הודעה מרעישה

omizu

New member
הודעה מרעישה../images/Emo124.gif

סיפור חג החנוכה, את רקע הסיפור אתן כבר מכירות...... אחרי שהתחילו כל הסיפורים למה אנחנו לא באים וכו´ התקשרתי לחמותי (החלטתי לקחת את העניינים לידיים) ושאלתי אותה באיזה יום היא תשמח לראות אותנו היא אמרה שהיום (יום רביעי) היא רוצה שהילדים ישנו אצלה. כמובן שבשמחה הסכמתי יום חופש
יש
אז האמת כפי שהודיעו לי כרגע היא שבעצם חמותי לא רוצה לארח אותם והעבירה את האירוח לבתה (אחותו של בעלי) והם ישנו שם ויתארחו כל היום אצלה כי חמותי לא רוצה בלגן........ העיקר כל המריבות למה לא רואים אותנו לבוא היא לא רוצה לארח היא לא רוצה וזה אחרי שהיא לא ראתה אותם חודשים
אז אולי מישהו יכול להסביר לי באמת מה היא רוצה חוץ מלעורר מהומות

smagi

New member
והילדים אוהבים להיות אצל גיסתך../images/Emo35.gif

אם כן אז תשימי פסארוך על מה שהיא עשתה ותהני מהיום חופש
מגי

omizu

New member
ישנו שם בכיף הם עוד קטנים בשביל

להבין את כל הרכלולים והפוליטיקות למרות שהגדול כבר שאל "מה סבתא לא רוצה שנישן אצלה?" עכשיו אני מיפה את הדברים בעוד כמה שנים זה יהיה בינה לבינם.

ashlaya

New member
../images/Emo6.gif כמה מוכר

כן ואני חשבתי שרק חמותי היא מאלה שמתנדבת להיות עם הנכד אבל רק כשגיסתי בבית ורק שזה לא יגביל אותה ורק לא על חשבון שיעור התעמלות ורק לא על חשבון סרט ורק לא על חשבון להתארח אצל חברים ובקיצור זה לא נגמר אני אישיתי לא שותקת ובכל פעם כזאת אני מבהירה לה שאני אקבע עם גיסתי כי אני לא צריכה אותה כמתווכת בנינו עדי בן 7 חודשים מאוד קשור לגיסתי וטוב שכך!

omizu

New member
אצלי היא מתנדבת רק אם יש קהל

צופים שיעריך ויעריץ אותה (כמו לבוא אלינו פעמיים בשנה בליווי 20 איש)

ashlaya

New member
בדיוק!

היא מודיעה לכל מי שיקשיב שעדי אצלה אפילו מתקשרת במיוחד לספר לחברות! היא יוצאת לחצר ומתחילה לדבר בקולי קולות שהשכנים ידעו שהוא אצלה והיא גרה רק........קומה אחת מתחת.... ובקושי רואה אותו פעם בשבוע ל רבעה שעה מבלי להרים אותו חלילה!

אומי גם חמותי כזאת , אז תרגעי ממי

חמותך לא שונה בהחלט. בשבוע שעבר ביום רביעי קיבלתי את ההתקפה ההיא ולא יכולתי לשמור על אחיינית בעלי. חמותי התקשרה ושמעה שאני בקושי נושמת והתנדבה לשמור על הקטנה. גיסתי שמחה מאוד (זה היה בבוקר) והודיע לי לא לדאוג כי החמות תשמור. שמחה על ההתפתחות נכנסתי למיטה. בסביבות הצהריים גיסתי מתקשרת ואומרת לי שאין מי שישמור על התינוקת. הייתי בהלם !
הרי חמותי הבטיחה ואמרה. מה הסתבר?
"חמותי מפחדת מהילדה" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אתן קולטות?
חמותי מפחדת מילדה בת 5 חודשים (כמעט)
האמת ?
גם אני מפחדת מהילדה, אתן יודעות איזה עיניים כחולות יש לה?
אתן יודעות איזה חיוך יש לה?
, איזה מבטים מחוייכים יש לה?
אני ממש מבינה את חמותי !!!!!
(לא שזה עזר לה כי היא שמרה לבסוף , אבל עם תמיכה טלפונית (אני) ממרכז הלקוחות (ממני)) מקווה שתביני גם את אומי.

omizu

New member
לאט לאט למדתי שהזמן עושה את שלו

והילדים גדלים ואומרים כל מה שהם חושבים והם גם לא מפגרים ויודעים מי שם עליהם ומי לא ומי שלא, הפסד שלו!

למעלה