הודעה על שינויים בפורום

shimrit63

New member
ליאתוש

רק הרגע יצא לי לקרא את ההודעה על מה שאת עוברת יהי רצון שבזכות עבודת הקודש שלך בפורום ה' ישלח לך רפואה שלמה מן השמים רפואת הנפש ובריאות הגוף ברמ"ח אבריך ושס"א גידיך אל נא רפא נא לה כל המחלה אשר שמתי במצרים לא אשים עליך כי אני ה' רופאך ה' יברך אותך וישמור עליךבבריאות נפש וגוף אל דאגה הכל יסתדר לך בע"ה חזקי ואמצי ילדה יקרה

אברהם

תודה על ההצטרפות לברכה המרגשת של שמרית, קבל
, ליאת.

דן צ

New member
מזל טוב לענבל בתפקיד רם המעלה../images/Emo20.gif

ליאת וענבל, שהשותפות בנכם תניב רק טוב ורק את טובת הפורום הנפלא הזה ענבל, את מקבל ליידך ניהול של פורום תמיכתי חשוב מאוד אז שיהיה לך המון הצלחה ליאת, תרגישי טוב ותעברי את הטיפולים שאת כה זקוקה להם בהצלחה יתרה . בהצלחה לכולם ולכל חברי הפורום.

../images/Emo24.gifדן יקר

קודם כל, ברוך הבא לפורום שלנו, או יותר נכון ל-
שלנו. תודה רבה על תגובתך המרגשת. תודה גם על איחולי ההצלחה בהתמודדות הלא פשוטה שלי, מקווה שהכל יהיה בסדר. אני מזמינה אותך להישאר כאן איתנו, וללמוד על עולמנו. אם יהיו לך שאלות, אנחנו כאן לשירותך, נשמח לקבל אותך אלינו, ליאת.

@יעל@

New member
עינבל:

על התפקיד החדש
שיהיה לך הרבה
וקבלי
ולליאתי: תרגישי טוב, ואל תדאגי יהיה בסדר
קבלי

../images/Emo24.gif../images/Emo51.gifדנץ יקר !

ברוך הבא ל
החם שלנו ותודה על הברכות ! לשירותכם תמיד ענבל!

ענבל, חזק ואמץ!!!

בס"ד ענבל, כאשר ביקש משה להנחיל את סמכות ההנהגה ליהושע כפל והכפיל מספר פעמים את צמד המילים "חזק ואמץ" ולא זו בלבד כי ה"כניסה לנעלים" של משה מחייבת אומץ וכוח מתוגברים, אלא, שעול הציבור מונח על כתפיו וחייב הוא את הכוח והאומץ לקיים ולהבטיח את שעליו. וכעת שתפקיד ההנהגה נתון בידייך ועול הציבור מונח על כתפייך חובה יתרה יש לך ועימה גם קושי רב לנסות ולהדמות לליאת עלי והצליחי, ענבל, ורק חזק ואמץ תמיד כאן למשען ולעזר. באתי על החתום אברהם רואש

אברהם יקר

למרות שהודעתך מופנית לענבל, אני מרשה לעצמי להגיב:תודה על המילים החמות, והמחמאה בקשר ל"נעליים הגדולות", ליאת.

../images/Emo51.gifאבי יקר !

על הדברים היפים כהרגלך ואכן העול כבד ולכן התגייסתי לעזרתה של ליאת ואין לי שום כוונה להדמות לה אלא אני רוצה להשלים ולחדד את היתרונות שלה ולהוסיף משלי לתועלת כולנו ! וכולי תקווה שאעמוד במשימה בכבוד ! ואל תדאג אבקש את עזרתך כשארצה ואודה מראש

כלב וחתולה יקרה

תודה על העידוד. ותודה לכולם על העידוד, קחו את ה-
+הצל"ש היומי, ממני אליכם בהרבה אהבה, ליאת.

למעלה