הודעה על עזיבת מקום עבודה

הודעה על עזיבת מקום עבודה

שלום לכם,
אני עובדת מטבח במסעדה ידועה בהרצליה.
לא מזמן נרשמתי לתואר ראשון באוניברסיטה וידוע לי שהלימודים תובעניים מאוד אז אני רוצה לפנות את עצמי לטובת הלימודים.
רציתי לדעת מתי נהוג לתת התראה לאחמ"ש או למנהל על עזיבתי ועליהם לגייס עובד חדש?
בתודה ובברכה,
מיקה

Rainbow syrup

New member
לפי דעתי לפי החוק זה יום על כל חודש שעבדת

את תמיד יכולה להודיע מעכשיו אבל יכול להיות שימצאו מחליף מוקדם ממה שאת חושבת ואז תישארי בלי עבודה עד לאוקטובר.

מה שאת יכולה לעשות

את יכולה להודיע מראש שאת מתכוונת לעזור באוקטובר, שלא יתחילו מייד לחפש לך מחליף, או שיתחילו לחפש ויודיעו לעובד החדש שהוא מתחיל רק כשתעזבי. אני מאמינה גם שתידרש תקופת חפיפה עד שהמחליף יכנס לעניינים, ויכול להיות שתמשיכו לעבוד במקביל.
&nbsp
חשבת על אפשרות של להפחית את אחוזי המשרה? או שאת מתכוונת להפסיק לעבוד לגמרי?

תודה רבה על המענה

אני מעדיפה קודם כל לחכות ולראות אם התקבלתי ללימודים גבוהים (אם אודיע עכשיו ואח"כ אגלה שלא התקבלתי מה אעשה?)
במידה וכן אתקבל, אני אודיע חודש פלוס מינוס לפני כדי שיספיקו לגייס עובדים חדשים (מאז שהגעתי לשם המודעה דרושים עדיין תלויה על הקיר) אני מרגישה שאני "עוד אחת" ואין צורך למצוא מישהו שיחליף אותי.
פעם עבדתי משמרת מלאה (8 שעות) והודעתי שאני מתחילה ללמוד פסיכומטרי והם צמצמו לי את המשמרת ל5 שעות, כשסיימתי את הפסיכומטרי ביקשתי לחזור למשמרת מלאה והם אמרו לי שאין צורך ומעדיפים שאמשיך לעבוד חצי משרה.
להפחית אחוז משרה, האמת? חשבתי על זה אולימבחינה טכנית זה אפשרי אבל הגיון לא עולה בגלל שמדובר במרחק מעל 100 ק"מ ממסעדה לאוניברסיטה. (אולי בסופ"שים).

תודה רבה!

למעלה