הודעה משמחת

הודעה משמחת

היום ידידה שלי, שפעם הייתה חברת-נפש והתרחקנו נורא, מתקשרת אלי. היא מציע לי ללכת לאיזו הופעה של להקה שהיא שמעה עליה בתל אביב. הסכמתי. סבבה. למה לא? בכל מקרה, בדרך גם עצרנו ונפגשנו עם חברים שלה באיזה בית קפה, היה נחמד. אחרי ההופעה ה... די בסדר האמתי, הלכנו לאכול איזה פיצה. במהלך הערב עלתה מחשבה בראשי הקטן "אולי לספר לה?". פחד. בכל מקרה בסופו של דבר, אנחנו באוטו (היא נוהגת כמובן, לא בדיוק חוקי בשבילי), ונוסעים הביתה. חיכיתי עד שנהיה איזה 10 דקות מהבית, כדי שבמקרה השיחה לא תעלה טוב אני אוכל ללכת באמצע. ודיברתי. אמרתי, שאני לא בדיוק בטוח איפה אני עומד בנטייתי, אבל אני די בטוח שזה לכיוון הגברי ועוד יותר בטוח שזה לא באף אחד מן הקצוות. מה שנכון. בערך. בכל מקרה, היא קיבלה את זה בשוק טוטלי, אבל מיד אחרי זה דיברנו. היא די מאמינה שאני צעיר וזה בילבול בגיל ההתבגרות, אבל אמרתי לה שזה כבר כמה שנים טובות ככה. בכל מקרה, היא קיבלה את זה, למרות שהיא מאמינה שזה לא קבוע ותקופה, אבל היא קיבלה את זה. וזה מה שחשוב. אני נורא נורא שמח. כלומר, לא רק בגלל שמישהו יודע, אלא בגלל שמישהו מקשיב, ולא משנה אם הוא מסכים או לא, הוא שם והוא מקשיב. אני בצ´אט, פוקד על כל מי שקורא הודעה זו לבוא לבקר
מר מומין

MARMELAD

New member
וואו

אני לא יכול לתאר לך איזה חיוך יש לי על הפנים עכשיו... ואיך הכרחתי את עידו שסתם עבר לידי במקרה לשבת ולקרוא את ההודעה שלך.... ואיך אני מתרגש בשבילך על הצעד הנורא גדול הזה שעשית ! מומין, אחי הקטן... עשית עכשיו משהו נורא חשוב ואתה לא יודע איך אני שמח להגיד שהייתי שם ושמעתי על זה ראשון. באהבה... MARMELAD

תו-דה ../images/Emo13.gif

א. תודה רבה, גם אני שמייח! ב. מי זה עידו?
ג. בוא לצ´אט.

DJNYC

New member
../images/Emo45.gif שיחקת אותה!!

אחלה אחלה אחלה! צעד קטן למומין... צעד גדול... למומין

MARMELAD

New member
ואם תיכנס לעמוד של הפורומים...

תראה את ההודעה שלך ניצבת שם כהודעה נבחרת.....

marco

New member
ברכות!!! ../images/Emo49.gif

היי איש, 1. כל הכבוד. תמיד כיף לשמוע דברים כאלה. 2. על איזה צ´אט אתה כל הזמן מדבר?

MARMELAD

New member
על הצ´ט של תפוז.. ויותר ספציפית

הצ´ט של הפורום. אנחנו נפגשים שם מדי פעם בסביבות 24:00 - 2:00 לרכלולים

se7en

New member
לו רק היית יכול

לעשות מה שאתה עשית..... אני כבר התייאשתי מעצמי אבל אני שמח שיש אנשים שלא התייאשו מעצמם. באמת.

MARMELAD

New member
../images/Emo41.gif הערה עקב משהו שמישהו אמר לי ../images/Emo41.gif

תראו, אני לא רוצה שכולכם תצאו מהארון מחר. חבר אמר לי שהשמחה שלי על זה שמומין שיתף חברה שלו בכך שהוא גיי היא קצת מוגזמת כי ילד בן 16.5 לא יכול להיות מחוץ לארון כמו מישהו בן 23. אבל. אני חושב שהכי חשוב זה להיות ישר עם עצמך ולחיות בהרמוניה עם הנטייה המינית שלך. אם זה כולל לצאת מהארון - מגניב. אם זה לא כולל - לא נורא. רק מה שטוב לכם כי אני
אתכם... ולך SE7EN יקר.... ברשימת הקישורים יש מדריך ליציאה מהארון. תקרא אותו. אפילו סתם בשביל העניין. ואתה לא צריך לקנא במומין. כל אחד מתקדם בקצב שלו! ואם תרצה לצאת מהארון אתה יכול. כנראה שאתה עוד לא מרגיש מוכן וזה לגיטימי.. רק טוב. MARMELAD

DJNYC

New member
הערה על הערה.

אני לא חושב שהשמחה מוגזמת. אני חושב שזה צעד מאוד חשוב בדרך לחופש (במקרה הזה של מר מומין). להיפך, אם כל ילד בן 16.5 יראה שהשד הוא לאו דווקא נורא כמו שהוא חושב אז אולי כן יהיה לו האומץ לצאת לחופשי. ובעיקר אם האנשים האלו קוראים אל הפורום הזה, הם ידעו שזו כן הדרך הנכונה, ושיש להם מקום לבוא עם השאלות, חששות והפחדים שלהם ולקבל עצה ומענה. ולכן שוב מחזק את מר מומין.

MARMELAD

New member
ברור....

שאני מחזק את ידי המומין...! ועומד מאחוריו בצעד הזה... אבל, מה שהחבר שלי העיר לי הוא שקל לי נורא לבוא ולהטיף בזכות יציאה מהארון בתור בן 23 שמפרנס את עצמו, ואם איזה ילד ייצא מהארון בגללי/בזכותי ויסבתכו לו החיים אז יהיה לא נעים. ואני אומר - כל מקרה לגופו. מי שמרגיש מוכן - יאללה לצאת לדרך.!

אוקי כמה נקודות

א. תודה על כל הפרגון, מחמם לי את הלב לראות את התגובות שלכם כל פעם שאני נכנס לכאן
ב. אני בן 16.5, די חסר ניסיון לכל אחד מהכיוונים. לפני שאני ישים את עצמי בקטגורה אחת כמו "גיי" או "סטרייט", יש לי עוד הרבה מה לחוות והרבה מה לחיות. אני לא פוסל כלום, מה שיבוא יבוא. ג. מהרגע הראשון של ההתבגרות המינית, מהרגע שגיליתי את המיניות שלי, אני הרגשתי משיכה יותר גדולה לגברים מאשר לנשים. הרבה יותר חזקה. א-ב-ל, כמו שאמרתי, יש לי עוד זמן לפני שאני גוזר את דיני לצד אחד. ד. אני לא חושב שיש מקום להשוות. להוריד את החומות הכי גדולות שלך זה דבר נורא קשה, ואני בקושי עשיתי את זה מול ידידה שהיא לא חלק מהסביבה היום-יומית שלי. זה משהו שאי אפשר ואסור למהר איתו, אלא להתמודד עם הנושא ועם העולם אך ורק מתי שמרגישים שמוכנים. לפי דעתי, זאת אומרת. ה. ולסיכום, כן, אני חושב שיש סיכוי גדול שאני גי ושנשים לא משעניינות אותי מבחינה מינית, אבל אני לא מרגיש מספיק בעל ניסיון כדי לקבוע סופית. מר מומין שבכלל חושב שהגדרות לא נחוצות מי יודע מה, ביחוד בתחום כמו מיניות

ומכאן...

...מר מומין, לפחות מהנסיון שלי, יהיה לך הרבה יותר קל. הדבר הכי קשה, לדעתי היה להגיד בפעם הראשונה מישהו בעולם הזה את המילים "אני הומו" - פנים מול פנים, ולחכות לתגובה. ברגע שעוברים את זה בפעם הראשונה זה הופך להרבה יותר קל. כמובן שיש תחנות לא קלות בדרך - הורים, אחים, ושלל דמויות מרכזיות בחיים, אבל עם כל יציאה הרגשתי שזה הופך ליותר ויותר פשוט. היו תגובות של זעזוע, היו תגובות של "מזל טוב, יו איזה כיף" (לא לא, דווקא מבנות), ועם הזמן הופכים לפחות פגיעים לתגובה של האנשים. אז מומין, גם ממני
, והיהנה. לגבי אילו שיקבלו את הבשורה שלך בהבנה (ואילו יהיו הרוב לדעתי) זה הולך להיות שלב בקשר שלכם שיעמיק אותו לא מעט.
הטרמפיסט

MARMELAD

New member
כבר אמרתי את זה למישהו לא מזמן....

אבל קט סטיבנס כבר אמר The First Cut Is The Deepest ולמרות שהבנאדם די אדיוט בקטע הזה הוא צודק. ולמר מומין הנפלא שלנו! בכל הודעה אתה מוכיח שאתה פשוט אינטילגנט מקסים בריא נפשית והופך לאט לאט מדמות וירטואלית אנונימית לבן אדם נהדר שאני לפחות אשמח להגיד שהכרתי ואפילו הייתי חבר שלו! אז תמשיך ככה... בכל התחומים ותגיע רחוק. MARMELAD

../images/Emo24.gifהיי מר מומין! ../images/Emo23.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo34.gif

אני שמח שעשית צעד חשוב כזה... גם אני הרגשתי קצת יותר טוב אחרי ששני ידידים שלי ידעו...ונודע לי שגם הם הומואים...אז בכלל! גם אם אין ביננו קשר יומיומי. עוד מישהו יודע, וזה כבר מוריד מהלחץ (אומנם מעט, אבל זה גם טוב!) וזה אחד מהשלבים... אני מתרגש בשבילך...קצת מקנא...אבל גם מאד גאה בך! הלוואי והיה לי האומץ בגילך לעשות צעד כזה...
שיהיה לך רק טוב והמון בהצלחה
ביי חמוד

תודה תודה תודהההה

על כל התגובות. פשוט כייף לדעת שיש כאן אנשים שיודעים מה אני מרגיש, שתומכים ועוזרים. תודה. באמת, באמת, תודה.

הודעה משלי, בהשראת מר מומין...

אחרי התלבטויות, התחבטויות והיסוסים רבים, הנה זה קורה: אני הולך לספר להורים. חוץ מהם כולם יודעים כבר - חברים, עבודה... רק ההורים נשארו. אז החלטתי: ביום שישי אני הולך לספר לאבא שלי, ביום שני לאמא שלי ואז: ארון go bye bye
עדכונים יבואו... הטרמפיסט נ.ב. : אמא´לה...

למעלה