הודעה מתבקשת ממני הנרגשת

הודעה מתבקשת ממני הנרגשת

האם בהודעה עם תוכן לא פשוט אשר דרשה חשיפה וגילוי לב כואב,יש מקום לשירשורי הדוגמנות וסקר ירחוני הורים מועדף? ~ראו מספר שורות למטה בדף זה~ לטעמי,לא נורא בטוב טעם הפעם.

מסכימה איתך...

אמנם האנשים שמשתתפים באותו שרשור יקרים לליבי, ואני יודעת שאין כוונות רעות וזה יצא באופן ספונטני, אבל הייתי כותבת את כל אותן הודעות בשרשור נפרד. נכון, שברגע שיצא הנושא, קשה להעביר את זה למקום אחר כי זה כבר שם (פרט למנהלנו היקר, כמובן, שהוא כל יכול
). בפורום פוריות נועם עשתה שרשור בהתחלה בהתחלה שבו היא נותנת כללים מנחים לשרשור. מתי כן כדאי לשרשר כי הרי זו השאיפה של כולנו שיהיה כמה שיותר תוכן בדף אחד, ומצד שני מתי לא, והיא נותנת דוגמא: בקישור של הודעה על שלילי לא כ"כ מקובל לכתוב פתאום שיחה על הא ודא. בכל מקרה, כשיוצאים מהנושא הראשי, מומלץ לשים אייקון
יסלחו לי כל החברים אם מישהו נעלב מדעתי, אבל אני לא רואה סיבה להסתיר מה אני חושבת כל עוד זה בכבוד וברוח טובה. רחל

מכבד הפעם את הבקשה

כמו כל שיחה במציאות וכמובן גם ברשת הנושאים גולשים בהקשרים ברורים או יותר אני סמוך ובטוח שברב רובם של המקרים לא תהיינה גלישות חדות מצער וכאב לצהלות שמחה לכן אני מעדיף לא לקבוע כללים אלא לסמוך על כל אחד מהכותבים חשבתי והגעתי למסקנה שההפרדה הפעם ראויה גם בגלל נושא השרשרת המקורי (שיש אליה הרי גם הפנייה מהטאג ליינס) וגם בגלל שעיתוני ילדים ראויים לשרשרת נפרדת תודה על הפנייה ויותר מכך - על ניסוח הפנייה בצורה עדינה ועניינית ליאור

מצטער

יכולתי הסופרמנית מוגבלת בהעברת שרשרת שלמה מראשיתה לתוך שרשרת קיימת העברת שרשרת מאמצע שרשרת קיימת אינה אפשרית מסתבר אני אנסה רגע טריק קטן, נראה אם יעבוד אם לא אז השרשרת תשאר בעינה אבל אני מקווה שכל אחד יקח לתשומת ליבו ולשיקול דעתו שרשורים שכאלו ליאור

../images/Emo4.gif מצטערת - אני דווקא לא מסכימה.

ההערה שלך נכונה ובונה , אבל לטעמי לא במקרה הזה. הנושא ה"רגיש" שהועלה נדון ממושכות , ונפתר בטוב ובסוף פסוק. אותה בחורה שבחרה הפעם לא להזדהות בשמה ושכתבה את ההודעה עדכנה שהיא ובעלה ערכו שיחה ועלו על דרך המלך לפתרון וליישוב הבעיה (הלוואי שכך...) , ואז כלנית שאלה אותי כבדרך אגב על התמונה של יפתח במגזין "הורים וילדים" , אבל שימו לב שהיא עשתה זאת רק לאחר שהסתיים השירשור אודות הנושא "ההוא" , הרגיש. רגישות היא דבר נכון וטוב , אבל כאן העניין גובל בצדקנות ובגלגול עיניים לשמיים ואותי זה קצת מרגיז.יכול להיות שאני טועה לגמרי, אני "רק בנאדם , לא יותר לא פחות" כדברי שלום חנוך , אבל זו דעתי ואני מאמינה שהיא לגיטימית בדיוק כפי שדעתה של "טובהל´ה הנרגשת" לגיטימית.

למעלה