הודעה על מחיקה

הודעה על מחיקה

לבקשתה של בטרפליי הוסרה הודעתה מהפורום. הסליחה עם כל מי שהשתתפה בדיון הזה - פשוט- מבחינה טכנית אם מוחקים את ההודעה הראשית זה גורר את כל הדיון .

אוף , מה פספסתי?../images/Emo4.gif

לא הייתי ליד המחשב יומיים ואתן עושות כזה בלאגן?

spooni

New member
בכל פעם שאת מאופפת ..אני נופלת על

הרצפה מצחוק .... אני חייבת לשמוע אותך פעם אחת אומרת את זה
מה שגרוע בסוף אני אתחיל כמוך לאמר אוף. מה שלומך ? איפה היית ? מה עשית ? שוב מחזרים ? סדרת את כל העניינים ?

אוףףףףףףףףףףףףףףףףףף

<נפלת חזק?> אז ככה החיים שלי בבלאגן <המשפט הזה אומץ להיות המוטו שלי > חחחח אני לא מצליחה מישהו שיחליף אותי בידרה שלי , וישחרר אותי מהחוזה הזה , כי אין לי בודה גם להיות מובטלת בשקט אי אפשר להיות במדינה הזו
הייתי אתמול במסיבה והיה שם מישהו , שאני מכירה די ממזמן טוב , הסיפור הוא כזה: <סיפור ממש מצחיק> א' , הוא גיטריסט בלהקה ידועה א שכר דירה עם נ' עד לא מזמן נ', זה מישהו שהיה ידיד טוב שלי , וגם יצאתי איתו קצת שנה שעברה ל-נ' יש חברה עכשיו: ה' והוא עבר לגור איתה והם עשו חנוכת בית , אי גם חברה של ה', אנחנו מדברות כל יום בטלפון , ו-ה' מסתבר , יצאה עם המניאק שלי לפני שנה
אכן עולם קטן ובכן המניאק גילה <פלטתי ברגע של ויכוח ועצבים> שאני וה' חברות והוא התעצבן וכעס עליה והיא כעסה עליי , בעעע, אבל אני והמניאק בערך השלמנו כזה בשיחת טלפון שהיתה לפני יומיים , אבל לא יודעת , אין לי כבר ממש כוח אליו ולשטויות שלו , בעעע בקיצור , מה שרציתי בכלל לספרררררררררררר, זה שא' ישב איתי כל הערב במסיבה
והוא ממש חמוד והכל ובסוף הוא שאל אם בא לי ללכת לאנשהו , אז הלכנו לנו לים ואחוריי זה הלכתי לדירה שלו , לראות סרט , ונשארתי לישון איתו - לא שכבנו!!! מה שהכי מצחק זה שאני מוצאת עצמי בדירה של נ' , חדר של נ' רק שלא באתי לנ' -> כי נ' כבר לא גר שם , באתי לא' , זה היה מוזר
בקיצוררררררררררררררררררררררררר בבוקר א' התנהג מוזר
בקושי התעורר, ב10 כבר לא היה לי כוח להשאר אז הלכתי , הוא ם ללוות אותי לדלת , נתן נשיקה וזהו, זה ממש מוזר, לא הציע לי להשאר , למרות שהוא ידע שאני לא עושה כלום באותו יום וגם הוא לא , לא הציע שנעש משהו יחד , לא שאל בכלל מה הטלפון שלי , אפילו לא הציע להכין לי שתיה! שזה בכלל מוזר לא יודעת, יש לי את הטלפון שלו , נ' נתן לי אותו פעם כי הוא היה צריך איזו טובה , א' לא יודע שיש לי את הטלפון שלו , א' עכשיו צריך לעשות את הצעד ולהשיג את המספר שלי , לא? כי לא בא לי להיות זו שיוזמת כל הזמן , אני רוצה שהוא יעשה משהו בשבילי , מה דעתך(כן)?

spooni

New member
החוויות שלך ..הדינמיות ...אני אוהבת

את זה ..והסגנון כתיבה .. מצחיקים אותי.

spooni

New member
מיכל יקירתי ...

האמת טופחת על פנינו ... א' שהתנהג מוזר בבוקר , בעצם לא התנהג מוזר בבוקר. הוא פשוט רצה סקס או זיון אן סטוץ , ומצידו ,כך נראה לי , יכולת להתחפף כבר בלילה אחרי שהוא קיבל את רצונו. אז את עוד רוצה שיכין לך שתיה ? אל תיזמי ..מי שרוצה אותך יזום. ותתחילי להבדיל בין גברים שרוצים רק זיון לבין כאלו שמעוניינים בקשר רציני. אם את לא מבדילה פשוט תהיי כנה בפניו ותאמרי שאת לא מעוניינת בסטוץ, אם הוא יברח אז יברח ואם לא אז הרווחת.

לא קראת טוב../images/Emo3.gif

הוא לא קיבל את מה שהוא רצה ולא נראה לי שזה מה שהוא מחפש הוא בחור רגיש כזה, ואני אומרת את זה כי גם ככה החברים שלו <שלי> מעידים עליו כבר די הרבה זמן לפי דעתי הוא דווקא מתבייש להתקשר ומחכה שאני אעשה עם זה משהו

spooni

New member
אוי ..מצטערת ...2X

ואני שואלת ? למה ? למה דברים צריכים ללכת קשה ? למה דברםי לא יכולים לזרום ?. למה תמיד צריכות להתאמץ ? העניין הוא שאנחנו לא צריכות ? אבל אם לא צריכות ולא נתאמץ ..נפספס ? לא יודעת ..מה אתן אומרות ? אני חושבת שאם תתאמצי פעם אחת ..תצטרכי להתאמץ כל הזמן ..וליחס כזה הוא יתרגל. צריך לקבוע את החוקים מהתחלה ? אתן אמרתן זוכרות ? אז מה החוקים שלך ?

spooni

New member
אם את לא רוצה להתעסק עם זה ..

יותר מידי אז תזרמי איתו ותיזמי ....אז מה השאלה ומה הבעיה ? חשבתי שהשאלות האלו מתבקשות כי לך נמאס ליזום. לי ברור לחלוטין מה אני רוצה מגבר , אילו תכונות יהיו בו , איזו אינטרקציה תהיה בנינו,מה אני מוכנה לתת ולעשות ומה הייתי רוצה ממנו. אילו שאלות שאני לא מתעסקת איתן. במיוחד אחרי הבחור-אובססיה שלי , הוא באמת לימד אותי דאגה וכבוד ואמון ופירגון ואיך הייתי רוצה שהגבר שלי יתנהג אלי. אז ...בשבילי זו לא אובססיה.

להתעסק בשאלות זה דווקא טוב

אבל להתעסק ביצאתי עם זה והייתי עם ההוא ואמרתי לו ככה ועשיתי ככה והוא עשה ככה, זה הקטע של האובססיה, גם, לא? יש איזה מישהי בפורום אהבה ורומנטיקה שכל הזמן מזיינת ת'שכל על עם מי היא יוצארת מה היא אמרה מה הוא אכל , חופרת וחופרת ולא עוזבת כשאני קוראת אותה אני נגנבת עכשיו יש לה חבר אחריישהיא חיפשה בצורה אובססיבית בטירוף, ונואשת היא היתה כותבת על כל אחד שהיא יוצאת איתו שהוא אהבת חייה , ואם הוא לא היה שולח לה SMS שניה אחריי הדייט הלב שלה היה נשבר וכשהם היו נפרדים היא היתה מדברת כאילו סוף העולם הגיע עד הבחור הבא , וחוזר חלילה ועכשיו יש לה חבר וכל הסימנים מראים שהיא מכורה: היא לא מפסיקה לדבר עליו לחשוב עליו לכתוב עליו לספר מה היא עושה בשבילו החיים שלה , זה הוא הלחכות לטלפון שלו היא הבנאדם הכי פטתי שראיתי ואני תוהה אם כולנו לא מתנהגים כמוה כשאנחנו מאוהבים
ואיפה עובר הגבול?

כן , בעעעע היא בת 22 , סתם עצוב

לי לפעמים לראות אותה כי היא מתנהגת הכי תלותית שבעולם\ <אפילו יות רממני - שזה כבר ממש הישג

*רק אני*

New member
ואולי

הוא בעצמו היה נבוך מכל הסיטואציה הזאת, הרי הוא ידע שיצאת עם א' לא?

מאחר שהכותבת ביקשה למחוק

מסיבותיה שלה, אני מעדיפה שלא לדבר במקומה. מקווה שתביני.

למעלה