הודעה מרגשת..זה לא אני....

הודעה מרגשת..זה לא אני....

זה פעם ראשונה שנכנסתי לפה...וגם ההורים שלי גרושים... אבל זה פעם ראשונה שאני שומעת דברים כאלה... אמנם כמה שנים שהייתי קטנה המשאלה שלי ביומולדת הייתה "שאמא ואבא יחזרו" ואבא שלי היה חסר לי שלא גרתי איתו. אבל בסוף כתה ה´ בערך החלטתי שאני רוצה לשנות את העולם שלי ! עברתי דירה מאמא-לאבא והפסקתי להתחרט שהם לא ביחד עכשיו אני שמחה שהנם לא ביחד ! כי אם הם היו ביחד לא היה לי חופש בכלל הם היו עושים עליי אמבוש כל פעם שהייתי עושה משהו לא בסדר והם בטח גם היו מתחקרים אותי על מקום שאני הולכת אליו. עכשיו אני בכתה ח´ בכלל לא חושבת על ההורים הגרושים שלי אני מבלה הרבה זמן גם עם אבא וגם עם אמא והחיים שלי רגילים! בכלל לא יוצא לי לחשוב עליהם...הם לא מעניינים... מקוה שתגיעו למצב כזה גם..תשכחו...תסתכלו על הצד הטוב(כמה שזה קשה) ואם זה לא עובד אז פשוט תדאגו שזה לא יעצור לכם את החיים ואל תקשרו אותם לכל דבר שאתם עושים ! מקוה שעזרתי...

yanivca

New member
אלינור.... חמודה...

יש כאלה שיש להם יחסים יותר טובים עם ההורים, ויש כאלה שיש להם יחסים פחות טובים על ההורים. את התברכת ביחסים טובים (לפחות יחסית). לא לכולם זה ככה. אני מהצד שלך, אבל לא כולם ככה. חוץ מזה, הרבה פעמים הגירושין היו מכוערים, וגרמו לילדים צלקת בלב, מסיבות שונות ומשונות, שאני אף פעם לא אבין למה ההורים גורמים לילדים שלהם דבר כזה. וגם הרבה פעמים, כמה שהגירושין היו יפים/מכוערים, הדבר משפיע על התפתחות הילד, והוא משתנה, ונהייה מדוכא/ביישן/מופנם/או אפילו הרבה פחות ביישן, אבל העניין הוא שהדבר יכול להוביל להרבה דברים אחרים, ולמעין תיבת פנדורה שאי אפשר לסגור אותה, וכך דבר גורר דבר, וככה מישהו יכול להיות מדוכא כמה שנים טובות, והדבר מושרש אצלו.. קשה לצאת ממצב כזה, תאמיני לי.... באמת שזה קשה. מקווה שהסברתי לך את נקודת המבט של אותם אנשים שהם לא כמוך. (ואני לא בא כאן לבקר אותך, כאילו את חושבת שכולם צריכים להיות כמוך, אני רק מסביר לך למה הם כמו שהם, או בכל אופן למה אני חושב שהם ככה. מקווה שעזרתי)

missundaztood

New member
אלינור,

יניב הגיב בצורה יפה על הודעתך ואין צורך שאחזור על דבריו, אבל משפט אחד צרם לי: "מקוה שתגיעו למצב כזה גם..תשכחו" אין צורך לשכח, גם אם זה כואב, זו המציאות וזה חלק ממך, גם אם קשה להשלים עם כך, זו את. את בת להורים גרושים כמו רוב האנשים בפורום הזה. אם תנסי להכחיש, לשכוח-זה לא יעזור לך, אם תדחקי זה רק יפגע בך ויום אחד, כשלא תהי מוכנה הכל יתפרץ החוצה, כל הכאב שהדחקת. אני שמחה שאת מסתכלת על הצד הטוב והתגברת על הקושי. מאחלת רק טוב. הגר

למעלה