הודעה משמחת ביותר הקשורה לפורום שלנו

הודעה משמחת ביותר הקשורה לפורום שלנו

רבותי וגבירותי, קהל נכבד, חברות וחברים, עמיתי האזרחים הגולשים, שותפיי לפורום היעוץ הפילוסופי, מורי ומורותי, אני מאושר לספר לכם שמעתה ואילך תנהל את הפורום במקומי גילת אפרים. גילת אפרים היא כידוע לכולכם עמוד התווך של הפורום הזה כבר זמן רב מאוד. נוכחותה האינטרנטית (ואני יכול לספר שגם החוץ אינטרנטית) נעימה ביותר, והיא משלבת בחן רב חוכמה, דעת, רגישות אנושית, אנרגיה תוססת, אהבת הבריות והומור. לכשעצמי, ניהלתי את הפורום הזה מיום הקמתו. היו תקופות זמן בהן יכול הייתי לפנות זמן משמעותי לניהול, אך ללא ספק פוטנציאל ההשפעה של הפורום הזה רחוק מאוד ממיצוי. בעמדי על מפתנה של תקופה חדשה אינני יכול לחשוב על מנהלת טובה וראויה יותר לפורום מאשר גילת. אני מקווה שתצטרפו אליי בברכות, בהרמת כוסית ובחיבוק לבבי למנהלת החדשה. עלי והצליחי. יהא אלוהים בעזרך!
איתכם ישראל שורק

גילת אפרים מנהלת פורום יעוץ פילוסופי בתפוז

|4U . איזהו אהוב - האוהב את הבריות. ישראל

Shlomkin

New member
מזל טוב גילתוש!!!

ומזל טוב לפורום גם כן :) כיף כיף כיף.

היי, היי אתה ג'ינג'י

אוי ומסתבר שגם אני. אהובתי, יקירתי (לא אתה ישראל, מצטערת, מנצלת את המחברת שלך לאחל לגילת) , הכחלת (נו טוב מה חדש?) , את האישה הכחולה מהסיפור על האיש הירוק . מאחלת לך תקופה מקצועית פוריה כאן, דיונים פוריים ומהנים. נרים כוסית . חיבוק . אם תזדקקי לי בהבאת דילמות, דיונים, כתבים, סילוק טרולים (אם כי הם מחביביי, שתדעי לך: הם מוציאים את הרעה שבי ואז אני ממש טובה
) , סתם פטפוטי-עקר (כמו שהיידיגר קורא להם) על כוס קפה, את יודעת היכן למצוא אותי . אני כאן.

תודה על האיחולים, מתוקה

"האישה הכחולה"? (היה שם בכלל איש כחול..) אני...??? אני מסיפור אחר...?! נו, טוב... זה תמיד נכון- וגם לא...
וכעת, משהאדמתי את זיו פניך הוירטואליות, אכן אזדקק לך- בכל מה שהצעת ועוד יותר... אז שנסי נא מותניים ו... לעבודה!
וכן... אנו תמיד מוצאות זו את זו... וכבר סיכמנו פגישה על כוס קפה במהרה ובימינו. נדבר על המתי והאיך

ישראל, חברי היקר

תודה על המילים החמות והמרגשות...
אנו, אמנם, מתחלפים לנו בצבעים (אתה האדמת ואילו אני- הכחלתי), אך ברור לך שאין זה אומר שאתה פטור, כעת, מלהשפיע את עושר רוחך הטובה והנעימה על פורום הנפלא הזה שהקמת... חיבוק לבבי, גילת

תודה, מוטי

שמחה שאתה אתנו ואשמח מאד שתתקע אצלנו יתד ותשפיע עלינו משאר הרוח שלך, שאני מוצאת אותו לרוב תוך תוך כדי העיון בבלוג שלך...

תודה רבה, יורם

באהבת החוכמה, הבינה והדעת ובצירוף הזמנה לבבית להנעים לנו בנוכחותך עמנו ולהעשירנו באלה... יום נפלא
גילת

למעלה