הודעה עצובה (אם לא לומר מעצבנת)....

הודעה עצובה (אם לא לומר מעצבנת)....

לכל אלו מכם שמחכים שהדיסק בוקס של רדיוהד יגיע - צפו עיכוב. הסיבה: המכס שובת. למה זה משמעותי? הם לא משחררים סחורות ייבוא. מכיוון שהדיסק בוקס ערכו יותר מ- 50 דולר הוא חייב במכס. עקב השביתה הסחורות שיגיעו לא ישוחררו עד תום השביתה. צר לי שאני זה שמודיע - זה מעצבן אותי מאוד, גם אני מחכה לקופסא הזאת בשקיקה כבר יותר מחודשיים.

פוֹלי

New member
כן שמעתי בבוקר...

אני חיה באיזו אשליה זזלנו כבר שוחררו מהמכס ביום רביעי או חמישי באחרון והיום או מחר כשאני אגיע הביתה אני אראה פתק של חבילה... אשליות לחוד מציאות לחוד הא?

el kortito

New member
לאאאאאאאאאא

יווו הערכה כמה זמן זה ייקח בכל זאת? אתם לא מבינים אני ממש פסיכופט אני מונע מעצמי לשמוע את האלבום עד שזה יגיע! אני מקצר את החיים שלי עם המתח הזה!

Pygmy puff

New member
כנ"ל

לא האזנתי לאין ריינבוז כבר כמעט חודש, אני רוצה לשמוע הכל ביחד באיכות של ויניל/ דיסק. בשבוע הבא יש לי יום הולדת והדיסקבוקס היה אמור להיות מתנה... אם זה לא מגיע עד אז אני איאלץ להוריד את CD2. אוף עם זה, המשלוחים האיטיים של WASTE ועכשיו המכס. ארג!

אזירפאל

New member
כל כך מעצבן...

מה שכן, עדיף לדעת שאין למה לצפות בקרוב מאשר לבדוק כל יום את תיבת הדואר בהתרגשות ולהתאכזב.

פוֹלי

New member
סוף טוב הכל טוב ../images/Emo13.gif

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3485888,00.html

Pygmy puff

New member
וואו, זה היה מהיר.

למורים בהחלט יש מה ללמוד מעובדי המכס.
עכשיו רק שיגיע כבר.

בוודאי, דיברו על זה מספר פעמים

תצטרך לשלם בדואר עוד 15.5 אחוז מערך החבילה, כלומר עוד בערך 50 ש"ח. תמיד יכול להיות שהחבילה תעבור ללא בדיקה של המכס ואז לא תשלם, לפעמים זה קורה.

למעלה