אוףףףףףףףףףףףףףףףףףף
<נפלת חזק?> אז ככה החיים שלי בבלאגן <המשפט הזה אומץ להיות המוטו שלי > חחחח אני לא מצליחה מישהו שיחליף אותי בידרה שלי , וישחרר אותי מהחוזה הזה , כי אין לי בודה גם להיות מובטלת בשקט אי אפשר להיות במדינה הזו
הייתי אתמול במסיבה והיה שם מישהו , שאני מכירה די ממזמן טוב , הסיפור הוא כזה: <סיפור ממש מצחיק> א' , הוא גיטריסט בלהקה ידועה א שכר דירה עם נ' עד לא מזמן נ', זה מישהו שהיה ידיד טוב שלי , וגם יצאתי איתו קצת שנה שעברה ל-נ' יש חברה עכשיו: ה' והוא עבר לגור איתה והם עשו חנוכת בית , אי גם חברה של ה', אנחנו מדברות כל יום בטלפון , ו-ה' מסתבר , יצאה עם המניאק שלי לפני שנה
אכן עולם קטן ובכן המניאק גילה <פלטתי ברגע של ויכוח ועצבים> שאני וה' חברות והוא התעצבן וכעס עליה והיא כעסה עליי , בעעע, אבל אני והמניאק בערך השלמנו כזה בשיחת טלפון שהיתה לפני יומיים , אבל לא יודעת , אין לי כבר ממש כוח אליו ולשטויות שלו , בעעע בקיצור , מה שרציתי בכלל לספרררררררררררר, זה שא' ישב איתי כל הערב במסיבה
והוא ממש חמוד והכל ובסוף הוא שאל אם בא לי ללכת לאנשהו , אז הלכנו לנו לים ואחוריי זה הלכתי לדירה שלו , לראות סרט , ונשארתי לישון איתו - לא שכבנו!!! מה שהכי מצחק זה שאני מוצאת עצמי בדירה של נ' , חדר של נ' רק שלא באתי לנ' -> כי נ' כבר לא גר שם , באתי לא' , זה היה מוזר
בקיצוררררררררררררררררררררררררר בבוקר א' התנהג מוזר
בקושי התעורר, ב10 כבר לא היה לי כוח להשאר אז הלכתי , הוא ם ללוות אותי לדלת , נתן נשיקה וזהו, זה ממש מוזר, לא הציע לי להשאר , למרות שהוא ידע שאני לא עושה כלום באותו יום וגם הוא לא , לא הציע שנעש משהו יחד , לא שאל בכלל מה הטלפון שלי , אפילו לא הציע להכין לי שתיה! שזה בכלל מוזר לא יודעת, יש לי את הטלפון שלו , נ' נתן לי אותו פעם כי הוא היה צריך איזו טובה , א' לא יודע שיש לי את הטלפון שלו , א' עכשיו צריך לעשות את הצעד ולהשיג את המספר שלי , לא? כי לא בא לי להיות זו שיוזמת כל הזמן , אני רוצה שהוא יעשה משהו בשבילי , מה דעתך(כן)?