הודעה מצערת

Roei152

Well-known member
מנהל
הודעה מצערת אם קיוונו שיקרה מקרה איה בעונה השלישית עם איתן , ויתברר שהוא חי איפשהו , טעינו , איתן וויקי מצטרפים לדילן וליבי וגם איתן באמת ימות סופית בעונה השלישית
אסף לא ממשיך בסדרה בעונה השלישית...
כנראה שויקי תקבל כיוון חדש...
ויקי ואיתן זה ממש לא אגדת סינדרלה...

שיר m

Well-known member
אני בעד
לא אוהבת שמתים חוזרים לחיים בצורה מוזרה כזאת או אחרת

dar dahan

Member
אם כבר אז מקרה דילן בהאי
שהחבורה גילתה שדילן בחיים.
אוף איתן וויקי היו הזוג של הסדרה!!

עצוב. באמת מזכיר את דילן וליבי
גיורא די גרוע ביצירת ה-זוגות.
&nbsp
דילן וליבי שהיו להם בעיות ונפרדו, ויקי ואיתן שלא יהיו ביחד וחבל, וכמובן לליפתח (כן רועי, לליפתח). רק אדם ואיה הצליחו, למרות שגם אצלם... אולי כדאי לצפות מגיורא שהזוגות המלכותיים שלו פשוט לא מצליחים להתאחד.
&nbsp
אבל אפשר להסביר מה לעזאזל קרה לו מבחינת הדמויות בסדרה? מתי מבחינתם הוא מת?

Roei152

Well-known member
מנהל
דילן וליבי לא נפרדו בגלל בעיות בקשר
כמו איה ואדם, איתן וויקי, גם אצלם היו הפפרדות בקשר בגלל שאחד מהזוג לא יכול היה להמשיך....
אבל אצלם בניגוד לאיה שפשוט לא טיפללו בבעיה הרומנטיתת שלה בהיעדר מיכאל , נתנו לדילן שתי בחורות חלופיות , וזה עיצבן אותי מאוד....
לפחות גיורא ששלט בפרק האחרון של שתי הסדרות החזיר את המצב לקדומתו ונתן סוף פתוח בשני המקרים שנותן תקווה...
&nbsp

rubmwue1234

New member
היה נחמד לראות אותו בסדרה, אבל שמח מאוד שזו ההחלטה הסופית
חוץ מזה, לפני שנה בסיום הצילומים של העונה השנייה, אסף הרץ העלה תמונה וכתב בה ''היה טוב וטוב שהיה'' ...כנראה כבר אז אחרי שצולמה סצנת המוות היה לכולם מובן שזהו סיומה של הדמות שלו...
אם הוא היה חוזר, זה היה מרגיז אותי. גם בגלל שאם הוא מת-אז ככה זה צריך להיות ולא צריך טוויסטים בעלילה שכאלה.
דבר שני, זה היה מתחיל למרוח את כל העלילה שנקשרה סביבו. אז זה אומר שיהיו התפתחויות מעניינות העונה.

למעלה