הודעה מצערת

יעלגול

New member
הודעה מצערת

הגיע הזמן לפרסם, אבל מע´ היחסים שהיתה לי נגמרה יעל

assaf2002

New member
קלישאות

קלישאות נוסח אסף, כל דבר שקורה-קורה לטובה. Enjoy

tygger

New member
מה מצער?

אם זה נגמר כמו אסף אומר אז אולי זה לטובה. חוץ מזה, כל יום הוא התחלה חדשה. אני לא יודע למה אנשים לפעמים נוטים להיות כל כך תקועים על הדברים שקרו. זה בערך כמו לדרוך על מסטיק ואז להביט בו בזמן שאתה עדיין מתקדם. מתישהו אתה/את עלולים להכנס במשהו לא נעים. אוקי. קורה לעצור, לאסוף את עצמך ולהתחיל לצעוד קדימה. להביט לאותו כוון גם יכול להיות רעיון נחמד. אני לא חזק באמרות חכמות או דברים כאלה, אז לכן אולי אנסח את דעתי בצורה הפשוטה שלי. fuck it! החיים ימשיכו איתי או בלעדי. בן אם אני רוצה בכך או לא. אני כמובן יכול לשבת ולבכות את מר גורלי על אהבה אשר נטשה אותי, אך אין אני עושה זאת. אהבה שהיתה, חלפה לה על פני. אשמתי, אשמתה? זה לא משנה בכלל אני לא עומד להביט אל העבר במקום להביט קדימה. לעיתים זה נחמד להביט ולהזכר בערגה במה שהיה, אבל בסופו של דבר צריכים להביט קדימה. tygger בדברי תוכחה לעצמו לפני שנה (מה שהיה צריך לבוא לפני שנתיים וחצי...)

gilshl

New member
וברצוני גם לנחמך היי אל נרא תצטערי

על מה שלא נועד להיות יהיה קשה אבל בטוח שיעבור ותחזרי מהר מאוד למעגל הסינגלז. היי זה רק עניין של זמן (גידי גוב נשמע עכשיו אצלי בראש) אבל עכשיו ברצינות אני מצטרף לTYGGER וכן אם אפשר לצטט או לשיר לך "הדלת משתובבת אני עובר דרכה יורד במדרגות למעלה....... אל תביט לאחור לא הכל שחור ... אתה יורד למטה כדי לחזור" וליידי אני חושב שתחזרי יותר מהר ממני ובגדול יותר ואם עד עכשיו לא עזרתי אצטט לך משהו אחר ותחשבי על זה כך "I AM WHAT I AM" וכל מי שלא רוצה שיחפש לו ענף אחר להשען עליו כי אין לך זמן לבזבז על לוזר אלא להתרומם כמה שיותר מהר ולמצוא את הWINNER האמיתי כמה שיותר מהר בהצלחה ומכל הלב BLACK CAT GILSHL

r i p l y

New member
אם את מרגישה שזה מצער

אז ככה את מרגישה אבל זה יעבור...ולמה חבר´ה פה מחליטים שזה הכל לטובה"או קלישאות?? אני לא יודעת?? זה חלק מהחיים...אבל אבל מה שאני יודעת להגיד שזה לא סוף העולם ואת תמצאי אהבה חדשה מתי שהוא..מקווה שבקרוב..!
אגב נדמה לי שאת באת מפורום אפי היקרה
זיהיתי נכון?? ברוך הבא.

למעלה