הודעה סתמית - מצטער

מזלט

New member
הודעה סתמית - מצטער

1. אני מצטער לשלוח כאלה הודעות חסרות עניין, אבל אני פשוט... חייב. 2. סיימתי עם פיזיקה!!!!!!!! יייייייייש!!!! נגמר! מי שגם עשה היום את הבחינה, עלו והצליחו, ומי שיעשה שנה הבאה (או חורף... :) תהנו מזה. 3. היה די קל, יחסית למי שלא למד כלום לבגרות. מקווה לציונים טובים. 4. פעם הבאה שאני נתקל בפיזיקה היא עוד 3 חודשים, בלמ``ק. עד אז - קצת שקט. 5. מתמטיקה בפתח - אני במתח. עוד שבועיים, מייסרים ומייגעים. 6. ביקרתי אצל רופא שיניים והוא בישר לי שצריך להוציא לי איזה שן בינה או משהו כזה בניתוח כירורגי - כל הזין ! ועוד חודש לפני הגיוס. 7. עוד שבועיים לסיום הלימודים 8. עוד 41 יום לגיוס. 9. עובד קשה 10. לא ברצינות צ`או. מזלט. (לא מזל``ט)

avipe

New member
למי אכפת?

סתם סתם... מה עם ספרות ואנגלית?(בעצם תשכח מאנגלית)... אני פשוט מאוד הקלתי על עצמי בכך שאני לא ניגש למתמטיקה...נעשה אחרי הצבא 5 ושהו... ובקשר לשן בינה אז זה שטויות..כואב כמה ימים וזהו זה עובר...אלא אם כן יש לך סיבוכים ואז זה עניין של שבועות(זוכר את מה שהיה לברזילאי).... ואלק עובד קשה..אתה הרי יושב כול הזמן מול המחשב... אבישי-47 יום לגיוס

מזלט

New member
בוא`נה

הם לא צריכים לדעת שאני הבנאדם הכי עצלן בעולם...

E.K

New member
גם אני

עשיתי היום פיזיקה והיה פצצות חוץ מפרקי בחירה (זרם חילופין ופיזיקה מודרנית) איך היה?

טל עדתו

New member
ולי.... ;-)

ולי נשאר 4 בגרויות :cool: !!! אנגלית מתמטיקה תנ``ך ספרות ו...ב24/6 הבגרות האחרונההההההההההההה!!! ;-p ועוד שבוע ויום יש לי יומלדתתתתתתתתתתתתתתתתת אני הופכת להיות ``חוקית``18 איזה כיף לי. אתם מאמינים ששנה אנחנו כבר פה מדברים בלה בלה בלה ...ותיכף אנחנו כבר בצבא (חחחחח חרוז תפוז). טל <השרוטה> :-()

מזלט

New member
בערך

זרם חילופין ומכניקה של גוף קשיח שניהם היו קלים לאלללללללללה.

למעלה