הודעה משמחת קצת

yaeli4

New member
הודעה משמחת קצת../images/Emo141.gif

האור של חיי הסכימה לבוא מחר לשיחה השבועית אצל הפסיכולוג. היא התנתה את בואה בזה שאם זה לא ימצא חן בעיניה, היא הולכת. הסכמתי כמובן. בתקווה שתהייה כימייה ביניהם. תחזיקו לי חזק אצבעות. אני כל כך רוצה להצליח בתהליך הזה. ואגב, מה לדעתכם הכי עניין את החמודה הזו? היא שאלה אם הוא חתיך ואיך הוא נראה.... הפכתי אותו לריצ'ארד גיר לצורך העניין...

rolan

New member
לא קצת

הרבה מאוד!!! יופי יעלי יופי אור עולים על מסלול ההמראה נא להדק את החגורות!!!

yaeli4

New member
אוי, אני כל כך מקווה. תחזיקו אצבעות

שרק יצליח לנו. הלוואי אמן.

oehhe

New member
כך הולכתי את בתי לפני שנה וחצי

לפסיכולוג של בית הספר הבטחתי לה שתוכל לצאת מתי שתחפוץ ולבחור אם לבוא שנית. לא יצאה באמצע לא באה שנית אוףףףףףףףףף זאת היתה תקופה אני תיפקדתי לבד אמא הייתה בבית אבל לא ידעה שאנחנו מקבלים יעוץ בבית ספר, למעשה לא ידעה כלום, לא סיפרנו לה, היא היתה מנותקת. עכשיו הכל עבר oehhe הזקרת לי נשכחות (אוף, הטעויות כתיב הללו)

b4icu

New member
לאט ובלי שגיאות ../images/Emo14.gif

שלום לאותה גברת יש כוח שאת צריכה להיות מודעת לו. שימוש שלו לטובה (כמקווה) יהיה נפלא, אך במקרה שקרה לנו הדברים גלשו למקום נורא - המטפלת נתנה לאם (מתוך כוונה לחדד נקודה, בנוכחות בנה) לבחור את הבחירה של סופי (מהסרט): הילד או הבן זוג? הילד לקח את המציאה ומשם הדברים התגלגלו לבלי שוב. הילד יצא בוכה ומלא עצבים ונעלם. אנחנו גערנו בה, היא מלמלה משהו שכבר לא עזר ושם פחות או יותר הפסקנו לבוא אליה, לפחות עם הילד... אני מקווה שעבורכם הכל ילך נפלא, אבל חשוב שתדעי שיכל להיות גם פחות נפלא...

yaeli4

New member
אוי, צר לי שזה היה הניסיון שלך, b4

שלא נדע. זו פסיכולוגית חריגה, נראה לי. טוב, נקווה שהיא תוציא את כל אשר על ליבה. מקווה שגם בעלי יגיע לפגישות המסכמות. הוא הבטיח לי. קשה כל כך. בעיקר שכל החרבון הזה קורה אחרי כל כך הרבה שנים שהיה שקט ביחסים. אני לא יודעת אם "ילך נפלא", כדבריך, מיכאל, אין לי ציפיות ל"נפלא". אני רק רוצה להקל על הבת שלי ולהקל על החיים בבית שלנו כרגע.

yaeli4

New member
תודה, תודה, פרי ובונוסית../images/Emo25.gif../images/Emo140.gif

maof

New member
אחלה יעלי../images/Emo24.gif

אני מאמין שאם יצא לה לדבר על דברים ולישמוע להוציא את הדברים שיש לה בבטן....... יהייה לה קל יותר וכמובן גם לך ...... קשה לי היום להכנס לדברים כבדים מנקה קצת את הראש לפני הנסיעה הביתה......... מעוף

1נתי 1

New member
הלוואי...........

שמבחן הכימיה יעבור בהצלחה הלוואי שאור תיפתח ותשפוך את הלב הלוואי שיצליח התהליך הכי מהר שניתן הלוואי ותחזור השלווה והאושר לשכון בביתכם ונו באמת .....רואים שההורמונים מתחילים לעבוד

*יערית

New member
יעלי../images/Emo141.gif../images/Emo50.gif

וואו איזה כייף להכנס אחרי יום מסחרר ומעייף ומלא סיפוק...להודעה שכזו
נשאר לחתום
{גם אני הייתי רוצה תמונה של הריצארד הזה
}

rolan

New member
אווווווווו שלום!!!!

חסרת לי מאוד היום טוב שיעלי הזכירה את ריצ'רד המתוק כך חזרת מהר יעריתוששששש

rolan

New member
כן, כן, מעופיק, אל תבכה חמודי

בוא רגע... נקנח לך את האף לא יפה לבכות אתה כבר ילד גדול תשטוף פנים ובוא איתנו הולכים לשתות קפה אצל עלמה

מורכב

New member
נו... יאלללה נראה אתכם ספונטנים

הקפה מוכן והעוגה והעוגיות והפיצוחים והמנגל .... יאללה בהמונכם ..............

maof

New member
וואלה מתאים לי......../images/Emo6.gif

רגע היתיעצות עם החצי השני
מעוף

עלמה 3

New member
מה אתה צוחק - אני רצינית

המורכב הזה , אנחנו צריכים לעשות פה משהו עם הכרטיסים.....אוףףףףףףףףףף אבל זאת אני עלמה מזמינה, למרות שברכטיס אני לבושה בכחול

*יערית

New member
הנני../images/Emo24.gif

מעוף אל תמתח את החבל..אתה יודע שבתוך שניות אני כבר לא עייפה
איך שאני יודעת שיש יציאה מחוץ לכתלי הבית אני כמו תותח.... אבל רגע...שכחתי...חברה שלי אולי תזדקק לי הערב משבר בנישואים..אז צריכה לראות עד הערב איך מתפתח ולחכות לציקיטוס שיחזרו ועד אחרי ההשכבה.... ואת השאר נשאיר ל
עם עלמה...הלו את כאן?

למעלה