הודעה מרעישה

ילדונת~

New member
הודעה מרעישה ../images/Emo149.gif

הפורומים שוב קרסו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עצוב

karnaval

New member
../images/Emo5.gifכן ילדונת....הם שוב קרסו

איזה בעסה... אולי הם טבעו בים ההודעות שלי.... החזיקי מעמד יקרה.... בטח יבואו לכאן עוד מעט עוד בנות ותהיה עוד מסיבה בפורום הזה שממש השתלטנו עליו היום....

karnaval

New member
((((((((( רייש)))))))))

מקווה שישובו מהר.... ובינתיים אפשר להיות כאן.... אני הולכת לברוח לי למיטה, אם כי נראה לי שאשוב מהר כי כרגיל לא אוכל להירדם. אז מקווה שאמצא אתכן כאן בהמשך.... אוהבת, לוסט

karnaval

New member
מאד התרגשתי מהתגובה שלך

בפורום הקורס ר' יקרה, פשוט לא תמיד אני מצליחה להגיד דברים כאלה. התגובה שלך ושל נורית היו חמות וזה טלטל אותי כי כמו שכבר דובר בפורום ה"שני" - חום זה משהו שקשה לנו איתו. אבל מאד מאד מודה לכן ..וכשהפורום ינסוק- אגיב באופן יותר מדר. מקווה שאת מרגישה יותר טוב בינתיים... לוסט

את לא צריכה להגיב יקרה הבנתי אותך

ולגבי כרגע בתהום מקווה שישתפר. הולכת לרחוץ את הילדים אחזור אחר כך

ילדונת~

New member
קרנבלללללללללללללל

כל יום פה קרנבלללללללללללל מי שלא יבוא חבללללללללללללללללללללללללללללללל אהמ לא חומד תאמיני לי שאם הפורום החזיק חי וקיים אחרי כל השנים שלי איתו את... זה קטן עליו וחוץ מזה אני אוהבת לשמוע ממך... וסליחה שלא מגיבה לא מוצאת את המילים אבל קוראת הכללללללללללללללללללללללללללללללללללללל

karnaval

New member
תודה חמודה

השם הזה נבחר די בציניות כשהתחלתי להבין מה עבר עלי... אבל באמת שלא אכפת לילקפוץ על ההזדמנות ושיהיה כאן איזה קרנבל כזה....כמו שהתחיל בצהרים. ותודה שאת קוראת.... גם אני קוראת אותך... שמרי על עצמך, יודעת שלא קל בכלל עכשיו ומאד מכירה את מה שאת עוברת מקרוב.... ואפשר לחיות גם בשליטה על זה... סתם שתדעי.... איתך, לוסט

למעלה