הודעה מ GOOGLE

glgol0

New member
הודעה מ GOOGLE

ממתחזקי החפשן GOOGLE נמסר כי בשבוע האחרון הופעל עליו עומס רב מאוד, ואפילו נרשם שיא בצריכת המידע הזורם מ-GOOGLE לאתרים חדשים ומחודשים. בימים רגילים הצריכה בGOOGLE היתה "ביוגרפיה\דיסקוגרפיה" אחת לשעה בשבוע האחרון הצריכה עלתה,,ביוגרפיה אחת לחמש דקות,עטיפה אחת לדקה וחצי-תמונה אחת לשניה ורבע. במטרה לשפר את השירות, GOOGLE יסגור את שעריו בפני הגולשים-החפשנים-הידענים-היודעים-ואלו שידעו,-ואלו שמתיימריים לדעת. התנצלות מיוחדת אנו מבקשים מכל החפשנים העסוקים ,בחיפוש -מדע - מדע בדיוני,-ביוגרפיות-דיסקוגרפיות-קורות חיים- ודקלומים כאלו ואחרים. החפשן יהיה סגור מהשעות 12.00 אחר חצות ועד עלות השחר, 5.06 או עד הנץ החמה בשעה5:39 במסגרת עבודות התשתית יחוזקו כל היסודות,ויותקנו "עמודים תומכים יותר רחבים",כדי י ש-GOOGLE יהיה מסוגל לעמוד בלחץ. מכל הקולומבוסים-הגליליאונים-ואיינשטנים היוונים,איתכם הסליחה. עד אז אפשר להשתמש בפורום השונים,בחיפוש אחר מקורות מידע,ותרגומים כמובן, רק להזכירכם,לא לשכוח לתת קרדיט מהיכן נלקח המידע-התרגום-השיר הסיפור-ההימנון והפזמון. כמו כן רצוי וראוי לציין בנוסף לשמו של המתרגם,גם את ארץ מוצאו,ואת מקום עבודתו. ובעברית קלה =לא מספיק לרשום תרגום: אנגלו רפאל-אנגלו רפאל שייך לרדיו איליוס,אז לצורך ההגינות יש לרשום אנגלו רפאל-איליוס רדיו ולא אין תרגום-נא להוריד אותו מיד! פאדי-מנהל פורום תפוז-ולא אין תרגום-נא להוריד אותו מיד. רוצים תרגומים של מתרגמים מקצועיים, יוונים במקור, או מסיימי אוניברסיטאות,אז נא לתת את כל הקרדיט!!! ולא אתם תצטרכו לחכות עד אשר תסתיימנה עבודות התשתית ב GOOGLE ,ואנחנו לא נהיה אחראים לנזק שיגרם לכם,,אם חמש דקות לא תגלשו ב GOOGLE אנחנו יודעים ש GOOGLE הוא כמו אוויר לנשמתכם,אבל מידי פעם גם GOOGLE, רוצה לנשום את האוויר הצח. איתכם הסליחה

glgol0

New member
ועוד משהו

שאיש לא יחשוד בי שאני מזוהה עם איזה שהוא רדיון כנ"ל לגבי רדיו איליוס או פאדי ואפילו אנג'לו,אם אתם לוקחים או נעזרים בתרגומים מרדיו יאסו לא לשכוח לתת את מלוא הקרדיט
דוגמה מזלונת תרגמה יש לרשום תרגום: מזלונת-רדיו יאסו תרגמה אלונה עזריה אז מתרגמת:אלונה רדיו יאסו תרגם יוסי נתן מתרגם-יוסי נתן רדיו יאסו וכן הלאה וכן הלאה. תרגם אלי יאסו אז תרגום:אלי יאסו- רדיו יאסו תרגמה עדנה אז תרגום:עדנה רדיו יאסו נו,אני בטוח שכבר הבנתם את הכוונה שלי,בקיצור שאחד יתן קרדיט לשני ואחד שיעזור לשני לתרגם.
וכן הלאה וכן הלאה

tipsim

New member
למה לא נותנים

כל תרגום של אנגלו או פאדי או מישהו אחר כתבו ליד זה את שמם מה לא בסדר כאן

אליאב1234

New member
אני הבנתי את הכוונה של GLGOL

ואני מסכים איתו,הוא מתכוון שאם למשל אתה רושם תרגום: אלונה ולא מציין שהיא מבכירי מנהלי רדיו יאסו, לדורותיהם, אז מישהו יכנס ועוד יחשוב שבעצם מדובר באלונה דניאל הזמרת,או אולי באלונה שכטר שממלא קמטים.זאת רק לדוגמא. הוא צודק תמיד צריך לרשום כל אחד ואחת, איזה גוף כלכלי\או "גוף" אחר הם מייצגים.

אליאב1234

New member
../images/Emo6.gif:-../images/Emo6.gif../images/Emo67.gif../images/Emo67.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

glgol0

New member
אנו מתבשרים כעת שגם Netscape Navigatorמודיע

בשל ריבוי הגולשים הצובאים על דלתותיו,הוא נאלץ לסגור את שעריו,במטרה להצטייד מחדש,בכל אותם חומרים,שבימים כתיקונם העלו אבק! לצערינו לא היינו ערוכים לגל שפקד אותנו בשל קריסתו של אחינו GOOGLE .אנו עושים את המכסימום כדי לתת שירות ולספק את מכסימום המידע המדוייק. יתכן שיהיה מחסור חמור בביוגרפיות. כמו כן,יתכן שתפולנה פה ושם טעויות,או שיגרם נזק לאומני העולם בכלל,ולאומני יוון בפרט.אבל כדאי לקחת בחשבון ט.ל.ח. מי שיש לו נקודות רצוי לנצל את הנקודות שברשותו ,מי שיש לו קופונים,רצוי שיגיע איתם. כל נקודה מזכה בCD אחד ושתי עטיפות. עבור ביוגרפיות אפשר לשלם בשלושה תשלום שווים ללא ריבית.בויזה-דיינרס-ישראכרט-מסטרקאד-לאומי קארד על דיסקוגרפיות אפשר לשם ב6 תשלומים שווים.בכל כרטיסי האשראי להוריד אתר שלם אפשר לשלם בהוראת קבע.החשבון שלכם יחויב כל 9 לחודש באותו החודש.רק לא לשכוח לחדש את הוראת הקבע מידי תחילת שנה. כמו כן מזהירים המטאורולוגים בבית דגן משיטפונות בנחלי צפון הנגב ובמדבר.ותתכן קרה בנחלים. ובנוסף תושבי השפלה מתבקשים לשים לב מתי נופלים קטיושות על שדרות. אני יודע אני יודע שזה לא שייך,,אבל אני מרשה לעצמי לחטוא,כי כולם חוטאים,טועים שוגים,ומיסטקים .לא אחת עינכם הרואות. ששיר לא שייך לתרגום,שעטיפה לא שייכת לזמר,שלחן לא קשור למלחין,שילדים לא שייכים להוריהם וכו' וכו'. חיפוש נעים וגלישה מהנה NETSCAPE נ.ב. אם החפשן שלנו יקרוס' אתם יכולים תמיד ללכת לידידנו מעבר לשדרה' YAHOO

למעלה