הודעה משמחת

ליבי ר

New member
הודעה משמחת

זה לא קל לכתוב הודעות משמחות בפורום הזה, אבל בכל זאת הייתי רוצה לשתף אתכן בדברים הטובים, לא רק ברעים. אני בשבוע 21 וקיבלתי תשובה תקינה למי שפיר! קיבלתי אותה כבר לפני כמה ימים בטלפון אבל הייתי חייבת לראות את זה בכתב בשביל להאמין. האמת היא שהידיעה שהכל בסדר הפעם הכניסה אותי לשוק - ציפיתי לרע מכל, למרות שהשקיפות וה-US היו תקינים, וכבר הכנתי את עצמי נפשית לזה שאצטרך לעבור שוב לידה מוקדמת וכו´...כולל חלומות זוועה כמובן. אני מאוד מאושרת אבל קשה לי לשמוח (קצת פרדוקס...אבל זאת הדרך היחידה שלי לתאר את זה) - הדאגות והחרדה לא עוברות ועדיין יש פחד מהסקירה השניה ומהמשך ההריון. הייתי רוצה בכל זאת להתחיל להנות מההריון הזה. ההריון הקודם שלי הופסק בשבוע 19 ועכשיו אני מתחילה לחוות דברים קצת שונים (אולי אני ארגיש אותה בקרוב...) והבטן כבר יותר גדולה. אני מקווה שכל הדברים האלה יעזרו להפריד את ההריון הזה מהקודם ולהבין שמדובר פה בחוויה נפרדת. עד עכשיו הייתי בהדחקה כמעט מוחלטת ומפחיד אותי להקשר להריון ולאבד אותו, כמו שכבר קרה. אני יודעת שזה בלתי נמנע ושאני לא אוכל להתעלם מההריון, אני מקווה שאני אלמד לאט לאט להיות קצת יותר אופטימית ולהאמין שתהיה לי תינוקת בריאה. ליבי.

תמי ס

New member
כל כך שמחה בשבילך ליבי

חיכיתי כבר להודעתך לגבי התוצאות, ואני כל כך שמחה בשבילך שהתוצאות הן תקינות, בעיקר לאור העובדה שבפעם הקודמת הבעיה התגלתה בבדיקה זו. אני מכירה את ההרגשה שרוצים לראות "שחור על גבי לבן" שאכן הכל תקין ואני מבינה אותך כל כך על שחיכית עם הודעתך עד שראית זאת. מאחלת לך שתתחילי ליהנות מההריון הזה (מגיע לך!) ושרק ימשיך כך עד הסוף הטוב. מזל טוב.

ליבי, מזל טוב

אני חושבת שזה הפורום שהכי מייחל לבשורות טובות כמו שלך. אני מאמינה שבקרוב תתחילי להנות מן ההריון הזה בפני עצמו. אני משערת (עדיין לא זכיתי להגיע לשלב הזה) שעדיין חיים מבדיקה לבדיקה, אבל הבדיקות יותר נדירות ולרוב יותר פשוטות ואני בהחלט מקווה שלחרדה שתמיד תהיה מנת חלקנו תצטרף ההנאה. שיהיה המשך נפלא פילה סגולה

ליבי ר

New member
לתמי ולפילה הסגולה

תודה רבה על התגובות. זאת הרגשה נהדרת לקבל פרגון כזה, בעיקר ששתיכן בתקופה לא קלה עכשיו. אני מקווה לשמוע גם הודעות משמחות מכן בקרוב. שוב תודה, ליבי.

נהדר לשמוע

חיבוק גדול והמשך נפלא שיהיה לך. שתדעי רק אושר ןתמשיכי לשמח את הפורום העצוב שלנו. נשיקות יעל

לליבי...../images/Emo39.gif

שמח לשמוע, ומאחל לך המשך הריון תקין ובריא. כתבת כי...אני מאוד מאושרת אבל קשה לי לשמוח (קצת פרדוקס...אבל זאת הדרך היחידה שלי לתאר את זה) - הדאגות והחרדה לא עוברות ועדיין יש פחד מהסקירה השניה ומהמשך ההריון... זה כה טבעי... ממני, תמיד איתנו

קטיה 007

New member
ליבי../images/Emo39.gif../images/Emo65.gif

כל כך טוב לשמוע הודעות משמחות כאן שיהיה המשך קל ואופטימי בהצלחה קטיה

ליבי זה נהדר

אני באמת שמחה לשמוע, אני בשבוע 25 עכשיו וגם אצלי כל הבדיקות היו תקינות אבל עברתי מסכת ייסורים רצינית מבדיקה לבדיקה. עכשיו אני יכולה להגיד שהתחלתי באמת להאמין שעשוי לצאת עוד משהו טוב מההריון הזה, למרות שקדמו לו שתי הפלות מוקדמות ודימומים קשים בתחילת ההריון הזה, ולרגע אחד לא נתתי לעצמי להיקשר להריון הזה, עד לפני זמן קצר. העובדה שאני עכשיו מרגישה תנועות כל הזמן, ממש פעם בשעה - שעתיים, גורמת לי באמת להיקשר לתינוקת (גם אצלי זו בת), ולא לחשוב על הרע, היא הרי מזכירה לי מעת לעת על קיומה!!! מהקטע של התנועות שהבנתי שאת לא חשה עדיין, אין לך מה להילחץ, ידוע שככל שעברת יותר לידות תחושי תנועות בשלה מוקדם יותר. אני אחרי שתי לידות תקינות והפעם התחלתי להרגיש בשבוע 15, גם אני לא האמנתי וחשבתי פעם אחת שזה גזים, פעם שניה שזה עווית של שריר, אבל באיזשהוא שלב כבר אי אפשר היה להתעלם מזה. אני בטוחה שתוך שבוע שבועיים תתחילי לחוש תנועות ותירגעי סופית. אם אני הצלחתי אחרי כל כך הרבה חלמות זוועה וחרדות, 22 שבועות כמעט ולא ישנתי בלילה, גם את תצליחי להירגע. בהצלחה וחושבת עליך.

ליבי ר

New member
תודה לכולם

תודה על התגובות הנחמדות. לדרך הקשה - תודה על העידוד. כיף לשמוע סיפור דומה ואני מקווה שאת צודקת ושגם אני אצליח להרגע בקרוב. ליבי.

למעלה