הודעה משמחת לבעלי H300 המאושרים

looply

New member
הודעה משמחת לבעלי H300 המאושרים

עדכון קושחה חדש סופסוף יצא! אפשר להוריד אותו כאן (גרסה קוריאנית בלבד) והשיפרוים העיקריים הם. - תמיכה בעברית (עדיין הפוכה אבל גם בשמות קבצים ותיקיות). - הצגת קבצי JPG מהירה יותר. - שעון 24 שעות (ולא 12). - ניתן להמשיך לשמוע Playlist לאחר כיבוי המכשיר מאיפה שעצרתם בדיוק. - תיקוני באגים. יש עוד כל מיני פיצ'רים אבל לא יצא לי להתעמת איתם. אחרי העידכון המכשיר ידלק בקוריאנית ואז צריך להחזיר אותו לעברית ע"י כניסה לתפריט ע"י לחיצה ארוכה על "navi", לאחר מכן יש להכנס לgeneral (לא יודע איך כותבים את זה בקוריאנית אבל זו האפשרות הראשונה) ושם לבחור באפשרות השניה ולבחור בעברית. בהצלחה ומזל טוב.

Master Boo

New member
סוף סוף../images/Emo70.gif

הצגה של תיקיות וקבצים בעברית
המשכה של Playlist! הגיע הזמן
מה זה אומר קוריאני? יש גרסה אירופאית-אמריקאית- וקוריאנית?

looply

New member
קוריאני זה אומר ששפת ברירת המחדל

היא קוריאנית. חוץ מזה אין הגבלת ווליום שיש באירופה וניתן לכוון את התדרים של הרדיו שיקפצו בסקלה אי-זוגית כמו בארה"ב או איך שאוהבים שם בקוריאה. אני לא מכיר שום הבדל מהותי הכי חשוב לא להתקין גירסה אמריקאית שהיא על הפנים.

Master Boo

New member
../images/Emo51.gif

היי הם גם תיקנו את הSHUFFLE

Fixed Bugs 1. Fixed the bug that shuffled tracks on a certain pattern. 2. Fixed the bug that didn't power off on TEXT or STUDY mode. 3. Fixed to highlights the currently browsing text file on NAVI. 4. Fixed to browse every folders under text folder when browsing a text file which is located in a sub folder on TEXT mode. 5. Fixed the bug that remote's backlight stayed on during movie playback. 6. Fixed the bug that remote's backlight turned on with main unit operation even the remote's hold button was locked. 7. Fixed to power off HDD when pressed NAVI button(HDD powers on) and escaped with no file selected.​

bendreaming

New member
יש תוכנה שהופכת שמות קבצים וספריות?

כמו התוכנה שהופכת את העברית בתגים?

looply

New member
Media monkey

הגינוי שהטאגים שלך כבר בעברית הפוכה עכשיו אתה יכול להתקין את המונקי (שמזהה את המכשיר וגם יכול לבנות DB) וממנו לעשות filename from tag שפשוט יעתיק את המידה בtag לשמות הקבצים וכך גם הם יהיו בעברית הפוכה. בהצלחה! אם הטאגים לא בעברית הפוכה אני ממליץ על התוכנה hebpod flip flop או משהו כזה שהופכת כמויות של שירים במכה.

למעלה