מעניין כמה זמן זה יחזיק מעמד, בטוח שסבא מאוד יישמח, אך כנראה גם הוא יהיה סקפטי, כי ברור לכול שאתה שקרן כרוני ואין לך מילה"מפלגת הליכוד" ובמקום זה מגביר את הפעילות שלי ב"אקטואליה".
צפה בקובץ המצורף 120270
צפה בקובץ המצורף 120271
צפה בקובץ המצורף 120272
עדיף להתעלם ולא להגיב. שיכתוב רק ללאמפה.מעניין כמה זמן זה יחזיק מעמד, בטוח שסבא מאוד יישמח, אך כנראה גם הוא יהיה סקפטי, כי ברור לכול שאתה שקרן כרוני ואין לך מילה
בהתחשב בזה שאמרתי שזה לתמיד, אז כנראה שלתמידמעניין כמה זמן זה יחזיק מעמד,
זה נכון שהוא טיפש מאוד, אבל הוא דווקא פחות טיפש ממה שנראה שחשבת שהוא בעודך כותב את הודעתך זאת, כאשר שיערת שמאוד ישמח. סבא, כך נראה, יודע ומבין שבלעדיי אין לו פורום, ולמעשה ובימים הראשונים כתב לי הודעה שבה התחנן שאחזור, אך התמדתי בסירובי. סבא התנהג לא בסדר יותר מידי פעמים ובמשך יותר מידי זמן, ועל טעויות משלמים. כעת זהו זמן התשלום. גזרתי את דינו של פורום מפלצת הליקוק למיתה. זהו. נגמר.בטוח שסבא מאוד יישמח,
אחרי כמה שנים של היכרות, לא כדאי שיהיו שקרים שלי שאפשר להציג אותם לפני מה שטוענים שאני שקרן כרוני ושאין לי מילה?אך כנראה גם הוא יהיה סקפטי, כי ברור לכול שאתה שקרן כרוני ואין לך מילה
לא נהוג לעזוב מהיום למחר"מפלגת הליכוד" ובמקום זה מגביר את הפעילות שלי ב"אקטואליה".
צפה בקובץ המצורף 120270
צפה בקובץ המצורף 120271
צפה בקובץ המצורף 120272
עזוב. שגית בהערכה שלך. עדיף שלא להגיב לגחמותיו כלל ולהותירן מיותמות.לא נהוג לעזוב מהיום למחר
אני מבקש שתשקול את עזיבתך ובכל מקרה תעניק לנו תקופת הסתגלות למציאות בלעדיך
אולי גם תוכל לתת עצות איך להתמודד עם לכתך .
אוי!"מפלגת הליכוד" ובמקום זה מגביר את הפעילות שלי ב"אקטואליה".
צפה בקובץ המצורף 120270
צפה בקובץ המצורף 120271
צפה בקובץ המצורף 120272
עכשיו כשמשה קיבל בחזרה סמכויות פה?"מפלגת הליכוד" ובמקום זה מגביר את הפעילות שלי ב"אקטואליה".
צפה בקובץ המצורף 120270
צפה בקובץ המצורף 120271
צפה בקובץ המצורף 120272
עם או ללא סמכויות....... הדבר הנכון ביותר הוא להתעלם מהפוסטים של האיש הזה, ושיתכתב רק עם הלאמפה. למה שתעודדו אותו?עכשיו כשמשה קיבל בחזרה סמכויות פה?
מאוד מטופש מצידך
משה קיבל בחזרה סמכויות פה לפני חודשים. נכונה וצודקת היא פליאתם של כל החברים עליך על כך ששמת לב באיחור כה גדול כפי מה שניתן לראות בשרשור שפתחת בנושא:עכשיו כשמשה קיבל בחזרה סמכויות פה?
מאוד מטופש מצידך
"מפלגת הלכוד" הוא פורום של certified morons...
certified.woke לא הצביע עליך באופן ספציפי, אבל הגבת בכעס ובעלבון, כמי שזיהה שמדובר בו.
אני בכלל לא קורא את תגובותיו, ישר משגר את מה שהן שוות ואת מה שהוא שווה שזהcertified.woke לא הצביע עליך באופן ספציפי, אבל הגבת בכעס ובעלבון, כמי שזיהה שמדובר בו.
סיפור שהיה כך היה:
פרחחים הקיפו דוכן סוחר בשוק ובמהומה נגנב פריט מן הסחורה.
התלונן הסוחר בפני הרון אל-ראשיד והלה אסף את הפרחחים לחקרם.
הכל הכחישו הגנבה.
הרהר הרון אל-ראשיד קמעה ובקש מן הפרחחים להסתדר בשורה, כובעיהם על ראשם וסקרם בעיון.
לפתע קרא בתדהמה מעושה "אבל כובעו של הגנב בוער".
יד אחת נשלחה לכובע בבהלה...
האם אתה יודע שנחסמתי לא על-ידי האדמין, אלא נחסמתי חסימה בלתי מורשית על-ידי הסבא, לאחר שהאדמין הוריד הנחיה לכל המנהלים לא לחסום אף-אחד?אני בכלל לא קורא את תגובותיו, ישר משגר את מה שהן שוות ואת מה שהוא שווה שזה
אגב, אתה יודע שאתה עובר, עכשיו, על תקנון בכך שאתה כותב ביוזר אחר לאחר שנחסמת
תראה מה זה. חסימתי שוחררה. כנראה האדמין שם לב ושחרר לבד. באמא שלי הקדושה שלא דיווחתי על החסימה הבלתי מורשית. מאוד לא אוהב הלשנות ומלשינים. לא מלשין אלא במקרים קשים או לאחר הטרדה חוזרת ונשנית. רק עכשיו מעניין אם סבא יחסום שוב. רוב הסיכויים שלא, האדמין בטח כותב לו עכשיו הודעה פרטית ונותן לו על הראשאני בכלל לא קורא את תגובותיו, ישר משגר את מה שהן שוות ואת מה שהוא שווה שזה
אגב, אתה יודע שאתה עובר, עכשיו, על תקנון בכך שאתה כותב ביוזר אחר לאחר שנחסמת
עצוב שהוא שיחרר אותך ולא מבין שאין מקומך כאן בפורום של מבוגרים.תראה מה זה. חסימתי שוחררה. כנראה האדמין שם לב ושחרר לבד. באמא שלי הקדושה שלא דיווחתי על החסימה הבלתי מורשית. מאוד לא אוהב הלשנות ומלשינים. לא מלשין אלא במקרים קשים או לאחר הטרדה חוזרת ונשנית. רק עכשיו מעניין אם סבא יחסום שוב. רוב הסיכויים שלא, האדמין בטח כותב לו עכשיו הודעה פרטית ונותן לו על הראש
טוב, כמו מה שצריך. זאת הייתה חסימה בלתי מורשית. מה גם, שכאמור, סבא השעה אותי סתם. על מה הוא השעה אותי? שנטשתי את הפורום שלו וכתבתי את השרשור ההוא של "בלעדיי המקום הזה לא שווה. תתכוננו. בלי נוכחותי המקום הזה ייגווע. הפורום הזה הולך למות בלי שאני פה". על זה הסבא ההזוי השעה לשבוע וכתב "איומים על מנהל הפורום"
כנראה הגיל עושה את שלו. בכל זאת. כבר בן 74. זה לא בא ברגל. מה נאחל לו? אך ורק הרבה מאוד בריאות טובה.
בכל מקרה, אני לא כותב שם יותר, ולסבא אין שום עילה לחסום אותי עוד. אני שמח שכל הטררם עם הסבא שלא ידע להעריך אותי ושלכן נטשתי את פורום מפלגת הליכוד נגמר...
אני הכותב הכי איכותי פה. ההודעות והשרשורים שלי זוכים לשבחים ללא סוף. גם אם זה לא היה המצב, מה הרמה שלך בדיוק? הודעות גזעניות נגד שחורים כשאתה שחור בעצמך, קריאה לרצח עם בעזה ולבנון, מה שהופך אותך לימינה מבן גביר, מלא תגובות של תמונות של פחי זבל, ואתה מתלונן על רמתי שלי? כאשר אני הגולש הכי חכם, מוכשר, מעניין, פופולארי שכותב פה? וזוכה לשבחים על כתיבתי. מוטב שתסתכל על עצמך קודם לפני שאתה מבקר אחרים.עצוב שהוא שיחרר אותך ולא מבין שאין מקומך כאן בפורום של מבוגרים.
כפי מה שכתבתי, בסה"כ כתבתי שרשור שכתבתי בו "אני עוזב. בלעדיי המקום הזה לא שווה. תתכוננו. בלי נוכחותי המקום הזה ייגווע. הפורום הזה הולך למות בלי שאני פה". בוא ניקח נשימה עמוקה כפרה ונירגעהתגובות שכתבת כלפי מנהל בפורום הן לא לעניין ובמקום לגבות את המנהל, הוא יוצא כנגדו
כן ירבו התבטאויות כאלה מפיך ופרי חבריך למחנה. הן מבטיחות את נצחון המחנה הלאומי גם בבחירות הבאות."מפלגת הלכוד" הוא פורום של certified morons...
לא טענתי כי נתן להחליף את העם.כן ירבו התבטאויות כאלה מפיך ופרי חבריך למחנה. הן מבטיחות את נצחון המחנה הלאומי גם בבחירות הבאות.
אשריך!
מיצינו.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.