הודעה סופר דרמטית. אני נוטש את הפורום

דיברגנט חדש

Well-known member
"מפלגת הליכוד" ובמקום זה מגביר את הפעילות שלי ב"אקטואליה".

צפה בקובץ המצורף 120270
צפה בקובץ המצורף 120271
צפה בקובץ המצורף 120272
מעניין כמה זמן זה יחזיק מעמד, בטוח שסבא מאוד יישמח, אך כנראה גם הוא יהיה סקפטי, כי ברור לכול שאתה שקרן כרוני ואין לך מילה |נחמה|

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
מעניין כמה זמן זה יחזיק מעמד,
בהתחשב בזה שאמרתי שזה לתמיד, אז כנראה שלתמיד 🤷‍♂️
בטוח שסבא מאוד יישמח,
זה נכון שהוא טיפש מאוד, אבל הוא דווקא פחות טיפש ממה שנראה שחשבת שהוא בעודך כותב את הודעתך זאת, כאשר שיערת שמאוד ישמח. סבא, כך נראה, יודע ומבין שבלעדיי אין לו פורום, ולמעשה ובימים הראשונים כתב לי הודעה שבה התחנן שאחזור, אך התמדתי בסירובי. סבא התנהג לא בסדר יותר מידי פעמים ובמשך יותר מידי זמן, ועל טעויות משלמים. כעת זהו זמן התשלום. גזרתי את דינו של פורום מפלצת הליקוק למיתה. זהו. נגמר.
אך כנראה גם הוא יהיה סקפטי, כי ברור לכול שאתה שקרן כרוני ואין לך מילה |נחמה|
אחרי כמה שנים של היכרות, לא כדאי שיהיו שקרים שלי שאפשר להציג אותם לפני מה שטוענים שאני שקרן כרוני ושאין לי מילה? 😂

כאילו, אתה יודע, לפחות אחד 😂

😂 LOL

giphy (2).gif

DANIAVNI

Well-known member
"מפלגת הליכוד" ובמקום זה מגביר את הפעילות שלי ב"אקטואליה".

צפה בקובץ המצורף 120270
צפה בקובץ המצורף 120271
צפה בקובץ המצורף 120272
לא נהוג לעזוב מהיום למחר
אני מבקש שתשקול את עזיבתך ובכל מקרה תעניק לנו תקופת הסתגלות למציאות בלעדיך
אולי גם תוכל לתת עצות איך להתמודד עם לכתך .

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
לא נהוג לעזוב מהיום למחר
אני מבקש שתשקול את עזיבתך ובכל מקרה תעניק לנו תקופת הסתגלות למציאות בלעדיך
אולי גם תוכל לתת עצות איך להתמודד עם לכתך .
עזוב. שגית בהערכה שלך. עדיף שלא להגיב לגחמותיו כלל ולהותירן מיותמות.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
עכשיו כשמשה קיבל בחזרה סמכויות פה?
מאוד מטופש מצידך
עם או ללא סמכויות....... הדבר הנכון ביותר הוא להתעלם מהפוסטים של האיש הזה, ושיתכתב רק עם הלאמפה. למה שתעודדו אותו?

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
עכשיו כשמשה קיבל בחזרה סמכויות פה?
מאוד מטופש מצידך
משה קיבל בחזרה סמכויות פה לפני חודשים. נכונה וצודקת היא פליאתם של כל החברים עליך על כך ששמת לב באיחור כה גדול כפי מה שניתן לראות בשרשור שפתחת בנושא:

שאלה: איך זה ש"משה" חזר להיות מנהל הפורום? | תפוז פורומים

הכי מפגר שלך אי-פעם, ואתה לא בן-אדם מפגר (לא שחסרים פה כאלו), אפילו לא קרוב, מה שרק עוד יותר מגדיל את ההלם והפליאה.

לא יודע מה קרה לך, אבל הדבר לא מתיישב עם מה שאנחנו יודעים עליך ועל השכל שלך, אז אני מעדיף להתייחס אל כך כמעידה חד-פעמית.

באשר לסבא, הוא לא שווה אותי ואין לי מה לכתוב בפורום שלו.

סבא הוא בהמה גסה וטיפשה, אחד מאותם עלובי החיים שעליהם דיבר ויקטור הוגו, סוטה מין, זנאי, עבריין מין, לא גבר אמיתי, צבוע, חלש, בוגד, הפכפכך, חססר מודעות עצמית, ואדם המתאפיין בעוד מגוון רחב של תכונות אישיות שליליות, בין היתר כפיות טובה, אחת מתכונות האישיות העלובות והדוחות שניתן להעלות על הדעת, שלא ידע להעריך אותי ולהתייחס אליי בצורה הראויה, ועל כן הפסיד אותי ושילם על הפסדו אותי ועל יחסו אליי ביוקר רב מאוד.

בדיוק כפי מה שחזיתי בהודעת הפרישה שלי מהפורום שלו, ניתן למצוא לדוגמה כאן...:

בשבוע שעבר סבא עשה טעות קשה, והוא ממשיך לעשות טעויות שונות כל העת, והיום הוא יום הדין. היום אני גוזר את דינו של פורום מפלגת הליכוד למיתה. היום אני | תפוז פורומים

...הפורום שלו גסס ומת בתוך זמן קצר מאוד לאחר עזיבתי, ולא רק בגלל שאני הייתי מסמר הערב שם, כשם שאני מסמר הערב של כל פורום שאני מגיע אליו, אלא גם בגלל "אפקט הפופולאריות של מאור", ואיך שיחד איתי באים והולכים קהלים שלמים של אנשים.

סבא נותר לבדו, בן-אדם מסכן, בודד, אחד, גלמוד, שמדבר לבדו ועם עצמו.

תמונה של פורום מפלגת הליכוד מאתמול:

__צילום מסך_24-12-2024_171926_www.tapuz.co.il.jpeg

כל השרשורים ללא יוצא מן הכלל, של סבא. כל התגובות האחרונות חוץ מאחת, של סבא. כמעט מחצית השרשורים, עם אפס תגובות.

סבא הוזהר יותר מפעם שיחדל מהיחס המזעזע שלו אליי, הכולל בין היתר אבל לא רק, מחיקת הודעות שלי ושרשורים שלי כי הוא לא מספיק גבר בשביל להתמודד עם האמת הקשה והכואבת, העברתם לפורומים אחרים, עריכתם מחדש כאילו אמרתי דברים שמעולם לא אמרתי, שזאת גם עבירה פלילית דרך אגב, אבל למה ציפינו מעבריין מין שמשדל לזנות?, קללות שלו אותי, זלזול שלו בי, ושיא השיאים-השלכתו עליי את נטיותיו המיניות השונות (כפי מה שעשה לאחרים לפניי), בין היתר אבל לא רק, ההומוסקסואליות שלו והפדופיליה שלו, כאשר בינתיים ובאותו זמן הוא זה שהודה לא פעם שאין לו בעיה ללכת עם גברים, והוא זה שניסה לדבר איתי לא פעם על ילדים צעירים, פדופיליה ופדופילים, מייקל ג'קסון וחוות הנוורלנד שלו ששימשה אותו על-מנת לפתות ילדים. מזל שאני רוסי אז אני עשוי מפלדה ושאני סטודנט לפסיכולוגיה אז שמעתי וראיתי כמה דברים בחיים שלי, אחרת הייתי מקיא את נשמתי.

בכל מקרה, סבא הוזהר יותר מפעם אחת שיחדל מהיחס המזעזע שלו אליי, אבל האובססיה הייתה חזקה ממנו, ואיתי לא מתעסקים, ועכשיו הוא שילם את מלוא המחיר.

דיברגנט, הבן-אדם היחיד בפורום מפלגת הליכוד שיותר טיפש מסבא, ושטיפשותו כה רבה שהוא אפילו לא שם לב לעובדה שאני-אני, אני מסמר הערב שם ובלעדיי כל המקום לא שווה, שמח על הודעת הפרישה שלי, וחשב שגם סבא ישמח. סבא, שהוא מפגר, כן, ברור, אני לא מכחיש שלא, אבל שאפילו הוא יותר חכם מדיברגנט, ש-11 גולשים שונים אומרים עליו שהוא מפגר מרוב טיפשותו המופלגת, ושבלי דיברגנט הוא-הוא, למעט המומחה ("מומחה", כן? |יעני|), היה האדם הטיפש ביותר בתפוז, הבין מאוד מהר את סדר הגודל של הטעות שלו ביחסו אליי ואת סדר הגודל של החשיבות שבפעילותי שם, וכתב לי הודעה פרטית בה התחנן שאחזור, אבל אפילו לא עניתי לו, ובכך למעשה שלחתי אותו לחפש מי ינענע אותו, דבר שבעצם ועכשיו כשאני חושב על זה הוא כנראה היה אוהב בהתחשב בחשיפתו מספר פעמים את נטיותיו ההומוסקסואליות.

משימתי להשמיד את פורום מפלגת הליכוד אך ורק באמצעות היעדרי ופרישתי, הושלמה.

הפורום מת. בן-אדם אחד שמתכתב עם עצמו, זה לא נחשב.

לבסוף גם הסבא יימאס לו, ויפרוש.

אני, בינתיים, משגשג, ובמקום פורום מפלגת הליכוד עברתי לפורום פילוסופיה לכל והגדלתי פעילות באקטואליה, ועל זה נאמר "צדיק וטוב לו, רשע ורע לו" :)

נערך לאחרונה ב:

דיברגנט חדש

Well-known member
"מפלגת הלכוד" הוא פורום של certified morons...
פח מלא.png

certified.woke לא הצביע עליך באופן ספציפי, אבל הגבת בכעס ובעלבון, כמי שזיהה שמדובר בו.

סיפור שהיה כך היה:

פרחחים הקיפו דוכן סוחר בשוק ובמהומה נגנב פריט מן הסחורה.
התלונן הסוחר בפני הרון אל-ראשיד והלה אסף את הפרחחים לחקרם.
הכל הכחישו הגנבה.
הרהר הרון אל-ראשיד קמעה ובקש מן הפרחחים להסתדר בשורה, כובעיהם על ראשם וסקרם בעיון.
לפתע קרא בתדהמה מעושה "אבל כובעו של הגנב בוער".
יד אחת נשלחה לכובע בבהלה...

:) :) :)

דיברגנט חדש

Well-known member
certified.woke לא הצביע עליך באופן ספציפי, אבל הגבת בכעס ובעלבון, כמי שזיהה שמדובר בו.

סיפור שהיה כך היה:

פרחחים הקיפו דוכן סוחר בשוק ובמהומה נגנב פריט מן הסחורה.
התלונן הסוחר בפני הרון אל-ראשיד והלה אסף את הפרחחים לחקרם.
הכל הכחישו הגנבה.
הרהר הרון אל-ראשיד קמעה ובקש מן הפרחחים להסתדר בשורה, כובעיהם על ראשם וסקרם בעיון.
לפתע קרא בתדהמה מעושה "אבל כובעו של הגנב בוער".
יד אחת נשלחה לכובע בבהלה...

:) :) :)
אני בכלל לא קורא את תגובותיו, ישר משגר את מה שהן שוות ואת מה שהוא שווה שזה |פח|

אגב, אתה יודע שאתה עובר, עכשיו, על תקנון |תפוז| בכך שאתה כותב ביוזר אחר לאחר שנחסמת|?|

אגב, אתה יודע שאתה עובר, עכשיו, על תקנון |תפוז| בכך שאתה כותב ביוזר אחר לאחר שנחסמת|?|
האם אתה יודע שנחסמתי לא על-ידי האדמין, אלא נחסמתי חסימה בלתי מורשית על-ידי הסבא, לאחר שהאדמין הוריד הנחיה לכל המנהלים לא לחסום אף-אחד?

האם אתה יודע שהסבא כבר חסם אותי חסימה בלתי מורשית בשבוע שעבר ולמשך מספר ימים, ושרק בגלל שאני כזה גבר שבגברים ובגלל שאני כזה מלך, גם צייתי לחסימה וגם לא דיווחתי עליו? מה גם שזה עזר לי כי ככה הפסקתי לכמה ימים להקדיש לתפוז את השעה וחצי-שעתיים ביום שאני מקדיש לה, ובמקום זה הקדשתי גם אותן ללימודים.

כעת, עם החסימה הבלתי מורשית השנייה, ועם תירוץ שקרי וכוזב שמצוץ מהאצבע לחסימה, בדיוק כמו הקודם, אני כבר לא מציית לחסימה הבלתי מורשית, אך כמו בפעם הקודמת, ובגלל שאני כזה תותח וכזאת נשמה טהורה, כמו בפעם הקודמת, גם הפעם, אינני מדווח לאדמין על החסימה הבלתי מורשית של המנהל הלא כשיר מפורום מפלצת הליקוק.

כעת ומשנטשתי את פורום מפלצת הליקוק, הסבא איבד את הלגיטימציה האחרונה שהייתה לו, אם בכלל הייתה, וכנראה שלא הייתה כשעכשיו זה האדמין שמנהל את העניינים, לחסום אותי, ובחסימה הבלתי מורשית הבאה, שתהיה העלובה והחצופה מאי-פעם בעבר עכשיו כשנטשתי את הפורום שלו והוא איבד כל טיפת לגיטימציה אפילו הכי קטנה שאולי אי-פעם הייתה לו לחסום אותי, ושאת אותה חסימה הבאה, ניתן יהיה להשוות לחסימות האסורות שלו בפורום אקטואליה בזמנו, אעלה דרגה, ולא רק שאחזור שוב בחשבון נוסף עד להסרת החסימה מעל הקודם, אלא גם אדווח לאדמין, ולא רק שהחסימה הבלתי מורשית תוסר תיכף ומיד, אלא הסבא עלול יהיה לאבד את הרשאות הניהול שהוא לא כשיר להחזיק בהן כפי מה שקרה לחברו שחר לפניו.

שאלות?

1_Lbnrc_QHxlMp0-AoVipYQw.jpg

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member

תראה מה זה. חסימתי שוחררה. כנראה האדמין שם לב ושחרר לבד. באמא שלי הקדושה שלא דיווחתי על החסימה הבלתי מורשית. מאוד לא אוהב הלשנות ומלשינים. לא מלשין אלא במקרים קשים או לאחר הטרדה חוזרת ונשנית. רק עכשיו מעניין אם סבא יחסום שוב. רוב הסיכויים שלא, האדמין בטח כותב לו עכשיו הודעה פרטית ונותן לו על הראש :unsure:

טוב, כמו מה שצריך. זאת הייתה חסימה בלתי מורשית. מה גם, שכאמור, סבא השעה אותי סתם. על מה הוא השעה אותי? שנטשתי את הפורום שלו וכתבתי את השרשור ההוא של "בלעדיי המקום הזה לא שווה. תתכוננו. בלי נוכחותי המקום הזה ייגווע. הפורום הזה הולך למות בלי שאני פה". על זה הסבא ההזוי השעה לשבוע וכתב "איומים על מנהל הפורום" |פנים|

כנראה הגיל עושה את שלו. בכל זאת. כבר בן 74. זה לא בא ברגל. מה נאחל לו? אך ורק הרבה מאוד בריאות טובה.

בכל מקרה, אני לא כותב שם יותר, ולסבא אין שום עילה לחסום אותי עוד. אני שמח שכל הטררם עם הסבא שלא ידע להעריך אותי ושלכן נטשתי את פורום מפלגת הליכוד נגמר...🤷‍♂️

נערך לאחרונה ב:

דיברגנט חדש

Well-known member
תראה מה זה. חסימתי שוחררה. כנראה האדמין שם לב ושחרר לבד. באמא שלי הקדושה שלא דיווחתי על החסימה הבלתי מורשית. מאוד לא אוהב הלשנות ומלשינים. לא מלשין אלא במקרים קשים או לאחר הטרדה חוזרת ונשנית. רק עכשיו מעניין אם סבא יחסום שוב. רוב הסיכויים שלא, האדמין בטח כותב לו עכשיו הודעה פרטית ונותן לו על הראש :unsure:

טוב, כמו מה שצריך. זאת הייתה חסימה בלתי מורשית. מה גם, שכאמור, סבא השעה אותי סתם. על מה הוא השעה אותי? שנטשתי את הפורום שלו וכתבתי את השרשור ההוא של "בלעדיי המקום הזה לא שווה. תתכוננו. בלי נוכחותי המקום הזה ייגווע. הפורום הזה הולך למות בלי שאני פה". על זה הסבא ההזוי השעה לשבוע וכתב "איומים על מנהל הפורום" |פנים|

כנראה הגיל עושה את שלו. בכל זאת. כבר בן 74. זה לא בא ברגל. מה נאחל לו? אך ורק הרבה מאוד בריאות טובה.

בכל מקרה, אני לא כותב שם יותר, ולסבא אין שום עילה לחסום אותי עוד. אני שמח שכל הטררם עם הסבא שלא ידע להעריך אותי ושלכן נטשתי את פורום מפלגת הליכוד נגמר...🤷‍♂️
עצוב שהוא שיחרר אותך ולא מבין שאין מקומך כאן בפורום של מבוגרים.
התגובות שכתבת כלפי מנהל בפורום הן לא לעניין ובמקום לגבות את המנהל, הוא יוצא כנגדו (n)

אגב, לשאלתך, לא ידעתי שנחסמת, רק שיערתי שזה המצב לאור תגובותיך במס' פורומים לרבות הפורום שבו הוא מנהל כלפיו.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
עצוב שהוא שיחרר אותך ולא מבין שאין מקומך כאן בפורום של מבוגרים.
אני הכותב הכי איכותי פה. ההודעות והשרשורים שלי זוכים לשבחים ללא סוף. גם אם זה לא היה המצב, מה הרמה שלך בדיוק? הודעות גזעניות נגד שחורים כשאתה שחור בעצמך, קריאה לרצח עם בעזה ולבנון, מה שהופך אותך לימינה מבן גביר, מלא תגובות של תמונות של פחי זבל, ואתה מתלונן על רמתי שלי? כאשר אני הגולש הכי חכם, מוכשר, מעניין, פופולארי שכותב פה? וזוכה לשבחים על כתיבתי. מוטב שתסתכל על עצמך קודם לפני שאתה מבקר אחרים.
התגובות שכתבת כלפי מנהל בפורום הן לא לעניין ובמקום לגבות את המנהל, הוא יוצא כנגדו (n)
כפי מה שכתבתי, בסה"כ כתבתי שרשור שכתבתי בו "אני עוזב. בלעדיי המקום הזה לא שווה. תתכוננו. בלי נוכחותי המקום הזה ייגווע. הפורום הזה הולך למות בלי שאני פה". בוא ניקח נשימה עמוקה כפרה ונירגע :rolleyes:

certified.woke

Well-known member
כן ירבו התבטאויות כאלה מפיך ופרי חבריך למחנה. הן מבטיחות את נצחון המחנה הלאומי גם בבחירות הבאות.

אשריך!

מיצינו.
לא טענתי כי נתן להחליף את העם.
נצחון המחנה הפשיסטי לא מפריך את טענת היותו אסופת certified morons ואף אתה לא הפרכת זאת אלא התנחמת בהשערה כי ימשיך לְנַצֵחַ...

למעלה