הודעה מצערת

הודעה מצערת ../images/Emo7.gif

היום קיבלתי את המערכת הסופית של לימוד לשנה זו היא עמוסה מאוד ולכן אבלה שעות רבות מאוד באוניברסיטה. בפני חברי הפורום מוטלות שתי ברירות: א. לקבל את העובדה שאשאר בתפקידי גם בהשתתפות מצומצמת. ב. להחליף אותי (מורן או רוני) ההחלטה בידכם. גם במקרה שאוחלף אשאר פעיל בפורום במידת האשר ואעלה רעיונות נוספים למפגשים ביננו. אני מת עליכם גיל

אהבתיה

New member
היי גיל !

אכן זו בשורה מצערת....אני מוכנה לקבל את זה שתישאר המנהל,כל עוד תמשיך להשתתף בתדירות נורמלית
אם אתה חושב שעקב הנסיבות לא תוכל לעשות זאת ותצטרך להעביר את התפקיד למישהו אחר,אני אשמח לקבלו אם כי זה יהיה רק לחודש וחצי הקרובים...אני מתגייסת בקרוב ולא יהיה לי בכלל זמן להקדיש לפורום את הזמן שהוא דורש וזקוק לו כמו עכשיו...עשה אתה את שיקוליך כראות עיניך....לי החמיאה בכל אופן המחשבה שאתה מוכן להעביר לי את התפקיד...תודה! באמת מצער שזהו המצב...אני מקווה שהוא יפתר בצורה הטובה ביותר! מורן

vn19979

New member
העיקר שתצליח בלימודים......

שלמה ארצי לא יברח, הלימודים כן. ועדין אנחנו רוצים אותך כמנהל הפורום.

ראשית בהצלחה בלימודים. לגבי ניהול הפורום אני מציע שתמשיך במה שהתחלת. כמו כל פורום בתפוז ובוודאי פורום חדש הרי ש
נמצאים עם יד על הדופק גם כאן. ושוב

ofirmoon

New member
לגיל שלום

לגיל זה מאכזב שלא תוכל לתת את כל כולך לניהול הפורום אבל מהכרותי הקצרה איתך אני חושב שאתה האדם המתאים ביותר לניהול הפורום והמנוסה ביותר בענייני שלמה ארצי ואני מקווה שתמשיך בפועלך למרות זמנך המצומצם. אופיר

למעלה