד לטו 30seconds to mars

למעלה