הודעה מצערת.......מאוד!!

shane girl

New member
הודעה מצערת.......מאוד!!

השבוע בראש 1 רשום שבריאן הולך לעזוב את ווסטלייף למען קריירת סולו...!! רשום כך: הודעה מאת בריאן : "האב הטרי הודיע שהוא מתכוון לפצוח בקריירת סולו ואומר שווסטלייף הם לא העתיד שלו הוא כבר התחיל לחשוב על שירים לאלבומו החדש ובמקביל עובד עם החברה מווסטלייף על אלבומם החדש באולפן באירלנד." אני מעדיפה לחשוב שזה לא נכון....!! ואני בטוחה שגם אתן....!!

i love bry!!!

New member
שטויות...

מותק, בראש 1, רוב הדברים שהם רושמים זה ב ו ל ש י ט! עיתון מפגר..

shane girl

New member
ל- i love bry....

אני לא אמרתי שזה נכון אני רק אמרתי שזה מה שרשום....!!! אז אל תסיקי סתם מסקנות.....!!!!!!!

s.p.y

New member
קראתי תגובה של ניקי על השמועה......

בסמאש היטס האחרון יש ראיון ענקי עם ניקי וקיאן וכששאלו אותם על זה הם אמרו שזה שטויות ושכבר נמאס להם מכל השמועות האלה:"i´m sick of all this stories" הם גם הוסיפו ואמרו שהם מתכוונים להיות להקת הבנים שתחזיק מעמד הכי הרבה זמן!!!!!!!

shane girl

New member
אחלההה

אני מאוד מאוד מאוד מקווה שזה נכון מה שאמרת....למרות שגם אני קניתי סמאש היטס אבל עדיין לא הספקתי לקרוא אותו.... :))

ניקי בי

New member
הם עוד יחזיקו...

הרבה זמן.. הם בשטח ולא ממש נראה איפה שהוא באופק שהם מתכוונים לעזוב.. ולגבי בריאן- הכל ב ו ל ש י ט אחד גדול.. במעריב לנוער למשל, בשבוע שעבר היה כתוב, שקארי עוד לא ילדה... נו, מה תגידו על זה...

nily

New member
אני מסכימה

זה הכל שטויות במיץ, הרי ברור שראש אחד ומעריב לנוער (בלי להעליב) לוקחים הכל מעיתון מחו"ל עד שזה מגיע לארץ זה כבר חדשות ישנות ומתורגמות בצורה זוועתית, אין טעם להיסחף ולהאמין מה שכתוב בעיתונים האלה. גם אם ווסטלייף התפרקו זה לא יהיה לפני שנת 2002 ואם הם יתפרקו SO WHAT? המוזיקה נשארת. להקות באות והולכות. ככה זה עם להקות בנים. דוגמא עם פייב. חחחחחחחחחחחח. נילי WWW.WESTLIFEINISRAEL.COM

ADI BYRNE

New member
את צודקת

בקשר לראש אחד ובכלל עיתונים מהארץ אל תאמינו לשום מילה! אם כל מה שהם היו כותבים היה נכון אז בראין היה מת ויש לו כפיל כמו פול מקארטני שיין ומארק כבר עזבו את ווסטלייף וכרגע הם במהלך קרירת סולו משגשגת הם כבר ויתרו על אמריקה {למרות שהשנה הם בכלל לא היו שם!!!} ועוד ועוד ועוד אז תרגעו וכמו שספי כתבה ניקי וקיאן כבר אמרו שזה לא נכון ושנמאס להם מכל השמועות המפגרות האלה! אבל דבר אחד לא הבנתי- את אולי תקחי את זה כ סו ואט אם הם יתפרקו אבל אני אישית מסוגלת להרוג את עצמי!!!!!!!!!!!!! ואיך את בכלל משווה מלאכים מושלמים אלילים כאלה ל.... פייב ? אין בכלל מה להשוות הם היו מתים להגיע אפילו לפרור האבק שהיה מונח בשורה ממנה עף פרור אבק אחר שנדבק לניקי בקצה הנעל! חוץ מזה שלמלאכים לא נדבקים גרגרי אבק לנעלים! למרות שפייב הם להקה נחמדה תעשי לי טובה!!!!!! ווסטלייף הם על טיבעים לא רק להקה טובה נורא! לא שרמזתי שפייב היא להקה טובה נורא אבל הבנת את המסר! אבל בכל אופן הם לא יתפרקו בחיים כי הם מלאכים שנשלחו להביא לעולמנו הצר והמוגבל אושר ואם הם לא יהיו כל מה שישאר לנו יהיה עולם צר ומוגבל! אני כל הזמן אומרת את זה לחברות שלי- למה אתם חושבים שהם בכלל אבל בכלל לא דומים למשפחות שלהם? תשובה: הם מלאכים וחוץ מזה הם לא יתפרקו גם עוד הרבה הרבה זמן בגלל שהם רוצים להיות להקת הבנים שנשארה הכי הרבה זמן ואפילו אם הם כן יתפרקו טפו טפו טפו השיריםש להם נצחיים!!!!! אתם יודעים כמו של הביטלס ואלביס רק כפול אין סוף יותר טוב? אז ככה אבל הם ללללאאאאא יתפרקו! וימשיכו לשיר גם בגיל שמונים והקול שלהם לא ישתנה לקול זקן והם יראו בדיוק כמו שהם נראים עכשיו כי בעצם הם חסרי גיל!!!! הם מלאכים!!!!!!!!

shane wife

New member
קצת הגזמת..... ../images/Emo4.gif

הם בסך הכל בני אדם.... למרות שהם הבני אדם הכי חתיכים שראיתי בכל החיים שלי אבל לא צריך להגזים.....

למעלה