הודעה מצערת

Dawn12

New member
הודעה מצערת ../images/Emo4.gif

היום בבוקר קיבלתי שי מיוחד לכבוד חג הפסח - אבט"ש. האירוע הבלתי נשכח יתחיל ביום ראשון הקרוב (4.4) ויימשך לפחות שבוע (זה אמור להיות שבוע, אבל כידוע, בצבא יש למילה "אמור" משמעויות שונות ומשונות). בכל מקרה, כפי שודאי הבנתם, אני לא אהיה כאן בכלל בשבוע הבא, לכן בתקופת ההיעדרות שלי רונן ימלא את מקומי. במידה ותהיה בעיה, בקשה או כל דבר אחר אתם מוזמנים לפנות אליו, ואני בטוח שתיענו בהקדם. שיהיה לכולם חג שמח

noname20041

New member
משתתפת בצערך..

יש לי כבר שאלה , בנוגע למקלוקלם וקאלי: מתי הוא יגלה על כך שקאלי נשואה לטריי ויותר חשוב : איך?

junny

New member
נבהלתי

אסור להודיע ככה הודעות!! אני נכנסת להיסטריה- הודעה מצערטת זה יותר גרוע אבל אתה בהחלט צודק- אבטש זה איום ונורא. אני מקווה שיעבור מהר ובקלות. נחשוב אליך והעיקר תשמור על עצמך

היי wait a minute!

יש מצב שזו מתיחת אחד באפריל
אם כן אז סופסוף מישהו הצליח לעשות את זה כמו שצריך, כי אני קניתי

רונני2001

New member
חחח!

לצערי לא נראה לי שזו מתיחה... היום שחר התקשר אלי בבוקר וסיפר לי על הבשורה המרה... כמו שזה נראה (למרות שאני לא מוציא מכלל אפשרות שהוא עובד גם עלי
) שחר עומד להיות חסר פה במשך שבוע ארוך
אוף! שחר! אל תהיה מבואס...

python 4

New member
כיף לך!

אין כמו שבוע אבט"ש טוב. ברצינות, אני אהבתי לעשות אבט"ש. רוצה להתחלף? אני אעשה אבט"ש במקומך ואתה תעבוד בכל ימי חול המועד (ובחג) במקומי. עשינו עסק?

sergew2

New member
מה זה???

שחר, אתה יכול בבקשה להגיד לי מה זה שבוע "אבט"ש"??? ועוד דבר, אתה בצבא נכון? אז תגיד לי לאיזה מסלול הלכת או צריל ללכת כדי לחזור הבייתה כל יום?????? {עד 7 כמובן
} בתודה ענקית מראש....

junny

New member
גם אני לא מבינה

למה אנחנו צריכים לשמור עליהם אבל זה נושא לפורום אחר

python 4

New member
צהובוני, כתבנו לענייני צבא

אתה כבר לא תהיה. אבט"ש - אבטחת ישובים (נכון שזה צריך להיות אבטי"ש, אבל לצבא הגיון משלו) וזה לא רק בשטחים, אבל בעיקר. אני עשיתי אבט"שים בגולן ואהבתי את זה מאוד.

Dawn12

New member
תשובה

את התשובה לאבט"ש כבר קיבלת מצהובון. אגב, זה לא חייב להיות שמירה באיזו התנחלות, ויש עוד הרבה מאוד מתקנים ובסיסים צבאיים ששמחים לקבל תגבור שמירה בתקופות מסויימות. לגבי המסלול שלי - אני לא "הלכתי" אליו. בחיל מודיעין (כמו בהרבה חילות אחרים) מאתרים את האנשים הרבה לפני הגיוס בשביל תפקידים מסויימים, ואני כבר בכיתה יא' הייתי במיונים לתפקיד שלי. בעיקרון, רובם המכריע של התפקידים בבסיסים הפתוחים יאפשרו לך לחזור כל יום הביתה.

sergew2

New member
תודה רבה רבה!!!!

תודה לך שחר שענית לי, עכשיו רק עוד דבר קטן אחד- מה צריך בשביל להתקבל לבסיס פתוח??? איזה פרופיל?? או אולי התמחות מקצועית בבי"ס או משהו??? בקיצקץ מהם הקריטריונים להתקבל לשם??? ות'אמת לא ידעתי ששם חוזרים כל יום!! תודה על המידע!

למעלה