הודעה משמחת התקבלתי לעבודה פרטים בהמשך במידה והכל יעבור בהצלחה
O orom New member 26/12/02 #4 ../images/Emo49.gif ואני בתחום משאבי אנוש כך שאם את צריכה עזרה בנושא חוזה העבודה את מוזמנת לשלוח מסר.
../images/Emo49.gif ואני בתחום משאבי אנוש כך שאם את צריכה עזרה בנושא חוזה העבודה את מוזמנת לשלוח מסר.
ה הגנובה New member 26/12/02 #6 כל הכבוד אומיזו../images/Emo70.gif מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif טוב עכשיו פרטים מלאים.... איזו עבודה, איפה, מה את עושה, כמה את מרוויחה (סתתתתתתאאאאאאםםםםם )... נו ספרי כבר
כל הכבוד אומיזו../images/Emo70.gif מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif טוב עכשיו פרטים מלאים.... איזו עבודה, איפה, מה את עושה, כמה את מרוויחה (סתתתתתתאאאאאאםםםםם )... נו ספרי כבר
פ פנינה ושלושת הדובים New member 26/12/02 #8 אומי בהצלחה../images/Emo140.gif בקרוב אצלי, גמני התחלתי לחפש,,,
ר ריפלקטור New member 26/12/02 #10 אומי היקרה שלי ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif עשית לי את הבוקר! עשית לי את היום ! שיהיה לך המון ועוד .
אומי היקרה שלי ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif עשית לי את הבוקר! עשית לי את היום ! שיהיה לך המון ועוד .
ס סיגליהיא New member 26/12/02 #13 אומי , שיהיה בשעה טובה ב"ה ../images/Emo57.gif רק אל תשכחי להעמיד להם תנאים (שיהיה לך אינטרנט בשבילנו ) בהצלחה רבה. חיבוקים
אומי , שיהיה בשעה טובה ב"ה ../images/Emo57.gif רק אל תשכחי להעמיד להם תנאים (שיהיה לך אינטרנט בשבילנו ) בהצלחה רבה. חיבוקים
O omizu New member 26/12/02 #15 ../images/Emo51.gif../images/Emo51.gifאיזה כיף שהכרתי אתכן+ יש לי דמעות מהתגובות שלכן+ ויש סיכוי שאתפטר יום ששי אחרי שאקבל את חלקי........ עכשיו צריך להתחיל לדאוג לסידור צהריים לילדים הבן הקטן שלי יקח את זה קשה אבל נעבור גם את זה שיהיה לכולנו המשך יום נפלא למרות ה
../images/Emo51.gif../images/Emo51.gifאיזה כיף שהכרתי אתכן+ יש לי דמעות מהתגובות שלכן+ ויש סיכוי שאתפטר יום ששי אחרי שאקבל את חלקי........ עכשיו צריך להתחיל לדאוג לסידור צהריים לילדים הבן הקטן שלי יקח את זה קשה אבל נעבור גם את זה שיהיה לכולנו המשך יום נפלא למרות ה