הודעה מצערת

b e t h 1

New member
הודעה מצערת

בצער רב ובכאב קודר במיוחד נוכחתי לדעת שבשבוע הבא פרק הסיום לעונה. עובדה זו מצערת במיוחד מפני שהעונה הנוכחית היתה מעל למצופה, וממש לא בא לי להמתין עוד מספר חודשים (בתקווה שאכן ערוץ 3 יקנה את העונה הבאה) כדי לדעת מה יקרה לדמויות הכל כך אהובות, בפרט ג'יי-ג'יי ובת'!

נ ט ע ש ה

New member
../images/Emo2.gif

די!! כבר?!? אוף זה עבר כל כך מהר... יש לי הרגשה שאם אני לא אתאפק ואני אצליח- אני אשיג את הפרקים האלו בדרכים לא חוקיות

Lynn1

New member
איך אפשר לברר

אם ערוץ 3 יקנה את העונה הבאה או לא? ניסיתי לשלוח להם אימייל דרך האתר שלהם, אבל לא הלך...

JimmyBoy

New member
לא מודאג מסיום העונה

מודאג מהכוונות של ערוץ 3. בכל מקרה, העונה השלישית בעיצומי השידורים בארה"ב, ייקח זמן אם וכאשר נראה את העונה הבאה.

Luna Lovegood

New member
לאאאאאאאאא../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif

עוד 19 שעות...
(ואל תקראו לי פתטית, ברור?!) ותחשבו, אם הפורום עכשיו שומם.. מה יהיה כשתגמר העונה???
מה יהיה עלינו? מה נעשה ביום שבת? (אוקיי, אפשר לראות אי.אר
) כל התוכניות נעלמות לנו!! מה אני אמורה לעשות בערבים? ללמוד? לאכול? אממ טוב סליחה על שפיכת הנפש
מממ ושאלה: למהההההה לוק נפרד מרוקסן?? למה??!!! אממ לא אני רצינית: אתם חושבים שבגלל זה הוא לא יופיע בעונה הבאה? אני יודעת, אני יודעת, מיילו ונטימיליה זה תחליף טוב, חח תחליף מעולה
אבל אני אתגעגע לג'יימי
אוף.. אני בדיכאון עכשיו..

DS9

New member
ועכשיו 36 דקות

הבאסה זה שאני צריך ללכת להצגה כך שאני מקליט E.R באיכות טובה, כי בזה כולם צופים ואת חלום אמריקאי באיכות בינונית. כמו כן יש לי פחד מוירוסים כך שאני לא יכול להו*י* (אותיות חסרות ר,ד).

למעלה