הודעה מרגשת לפניכם.

הודעה מרגשת לפניכם.

עם הפרקים האחרונים של הטופ מודל הבאה, של העונה העשירית, הגעתי להחלטה לפתוח דיון כאן בפורום. (ועל הדרך להעיר אותו). אנחנו כבר נמצאים בעונה 10 בארה"ב לקראת הסוף ובארץ לקראת תחילת 8. עם זאת, עם כל ההמשכיות של הסדרה הזאת והפוטנציאלים הרבים שנחשפו בה, ודגש על פוטנציאלים, נראה לי שאפשר להודות בזה סופית: הפורמט נשחק. התוכנית חוזרת על עצמה בצורה מפחידה, העריכה משעממת עד כאב ומהסצנה הראשונה בכל פרק בעונות 9-10 (במיוחד) אפשר לדעת מי המודחת מראש. טיירה הופכת לצפויה מאוד בהדחות, אומנם הצילומים משתפרים, אבל חאלס. זה כבר אותו דבר! בכל עונה אותן סוגיות: צבע עור שחור-לבן, רזון, פלוסייז שאפעם לא זוכה, טיירה סוגדת לעצמה וכן הלאה..
האם לדעתכם יש הצדקה לכך שהסדרה תגרר לעונה 11, אם בלאו הכי היא לא מייצרת כוכבות על שמדסקסים עליהן בתרבות האמריקאית ובלאו הכי טיירה מצליחה עם תוכנית אישית משלה?

NP16

New member
הקטע על העריכה נכון ברמות מפחידות.

לדעתי כל דבר באשר הוא קשה לייצר עניין כשזה כבר 10 עונות, ומוגזם וחוזר על עצמו. אני אישית אתעניין גם בעונה ה46666600,אבל אם כדאי לטיירה להמשיך אני באמת חושב של-א.אלא אם כן היא תדאג להפוך לגמרי את הכל, אבל זאת טיירה אז היא לא.גם אין ממש דרך אחרת שאפשר לעשות את התכנית, איך,כמו מייק מי אה סופר מודל שאמריקה מחליטה? אישית אני לא חושב שהוא נשחק אלא יותר נכון מיצה את עצמו.

trashy c h i c

New member
../images/Emo205.gifזה למה הפסקתי לצפות

בעונה העשירית, זה כבר משעמם וצפוי מידי, אצפה כבר כשיגיע לארץ סתם להעביר שיעמום לא יותר.

Nataly B

New member
מאכזב.

דווקא מטיירה, שהיא אישה נורא אינטלגנטית, לא הייתי מצפה. אין לי ברירה אלא לחכות לראות בעצמי.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif לא הייתי אומר אינטליגנטית...

|סמיילישורק|

Nataly B

New member
אולי היא לא שיא האינטליגנציה, אבל היא משדרת

לפחות יותר חכמה מהרבה מאד דוגמניות.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif בן אדם שכל מה שסובב סביבו

זה הוא עצמו והאילטר אגו שלו לא מראה לי חכמה כלשהיא. וזה שבחורות צועקות כשהן רואות אותה גורם לה לאורגזמה,בכלל נראה לי גובל באביליות.

Nataly B

New member
זה שהיא מאוהבת בעצמה זה ברור

ושוב בהשוואה לדוגמניות אחרות היא שונה. לפחות זאת דעתי. יש לה סיבה גם לאהוב את עצמה.היא מעורבת בכל דבר בתכנית הזאת, היא הגיעה להישגים מדהימים. אפשר לראות גם בטופ מודל שזה לא רק תחרות אצלה, אלא חשוב לה גם לעשות שיחה אישית עם הבנות בשביל לעודד ולחזק אותן. העובדה שהיא צרחה על טיפאני מראה שהבנות באמת חשובות לה. מהקצת שראיתי מהדוגמניות, זה נראה כאילו שלגלית לא אכפת מכלום חוץ מעצמה.

../images/Emo18.gifודווקא בגלל זה!!

חאלס, 10 עונות אותו הדבר. כמה אפשר? בסדרה הישראלית אין שום דבר מהסוג הזה, חוסכים מאיתנו את הכאבי ראש. ובכלל, השדרוג בטיירה מייל בעונה העשירית מזוויע ומחריש אוזניים. שומדבר חויבי מכיוונה.

Nataly B

New member
אני לא אומרת אבל ש10 עונות זה משהו טוב..

להפך אני אומרת שזה מאכזב ולדעתי זה לא מתאים לטיירה.

mikmikonet

New member
לגבי העריכה...

נדב ואני צופים עכשיו בעונה 9 וכל פרק, ב-5 דקות הראשונות אנחנו ישר מנחשים מי הבוטום 2 ומי ביי ביי, ותמיד צודקים. גם בעונה 8 ו-7 די הצלחנו בזה. בהחלט מעצבן.

למעלה