הודעה נעימה פימוס סמוק שופ

tcbelvis

New member
הודעה נעימה פימוס סמוק שופ

הורידו את המחיר של אחד הסיגרים האהובים עלי Juan Lopez Epicure No. 1 עד לא מזמן הם מכרו את הקופסאה ב100$ בערך ולאחרונה ירד המחיר באופן משמעותי למעשה הם מתוך הבנה כי הBIG BOY של עולם הסיגרים J.R נתן להם נוקאוט . הם לשמחתי מפנימים[בניגוד לחכמים פה] והורידו את המחיר של Juan Lopez Epicure No. 1 למחיר זהה לחלוטין של J.R לכן היום ניתו לקנות קופסאה ב68$ ממולץ בחום למרות המחיר הזול אני מפציר אל תהססו לנסות הסיגר לא לחינם זכה לרייטניג של 92 באיספיניאלדוס

byrdparis

New member
מר אלביס היקר

מה מחירו לפי נסיונך של הקופסא לאחר שהיא נוחתת בביתך בארץ ? (בהנחה שהינך גר בארץ ) האם ניתן לקנותו בארץ ? מה מחירו בארץ ?

tcbelvis

New member
לא ניתן לקנות בארץ היות וזה סימן

רשום קובני.לכל הפרטים האחרים זה מאוד מורכב והמכס פועל הרבה לפי מצב רוח מעבר לזה יש אדם שקונה לי סיגרים מפימוס או גיי-אר ושולח לי אותם לארץ אבל אני מציע שאת שאר הדברים אני יפנה לך במסר פרטי אם תרצה נזמין יחד בשמחה

byrdparis

New member
לא הבנתי

מה זה קשור ל סימן רשום קובני והמצאותו של הסיגר בארץ .. ? גם אנחנו בחרם ?
בכל אופן עד כמה שאני יודע החואן לופז הוא ממוצא ניקראגווה ..ולא קובני .

tcbelvis

New member
הסבר פשוט

אם מחר תחליט ליצר סיגריות ותמכור אותם תחת השם מלבורו האם זה חוקי? בוודאי שהתשובה שלילית היות וזהו סימן מסחרי רשום.היום רוב המותגים הקובנים מיוצרים במדינות אחרות [כמובן רק בשם ]בארצות הברית משווקים את "המותגים הקובנים הללו" למשל עד לפני מס שנים תבע המותג קוהיבה את גנרל סיגר בארצות הברית על כך שהם משתמשים בסימון המסחרי שלהם קוהיבה [קוהיבה עם הנקודה האדומה. אגב סיגרים ברמה מעולה ] כמובן ש"הצדק" האמריקאי עבד שעות נוספות והוא אישר "כמה מפתיע " את המשך גנבת השם. כן כן אותם אמרקאים שמדברים על קדושת הסכמים מול צאבס .עושים כמו תמיד כל העולה על רוחם.בכל אופן החואן לופז הוא גם כן מותג קובני [אגב רוב המעשנים מהללים את הסיגר הזה] אני לפחות מאוהב בלופז שבאה ניקראגווה.אגב לענין הסימון המסחרי יש סיגרים כמו הגיספרט ששם הגנבים מהונדורס פשוט עשו סיגר הרבה יותר מוצלח מהמקור הקובני

byrdparis

New member
כנראה שאני ממש מפגר

הפירוט וההסבר טובים מאד ... אך אני עדיין תוהה איך זה קשור למציאת הסיגר פה בארץ ? יש בארץ גם קובנים וגם הרבה סיגרים שהם לא .. מה הבעיה ?

tcbelvis

New member
אף יבואן לא יכול ליבוא את

את הסיגר אחרת הוא צפוי לעמוד למשפט על ידי חברת הבניאס הבעלים החוקים של השם.אם השם של הסיגר הנפלא הזה יגיע לארץ תחת השם פריז או כל שם אחר שהוא לא סימן רשום אזי זה חוקי לחלוטין.שוב המקום היחיד שמותר למכור את הסיגרים הללו זה בארצות הברית.לדוגמא בארץ יש יבואן אשר משווק את הסיגר el credito שזה למעשה הסיגר שנמכר בארצות הברית בשם לה גלוריה דה קובה .היות וזה סימן רשום קובני בכל העולם לא ניתן לשווק את הסיגר. לכן הוא משווק לעולם בשם el credito למעט ארצות הברית לאור היחסים המורכבים של ארצות הברית עם קובה

למעלה