הודעה על ביטול השידורים הערב

הודעה על ביטול השידורים הערב

בעקבות הפיגוע הנורא יבוטלו שידורינו להערב. האירוחים של אלון ליטבק (שהיה אמור להתארח הערב ב-19:00) וגיא זוארץ (ב-21:00) לא ישודרו היום, כי אם במועדים הבאים: אלון ליטבק- יום שני, 6.9.04 בשעה 20:00 גיא זוארץ- יום חמישי, 2.9.04 בשעה 21:00 אלון ליטבק, גיא זוארץ, וכל צוות "תפוז אנשים" מוסרים את תנחומינו הכנים למשפחות הנרצחים. יהי זכרם ברוך.

לאאאאאאאאאאאאאאא.....כנסו

יש באותם השעות בערך שתי סרטים של בראד אחד בערוץ שתיים שזה "משחקי ריגול" והשני ביס 1 שזה "עירום מלא" ועכשיו אני לא יודעת מה לראות זה לא פררררררררררררררר

ה אורחת

New member
תראו משחקי ריגול.......

דבר ראשון בראד משחק שם תפקיד ראשי וחוץ מזה בעירום מלא הוא רק שחקן אורח יראו אותו כנראה לממש קצת זמן וחוץ מזה ממה שאני זוכרת יש לזה שידור חוזר, בכל מקרה תיראו Spy Game....

ה אורחת

New member
תקראו ותגידו לי מה אתן חושבות:

דבר ראושן זה ממש לא טוב שלא ידעתי על זה כי עכשיו אני אספיק להקליט רק את הסרט מהנקודה שכתבתן שיש את זה ומצד שני, יש לי את הדיוידי של הסרט אבל בגלל שהוא צרוב אז באמצע הסרט הדיסק הרוס ואף פעם לא ראיתי את החלק השני, אז זה נראה לכן מסריח שיהיה לי את הסרט חצי על דיוידי וחצי על קלטת וידאו?...
דבר שני אני ממש מצטערת שלא כתבתי על זה בלוח שידורים, פשוט כנראה הם שינו את השידורים בגלל הפיגוע וזה לא היה כתוב בשום מקום היסתכלתי גם בלוח שידורים באינטרנט של ערוץ שתיים ולא היה כתוב כלום, זה כנראה לגמריי ספונטני שהם שמו את זה, אני מצטערת

Kippi S

New member
HELP../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ראיתי את השרט משחק רגילות כבר כמה פעמים אבל אף פעם לא ראיתי את ההתחלה ככה שאני לא ממש יודעת מה הסיפור משהו יכול בבקשה לספר לי
תודה

ה אורחת

New member
טוב אז ככה:

אני אשתדל לספר לך כי אני ראיתי את ההתחלה אבל אף פעם לא את הסוף... חחחח
אז ככה יש את בישופ (שהוא בראד) שהסרט מתחיל בזה שרואים אותו כזה בכלא סיני ומיליון סינים כזה צורחים ומרביצים לו והוא כזה מלא בדם ואז מזריקים לו משו ממה שאני זוכרת וחושבים שהם הרגו אותו אבל הוא לא מת וכשהם עוטפים את הגוף שלו הוא מנסה לברוח והם תופסים אותו וכל זה... עכשיו יש את רוברט רדפורד שאני לא זוכרת איך קוראים לו שם אבל הוא הסוכן סיי איי איי שעומד לפרוש והוא גילה שבישופ בכלא של הסינים ואז מזמינים אותו הסוכנים היותר צעירים לפגישה כדי שיסביר להם כל מיני דברים על בישופ ואיך הם הכירו ומשום מה לא הבנתי למה האמריקאים רוצים לתת לסינים להרוד אותו כדי לא להיכנס איתם לסכסוך או משו כזה אבל רוברט רדפורד שבישופ הוא בן החסות שלו רוצה להציל אותו הסרט מלא בכאלה פלאשבקים שמראים איך בישופ ורוברט רדפורד הכירו וכל זה ואז זה כזה מסתבך ומכאן לא ראיתי כי הדיוידי שלי נהרס אבל יש לי את זה מוקלט אז אני אסתכל
מקווה שעזרתי

M a r y J a n e

New member
אוףף לא ראיתי אותו ורציתי לראות!!!

לפני 4 שנים בדיוק בראד פיט היה צריך לצלם אותו בעיר שאני גרה בה-חיפה! ואז בגלל שהיו את כל הפיגועים ביטלו וצילמו בסופו של דבר במרוקו. גם היו צריכים לפוצץ איזה בניין מיושן וכל פעם שאני רואה את אותו בניין אני נזכרת בבראד

מיצי007

New member
גם בתל אביב היו צריכים לצלם!

אני זוכרת שכל כך התלהבתי ורשמתי לעצמי ביומן את התאריך שהוא היה אמור להגיע והכל עצוב

ה אורחת

New member
אני חושבת שגם בירושלים,.....

הם היו אמורים לצלם כי משום מה (אני לא יודעת איך אבל זה צירוף מקרים גדול) באותה תקופה סתם קניתי ראש 1 למרות שאני בכלל לא מנויה ולפני כמה זמן הסתכלתי בו (יש לי איזה שני גליונות, עלווווב) והייתה שם כתבה ענקית על זה שהוא היה אמור להגיע לארץ עם תמונות ענקיות מ Spy Game ואני זוכרת שחשבתי שרוברט רדפורד הוא אבא שלו כי הוא גם בלונדיני ויש להם אותו מבנה פנים....... איזה סתומה

שחרצי

New member
רציני???

היו אמורים לצלם את זה בחיפה??? שיט!!! איזה באסה.. אבל האמת שלפני 4 שנים אני לא ממש שמתי עליו אז זה גם ככה לא היה עוזר לי

M a r y J a n e

New member
גם אני זוכרת שהראו בגיא פינס

כאלה שעשו אודישנים כדיי להיות ניצבים

ה אורחת

New member
מי עשו אודישנים כדי להיות ניצבים?

ישראלים? אם כן אז איזה אדיר!!.... כי פשוט ניצבים צריכים המון כישורי משחק! חחחחחחחחחחח

ה אורחת

New member
חחחח ראיתם את הכתבה בידיעות אחרונות

?... איזה מצחיק, נכון יש עכשיו את כל הפרשת ריגול הזה שחושבים שמרגל ישראלי העביר מידע מהפנטגון לישראל?... אז עשו על זה בידיעות אחרונות כתבה ענקית, ואיך קוראים לה? נכון מאוד "משחקי ריגול"איזה צחוקים.....
אה דרך אגב יש בשבעה לילות כתבה על בראד וג'ן שכתוב שהם רוצים לאמץ תינוק וכל זה ויש שם תמונה שלהם מפסטיבל קאן...

למעלה