הודעה על הורדה של האתר!

gindis

New member
הודעה על הורדה של האתר! ../images/Emo62.gif

עקב פעילות על השרת החדש והעברת האתר צפוי שהאתר ירד בימים הקרובים! אנחנו עובדים במלא המרץ להחליף בין השרתים וזה דורש מאיתנו המון זמן...לכן אנחנו מתנצלים אם אין לנו זמן לענות לכולכם על השאלות. (אנחנו מבטיחים שכאשר השרת החדש יעלה אנחנו נענה על כל שאלה שלכם). האתר יכול להיות למטה עד 48 הכל תלוי בזמן העברה של הדומיין לשרת החדש. לבנתיים האתר יורד בתאריך 3.8.2005 בשעה 22:00 שעון ישראל וצפוי לעלות במשך היום למחרת. (אם יהיו שינויים בלוח זמנים אנחנו נודיע על כך) עמכם הסליחה ותודה על הסבלנות, ערן

Parks

New member
../images/Emo45.gif

איזה מזל שגייסנו את ערן לטובתנו שיוריד את השרת בדיוק אחרי מלחמת העולם.....

כל הכבוד ערן

רק בקשה אחת....שלא נחזור למשחק אחרי החלפת השרת ופתאום אני רואה שכתוצאה מהמעבר יש לי איזה כמה מיליונים פחות או יותר או השתנה מספר החיילים בצבא שלי וכאלה שינויים... תודה רבה

NADAVT26

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אני שמח בשביל ברית THE סטרונגסט שזה קורה אחרי מלחמת העולמות

gindis

New member
הורדה של האתר עדכון!

אנחנו החלטנו להקדים ולהוריד את האתר בשעה 14:00 שעון ישראל היום. עמכם הסליחה על ההקדמה, אבל הכל לטובה.

kukuya 0

New member
צודק...

היה קשה לנהל מלחמות ובטח שלא מלחמת עולם בשרת הקיים. עם עליית השרת החדש מאחל לכולכם תקיפות מהנות. וזיכרו, ברית דה-סטרונגסט לא תוכל להחזיר לכל הבריתות שמתקיפות אותה. לאור העיקוב הבלתי צפוי, נאריך את מלחמת העולם לתוך יום חמישי, ונקווה שזה יספיק לכולם להיות מעורבים בכתיבת ההיסטוריה. ברכות על השרת החדש, והצלחה לכולם.

למעלה