הודעה משמחת גם כן...

24 ברבלה

New member
הודעה משמחת גם כן...../images/Emo9.gif

הגיעו תוצאות הפט היום, הרבה יותר מהר ממה שחשבתי... רמב"ם קבלו ח"ח!
נו אז די למתוח... אני בטוחה שאתם לא יכולים לעמוד בזה... טוב,רגע אחד של רצינות... אני ב ר י א ה!
זאת הבדיקה הראשונה לאחר סיום הטיפולים, הגוף נקי אין סימן לקליטה והגידול המעאפן הזה מת מת מת!!!
אין מאושרת ממני. צריכה כבר לתכנן יום הולדת שני
למישהו יש רעיון לתאריך? נראה לי משעמם ה 30 לאוגוסט.. זה לא שמשהו משמעותי קרה היום..
ביום כזה אני מגלה עד כמה יש הרבה אנשים שאוהבים אותי בעולם הזה שמצאו את הזמן לשמוח בשמחתי ועטפו אותי בהרבה
ים אז ככה בשביל לסיים את היום בחיוך ענק..
משתפת גם אותכם כי יודעת שאתם...
הדובדבן שבקצפת תבינו ותשמחו בשמחתי הכי הרבה! תודה שאתם פה

למה לא משמעותי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

הוא משמעותי בעינייך וזו סיבה מצויינת לחגוג. ואת הרי יודעת שאת התאריך הזה את תזכרי
יומולדת שמח יפה

elylan

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo140.gif

אני מאושרת
איזה כיףףףףף לדעת שאת בריאה

24 ברבלה

New member
תודה מתוקה

כייף לדעת שיש לך זמן להיות מאושרת עכשיו בשביל אחרים.. אני עדין מחזיקה אצבעות לאחותך ובאמת מאמינה שזה בסוף יהיה פחות גרוע ממה שחשבת... תמשיכי להיות כזאת חזקה, אני באמת ובתמים מעריצה אותך!

elylan

New member
אותי???../images/Emo12.gif

ממש לא מגיע לי!!!!! כל אחד ואחד מכם הוא גיבור! ורק אתכם צריך להעריץ. ואיך אני לא יהיה מאושרת, מתוקונת מקסימה שכמותך. אני מאושרת מאוד מאוד מאוד בשביל כל אחד מכם שאתם לאט לאט "חוזרים לחיים". אוהבת את כווולכם מאוד.מאוד מאוד מאוד!

ihovav

New member
../images/Emo45.gif

התאפקתי לא לפתוח שרשור לכבודך... החלטתי שהפעם אני אשאיר לך ת'כבוד... שמחים מאוד עם התוצאות ואוהבים אותך...

ettyav11

New member
כיף לשמוע

כייף לשמוע בשורות טובות. שיהיה לך רק בריאות

נמלולה

New member
אני מקווה..

שזה לא אומר שאת נוטשת אותנו לעבר השקיעה... סתם.. המון מזל טוב! מקווה עוד לשמוע ממך

24 ברבלה

New member
מה פתאום לנטוש!

אתם חברים אמיתיים (אפילו אם חלק גדול ממכם ווירטואלי) וכייף לי לעזור ולהקשיב וגם לקטר.. אז מה אם אני לא חולה יותר...

מיליתו

New member
../images/Emo49.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo65.gif

איזה יופי... בנוגע ליום ההולדת. אני עשיתי בשנתיים הראשונות שאחרי ההשתלה הראשונה מסיבת "יום הולדת" ואז הפסקתי כי זה רק הזכיר לי את המחלה. מה גם שאלצלי היא חזרה בסוף (טפו טפו טפו
שלא יקרה אצלך!!!) וגם, אני ממש ממש שמחה בשמחתך, ומכירה את תחושת ההקלה הזו. כל פעם שאני הולכת לקחת תוצאות של בדיקות, אני מרגישה איך הצבע אוזל לי מהפנים, הדופק עולה וקשה לי לנשום. ]עמיים כבר הפקידה הציעה לי כוס מים ולשבת עד שפתחתי את המעטפה רק כדי לגלות שכתוב בה משפט אחד קצר "ללא קליטה פתולוגית" - מה עוד נבקש??? גם אני אמורה לעשות שוב PET CT בקרוב ודוחה את זה... כי אין לי כוח לבדיקה עצמה ולא למתח שבא אחריה...

דגנילי

New member
תרשי לי לשיר לך..../images/Emo168.gif

היום יום בריא לך.. היום יום בריא לך.. היום יום בריא לברבל'ה שלי... חג לך שמח
ו-
לך פורח.. היום יום בריא לברבל'ה שלי. (מזל שזה בלי קול...
) ומומלץ לשיר את זה לכל יום בשנה...

yaldasukar

New member
איזה יופי!!!!! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בס"ד אני כל כך כל כך שמחה בשבילך!!!
נכנסתי לפה אחרי הרבה זמן שלא יצא לי בכלל להיות במחשב - זה הדבר הראשון שאני רואה פה בפורום - וזה כל כך מרגש ומשמח לשמוע בשורות שכאלה
יאללה, שמעכשיו תתחילי לחיות את חייך הכי בכיף שאפשר! זהו - את בריאה!
עכשיו הכל קטן עליך ואת יכולה לעשות הכל
רק אל תשכחי להגיד "הגומל" מול עשרה איש!!!
שיהיו לך המשך חיים נפלאים, יומולדת שמח ושנשמע רק בשורות טובות
ל ח י י ם

למעלה