הודעה על הקליפ החדש של שאניה!

Caeser

New member
הודעה על הקליפ החדש של שאניה!

זוכרים שלפני כמה חודשים כששאניה צילמה את FAFA בניו-זילנד, היא באותו זמן צילמה עוד קליפ? בכל מקרה, ב-5 ביולי, ביום של ההופעה באירלנד, שאניה הודיעה כי הסינגל הבא שלה יהיה: Thank you baby אמנם לא יצאה הודעה רשמית משום מקום אבל כנראה שזה יהיה הסינגל הבא, לפחות ככה היא אמרה... אני לא יודע מה איתכם אבל זה לא אחד מהשירים האהובים עלי באלבום, הוא נחמד, אבל לא בתור סינגל... נ.ב שאניה מוזכרת בעיתון "פיוז" שיצא היום (יחד עם תמונה) לגבי ההופעה בחינם שהיא תיתן בשיקאגו בסוף יולי.

m L m

New member
../images/Emo12.gif................./images/Emo4.gif

למה דווקא את השיר הזה????? איזו אכזבה
כלומר, השיר נחמד אבל יש שירים יותר יפים! (מישהו אמר NAH???
) אני מקווה שאני אשנה את דעתי כשאני אראה את הקליפ
ד"א- נראה לי שאני הולכת להוציא חוק בפורום שאוסר לדבר על המופע שמתקיים השבוע בלונדון! זה מדכא אותי

Katherine

New member
יש שירים הרבה יותר יפים

למה היא דדוקא מוציאה אותו?? היא לפחות צריכה לפצות אותנו בקליפ מושקע ויפה במיוחד
ובאמת כדאי לאמץ את החוק, מעכשיו לא מדברים על לונדון

Eilleen

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

נוווו באמתתתתת!!!!! כאילו זה שיר נחמד... אני אפילו לא מעבירה אותו כשאני שומעת את הדיסק אבל Come on!!!!!!! יש שירים שממש מגיע להם קליפ באלבום הזה!!!

Caeser

New member
תנו לה צ'אנס!../images/Emo3.gif

אני מאוד אוהב את המנגינה שבשיר, פחות את תוכן השיר אבל הכינורות בהתחלה ממש מוסיפות לשיר! בכל מקרה, היא כבר התחילה להופיע עם השיר...כן כן... ב-6 ביולי, יום אחרי ההופעה באירלנד, היא טסה לבריטניה לקחת חלק במופע הצדקה "party in the park" שנערך בהייד-פארק ושרה שם 4 שירים ואחד מהם היה thank you baby. צירפתי תמונה מההופעה שם...

למעלה