הודעה מ-maxit

הודעה מ-maxit

נתקלתי בפורום זה בסוף השבוע האחרון ממש במקרה (וכנראה שאפילו לא במקרה!!!) ואני חייבת לציין שהתרשמתי לטובה! שמעתי על שיטת הדמיון המודרך לפני זמן מה אך לא יצא לי לעבור חוויה שכזו, ובניסיון עצמאי שלי לא כ"כ הלך לי, מחשבתי תמיד נדדה לה לכיוונים אחרים או שפשוט הייתי נכנסת להרפיה כ"כ עמוקה שהרגשתי צורך לנמנם. כרגע אני נימצאת על פרשת דרכים מבחינה מקצועית ורציתי לדעת האם ניתן להעזר בדרך זו של הדמיון המודרך על מנת להחליט באיזה נתיב ללכת? האם תוכלו ליעץ על תרגיל מסוים שיכול לעזור לי. יום זורח יום פורח... תודה

היי maxit!

שמחים לארח אותך כאן! לדעתי תוכלי בהחלט לנצל את הדמיון המודרך כדי לבחור לאן להתקדם מבחינה מקצועית. היתרון הגדול שיש לדמיון המודרך הוא בכך שהוא מאפשר לך ליצור קשר בלתי אמצעי עם התת מודע שלך ובזכות הקשר הזה להגיע לתובנות שאולי באמצעים אחרים או בנסיבות אחרות לא היית מגיעה אליהן. השאלה הראשונה שהייתי שואלת אותך כדי לסייע לך להגיע להחלטה (ואם תרצי, תוכלי לענות בפורום) היא: בנקודה שבה את נמצאת כרגע מבחינה מקצועית, מה היית רוצה להשיג? חשוב לי להגיד לך שאם ניסית לעשות דמיון מודרך בעצמך, נדידה של מחשבות היא לא בהכרח דבר רע... היא נובעת מכך שהתת מודע שלך מכוון אותך לאן שהוא חושב לנכון. חשוב שתלכי עם מה שאתה רואה ולא תתנגדי, כי כך תצליחי לגלות את מה שאת שואפת לגלות על עצמך ובכלל. וגם אם "נעלמת" (כך קוראים לנמנום במהלך הרפייה או דמיון מודרך), למרות שלא שמעת מה קורה בסביבתך, התת מודע שלך המשיך לפעול וקלט מסרים בכל מקרה... הגר

maxit

New member
הי הגר.

הי הגר, תודה על תשובתך. כמובן שיש שאיפות! השאלה היא מה בין המצוי לבין הרצוי... וכאן נופל הקונפליקט. אני נדרשת להתפשר בכל מקרה על המקצוע שלי וזה לא קל, וקצת מאכזב... אהמ..... דילמה דילמה....

לא כל כך ענית לשאלה שלי...

מה היית רוצה להשיג? איזו מטרה אחת לפחות שתהיה מוגדרת? הגר

maxit

New member
../images/Emo9.gif

זה קצת מורכב לי לפורום...וקצת לא נעים.

למעלה