הודעה משמחת וחשובה...

mc 69

New member
הודעה משמחת וחשובה...

היום בצהריים הייתי בקניון שבעת הכוכבים בהרצליה... ובאתי בעיקון לקנות רמקולים לנגן... אני שמח להצהיר שאני בעליו הגאה של רמקול altec lansing ATP3 שעלו לי דרך אגב-450 ש"ח(לא הולך ברגל) קניתי בחנות שקם אלקטריק ויש לי שאלות... 1.האם החנות הזאת ידועה כעושת צרות או שהיא דווקא מספקת שירות סביר+ 2.שנה אחריות זה טוב בשביל המכשיר הזה?מישהו קיבל יותר?(על הרמקול הזה כמובן) בהנחה שאפשר לקנות יותר בזול חשוב לי נושא האחריות והשירות כי זה מצדיק עוד 35 ש"ח. וכמובן למי שיש את המכשיר מוזמן לעשות עליו ביקורת קטנה ולתת עצות בנוגע למכשיר... עכשיו רק חסר לי אוזניות טובות (ואת הנגן עצמו שיגיע אליי שבוע הבא או יום חמישי הזה)ואני מסודר תודה מראש...ניצן

matke

New member
תחדש חבוב../images/Emo13.gif

בקשר לחנוןת ולשירות שלהם אתה יכול ללכת לבדוק בZAP www.zap.co.il ויש ביקורת בCNET www.cnet.com

mc 69

New member
ובכל זאת

מישהו קנה שם משו ולא היה מרוצה?שירות עלוב עם התחמקויות.. או דווקא ההיפך?שירות אאדיב והוגן... או באמצע... והשאלות הקודמות נורא חשובות לי... ועוד שאלה... בנגן שיהיה לי יש שתי יציאות אוזניות אחת ליין אין...סתם מתוך הסתקרנות...מה יקרה אם אני אחבדד ליציאת הליין אין את הרמקולים,ואת האוזניות ביציאת האוזניות באותו הזמן?תודה...

BIacKnight

New member
יש לי אותם והם מדהימים !!

לדעתי הרמקולים הכי טובים למחשב אל תדאג הם מאוד אמינים ואיכותיים.

bitonano

New member
לא הגזמת... ATP 3 לא הרמקולים הכי

טובים למחשב... Z5550 הם הכי טובים אני חושב...

JustThomas

New member
o_O

אפשר לקנות גם איזה מערכת Hi-Fi דלוקס עם פרה-אמפ בעשרות אלפי שקלים. השמיים הם הגבול בתחום הזה =P

TheRealDeal

New member
אלטק לנסינג אמינים

לא יודע לגבי החנות.. אבל לפי דעתי הרמקולים לא יעשו בעיות, מניסיון.. כי לי בטח אין אחריות משו.. קניתי MX5021 מהדיוטי פרי, אבל הרמקולים לא עושים לי בכלל בעיות, ומקווה שגם לא יעשו.

matke

New member
רק לי יש סוני?!?!?!

אבל אני קיבלתי במתנה מהשכנים

TheRealDeal

New member
חכה חכה ../images/Emo3.gif

היום גם לי יהיה איזה מגבר בס נחמד, יחד עם גיטרה
(אני הולך לקנות סוף סוף ^.^) הייתי מצלם את הרמקולים.. אבל למי יש כוח?
נ.ב JustThomas, איך המגבר?

orimaor

New member
שלי

בוסטון אקוסטיק קניתי בארה"ב לפני כמה 3 שנים במעמד של אזרח חוזר ב500 דולר.

למעלה